Lolitopages

Monday, February 28, 2011

Η μουσική βιομηχανία δεν πεθαίνει



Οι πωλήσεις των cds / dvds μειώνονται. Μα πως θα στηριχθεί η μουσική βιομηχανία… και ας μην το δούμε από τη κακή κερδοσκοπική πλευρά του θέματος: πως οι καλλιτέχνες θα πληρωθούν για την δουλειά που κάνουν; Και αντίστροφα πως θα συνεχίσουμε να έχουμε καλή και ποιοτική μουσική;


Το ’80 σαν downloader είχαμε τα μαγνητόφωνα. Το 93 που το πρωτοεμφανίστηκε το internet για μαζική κατανάλωση… και μαζί του φάνηκαν οι πρώτοι κακοί οιωνοί για την μουσική βιομηχανία, καθώς η πειρατεία έμοιαζε κάτι ραγδαίο και ανεξέλεγκτο. Μέσα 10 χρόνια κατέφερε να διακινηθεί τόση μουσική που οι περισσότεροι του είδους είχαν εκατοντάδες χιλιάδες τραγούδια στους σκληρούς δίσκους τους. Το 2005 το 50% της κίνησης του internet στην Ευρώπη ήταν downloads τραγουδιών και ταινιών. Αναμφισβήτητα η πειρατεία επηρέασε την μουσική βιομηχανία, αλλά κι αυτή έκανε ότι μπορούσε το 2008 περίπου για να κλείσει πολλές ιστοσελίδες που διευκόλυναν τους χρήστες (torrent indexers).

Είμαστε σε μια περίοδο που η ανάπτυξη τεχνολογίας από το 80 και μετά έχει τέτοια αύξηση που δεν είχε δει ποτέ η ανθρωπότητα. Μοιάζει σχεδόν με την βιομηχανική επανάσταση. Η τεχνολογία κατάφερε να επηρεάσει περισσότερους ανθρώπους από ότι είχαν επηρεάσει οι αυτοκρατορίες.

Τα μουσικά συγκροτήματα την δεκαετία του 80 έβγαζαν χρήματα περισσότερο από τις πωλήσεις των δίσκων. Μετά από 20 χρόνια περίπου έχουν αλλάξει τα πράγματα, οι μουσική βιομηχανία (και οι μουσικοί της) βγάζουν χρήματα περισσότερο από live συναυλίες που είναι πλέον κανονικά show, από πωλήσεις πνευματικών δικαιωμάτων σε ραδιόφωνο / internet radio, τηλεόραση internet sites like youtube.com.

Ειδικά η διακίνηση μέσα από διαδικτυακά κανάλια σαν το youtube είναι η λύση. Οι μουσικές εταιρίες πουλάνε τα δικαιώματα στο youtube και σε κάθε άλλο ανάλογο κανάλι αναπαραγωγής μέσου, ανά χώρες μάλιστα ξεχωριστά και έτσι μπορούμε και βλέπουμε και ακούμε μουσικά κομμάτια που για να παίρναμε το cd τους θα πρέπει να το αγοράζαμε από το εξωτερικό. Έτσι αυτόματα, ο καλλιτέχνης / μουσικός . δημιουργός έρχεται απέναντι σε ένα πιο ευρύ κοινό.

Φυσικά ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή, ούτε είναι κερδοφόρα η νόμιμη διακίνηση υλικού μέσω internet. Πολύ σημαντικό μέρος θα παίξει η διαφήμιση μαζί με την διακίνηση κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα σε μεγάλο βαθμό.

Το μόνο σίγουρό είναι ότι η μουσική βιομηχανία δεν πεθαίνει και ότι η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει ακόμα και τους νέους καλλιτέχνες, αρκεί να χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο και από καλούς managers. Ίσα ίσα που με το internet σήμερα μπορούν να προβληθούν νέα συγκροτήματα που το ’80 έπρεπε να πληρώσουν τα κέρατά τους.

Sunday, February 27, 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ... με τον νόμο περί καπνίσματος


"ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" στα cafe/bar/resto που δεν εφαρμόζουν τον νόμο περί καπνίσματος

Επειδή δεν έχει νόημα ο καθένας να ψάχνει να βρίσκει δικαιολογίες για το αν πρέπει να επιτρέπεται το κάπνισμα ή όχι στους κλειστούς χώρους εστιάσεων και αναψυχής μια και ο νόμος είναι ξεκάθαρος, αλλά και η βλάβη που προκαλείται από το κάπνισμα στους καπνιστές, στους παθητικούς καπνιστές και πολύ περισσότερο στα παιδιά είναι δεδομένη, προτείνουμε το εξής:

Σε όποια καταστήματα δεν εφαρμόζουν το νόμο και επιτρέπουν το κάπνισμα, ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να πληρώσουμε το λογαριασμό και τους καλούμε να φωνάξουν την αστυνομία αν θέλουν.
Είναι βέβαιο ότι δεν θα το πράξουν, διότι εάν έρθει η αστυνομία, καταγγέλλουμε το γεγονός ότι δεν εφαρμόζουν τον νόμο περί καπνίσματος, πληρώνουμε το λογαριασμό και φεύγουμε. Αυτοί όμως θα πληρώσουν το πρόστιμο για την μη εφαρμογή του νόμου. Απλά τα πράγματα...

 από το http://www.nosmoke.gr/

Friday, February 25, 2011

Μαξ Κάιζερ - Συλλάβετε πολιτικούς και τραπεζίτες

Η αλληλουχια Παπανδρεου Καραμανλη για αλλη μια φορα μας εριξε στα νυχια των φασιστων.
Η διαφορα του 1967 με το 2010 ειναι πως σημερα πια οι παγκοσμιοι δικτατορες (βλεπε ΣΙΑ) δεν χρειαζονται στρατωτικη χουντα στην Αθηνα.
Εχουν στα χερια τους την νεα Σοβιετικη Ενωση που αφου αλλαξε το μικρο της ονομα κι'εγινε Ευρωπαικη Ενωση επιβλεπει σαν καλος ΚΥΠατζης ολοκληρη τη γηραια ηπειρο.

"μα γιατί δεν τους πιάνετε;;;"

Thursday, February 24, 2011

Hacking made in China

12412
Χάκερ, πιθανότατα με βάση στην Κίνα, «έσπαγαν» για πάνω από μία διετία τα συστήματα υπολογιστών τουλάχιστον πέντε εταιριών πετρελαίου και αερίου, σε μια συνδυασμένη επιχείρηση που αποσκοπούσε στην υποκλοπή εμπιστευτικών πληροφοριών, σύμφωνα με την εταιρία McAfee.
Εκπρόσωπος της τελευταίας παρομοίασε τις στοχευμένες κυβερνοεπιθέσεις με ανάλογες που είχαν γίνει κατά της Google στην Κίνα, καθώς και με την επίθεση του ιού Stuxnet κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν.

Η επιχείρηση, που ονομάστηκε κωδικά από την McAfee «Νυχτερινός Δράκος», άρχισε το Νοέμβριο του 2009 και οι κυβερνοεπιθέσεις στόχευαν κυρίως σε πολυεθνικές εταιρίες, που δεν κατονομάζονται, σύμφωνα με τα πρακτορεία Ρόιτερ και Γαλλικό και το BBC.
Εκτός από τη διείσδυση στα εταιρικά δίκτυα υπολογιστών (πέντε εταιρίες επιβεβαίωσαν την παραβίαση, σύμφωνα με την McAfee), οι χάκερ διείσδυσαν σε υπολογιστές ατόμων και στελεχών εταιριών στο Καζακστάν, την Ταϊβάν, την Ελλάδα και τις ΗΠΑ, με στόχο την απόκτηση άκρως εμπιστευτικών πληροφοριών, σύμφωνα με τη σχετική 19σελιδη έκθεση της McAfee, η οποία υποστηρίζει ότι περίπου άλλες επτά εταιρίες δέχτηκαν κυβερνοεπιθέσεις, αλλά δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστεί η ταυτότητά τους.
Για «λυπηρή κατάσταση κρίσιμων υποδομών ασφάλειας» έκανε λόγο ο Ντμίτρι Αλπέροβιτς, αντιπρόεδρος της McAfee, ο οποίος επεσήμανε ότι οι κυβερνοεπιθέσεις «δεν ήσαν καν υψηλού επιπέδου…
Παρόλα αυτά ήσαν πολύ πετυχημένες στην επίτευξη των στόχων τους». Οι χάκερ διείσδυσαν με δύο τρόπους: είτε μέσω των εξωτερικών κεντρικών υπολογιστών (servers) των διαδικτυακών τόπων των εταιριών, είτε μέσω αποστολής «μολυσμένων» μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία στάλθηκαν σε στελέχη των εταιριών.
Επί τουλάχιστον δύο χρόνια, κατά την McAfee (δημιουργό των ομώνυμων προγραμμάτων κυβερνοασφάλειας), οι χάκερ είχαν πρόσβαση στα εταιρικά υπολογιστικά δίκτυα, εστιάζοντας την προσοχή τους κυρίως σε οικονομικού ενδιαφέροντος έγγραφα σχετικά με την εξόρυξη πετρελαίου και αερίου, καθώς και σε συμβόλαια υποβολής προσφορών. «Οι πληροφορίες αυτές είναι τρομερά ευαίσθητες και θα άξιζαν ένα σωρό λεφτά για τους ανταγωνιστές», δήλωσε ο Αλπέροβιτς.
Η McAfee εντόπισε την προέλευση των επιθέσεων σε ένα κεντρικό υπολογιστή (server) κάπου στην κινεζική επαρχία Σαντόνγκ, καθώς και σε ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Πεκίνου, όμως η έκθεσή της δεν προχωρά στο να κατονομάσει την ταυτότητα των χάκερ.
«Δεν έχουμε στοιχεία ότι στην όλη επιχείρηση εμπλέκεται κυβέρνηση κατά οιονδήποτε τρόπο», είπε ο Αλπέροβιτς, ο οποίος παρέδωσε τα στοιχεία στο FBI των ΗΠΑ. Το γεγονός ότι εντοπίστηκε ένα άτομο στην κινεζική επικράτεια που παρείχε πολύτιμη υποστήριξη στους χάκερ, μπορεί να αποτελεί και προπέτασμα καπνού για την πραγματική ταυτότητα των «εγκεφάλων» της επιχείρησης, σύμφωνα με εκπρόσωπο της McAfee. Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, στο Πεκίνο, δήλωσε άγνοια για την υπόθεση.
Στο παρελθόν η κινεζική κυβέρνηση (που έχει κατηγορηθεί για εμπλοκή σε κυβερνοεπιθέσεις) έχει αναφέρει ότι κατά καιρούς η ίδια πέφτει θύμα χάκερ. Πολλές δυτικές κυβερνήσεις και εταιρίες υποπτεύονται ότι πέφτουν θύματα κατευθυνόμενης βιομηχανικής κατασκοπίας με προέλευση την Κίνα.

Wednesday, February 23, 2011

Άνγκελα Μέρκελ... και τα καλύτερα έπονται...


greeceburningdollars«Ταφόπλακα» στις προσδοκίες της κυβέρνησης για οριστικό τέλος του ελληνικού δράματος μέσα στον Μάρτιο έβαλε η Άνγκελα Μέρκελ στις συνομιλίες της με τον Πρωθυπουργό στο Βερολίνο. Η Γερμανίδα καγκελάριος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “S10” διαμηνύει στην κυβέρνηση ότι οι ευνοϊκές αποφάσεις για ουσιαστική ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα ληφθούν μόνο όταν ψηφισθεί από τη Βουλή το σχέδιο βαριάς λιτότητας μέχρι και το 2014.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μέρκελ ξεκαθάρισε στον Έλληνα πρωθυπουργό, ότι στις δύο Συνόδους Κορυφής του Μαρτίου το μόνο που μπορεί να περιμένει είναι η επιμήκυνση του δανείου των 110 δις. ευρώ και μια μείωση του επιτοκίου δανεισμού, κατά 1-1,5%. Ακόμη και αυτή η ευνοϊκή εξέλιξη, όμως, προϋποθέτει συνολικό συμβιβασμό για τη νέα αρχιτεκτονική της ευρωζώνης, ο οποίος σήμερα δεν φαίνεται καθόλου βέβαιος, λόγω των σφοδρών αντιδράσεων πολλών πρωτευουσών στις γερμανικές προτάσεις για «Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας».
Η Γερμανίδα καγκελάριος είναι αποφασισμένη να τηρήσει πολύ σκληρή στάση τον Μάρτιο, σε ένα επικίνδυνο για την Ευρώπη «πολιτικό πόκερ», καθώς όλοι οι αναλυτές προεξοφλούν, ότι μια ήττα των Χριστιανοδημοκρατών στις εκλογές της 27ης Μαρτίου στην Βάδη-Βυτεμβέργη, ένα από τα ισχυρότερα «οχυρά» τους στην Γερμανία, θα σηματοδοτήσει την αντίστροφη μέτρηση για τον τερματισμό της πολιτικής τους κυριαρχίας, αλλά και για την πολιτική «συνταξιοδότηση» της ίδιας της Μέρκελ.
Επιπλέον, όμως, η γερμανική κυβέρνηση εξακολουθεί να διακατέχεται από έντονη δυσπιστία για τη δυνατότητα της ελληνικής κυβέρνησης να περάσει τον Μάιο από τη Βουλή, όπως έχει δεσμευθεί, το εξαιρετικό σκληρό «πακέτο» μέτρων λιτότητας, που θα πρέπει να εφαρμοσθεί μέχρι και το 2014. Το «πακέτο» της νέας λιτότητας ως και το 2014 θα είναι ακόμη βαρύτερο από ό,τι αναμενόταν, καθώς ο στόχος της συνολικής εξοικονόμησης έχει αυξηθεί από το 5% στο 8% του ΑΕΠ, γι’ αυτό και η κυβέρνηση αναζήτησε διέξοδο –χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία- σε ένα μεγάλο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας!
Η γερμανική πλευρά περιμένει από την κυβέρνηση πρώτα να διαμορφώσει το πλήρες σχέδιο για την επίτευξη αυτών των στόχων και να κατορθώσει να το περάσει από τη Βουλή, πριν προχωρήσει οποιαδήποτε περαιτέρω ευνοϊκή ρύθμιση, όπως η επαναγορά ομολόγων μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Οικονομικής Σταθερότητας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η Μέρκελ υπενθύμισε στον Γ. Παπανδρέου, στην κοινή συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, ότι υπάρχουν «μέτρα που απομένουν να ληφθούν από την Ελλάδα», αναφερόμενη ακριβώς στις δεσμεύσεις που ήδη έχουν αναληφθεί για τη λιτότητα μέχρι και το 2014.
Η κυβέρνηση προετοιμάζεται ήδη για ένα θυελλώδες διάστημα από τις Συνόδους Κορυφής της 11ης και της 25ης Μαρτίου, μέχρι την έγκριση του «πακέτου» από τη Βουλή τον προσεχή Μάιο, η οποία θα επιτρέψει στην Γερμανία να συζητήσει σοβαρά τα σχέδια οριστικής ρύθμισης του ελληνικού χρέους:
n  Το πρώτο που θα συμβεί μετά τις Συνόδους, όπως αναμένει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, είναι να κριθούν ατελέσφορες οι αποφάσεις από τους οίκους αξιολόγησης και να ανακοινωθούν νέες «βαριές» υποβαθμίσεις της χώρας και των τραπεζών από S&P και Moodys, που θα δώσουν το έναυσμα νέων θυελλωδών πιέσεων από τις αγορές.
n  Σε αυτές τις συνθήκες πίεσης, η κυβέρνηση θα απευθύνει έκκληση συναίνεσης στην αντιπολίτευση (και στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος…), για να προωθηθεί μέσα στον Μάιο το «πακέτο» της λιτότητας και να εγκριθεί, χωρίς επικίνδυνους πολιτικούς κραδασμούς. Όμως, θεωρείται βέβαιο ότι η αντιπολίτευση θα αρνηθεί την κυβερνητική πρόσκληση, ενώ εκτιμάται ως υψηλός ο κίνδυνος εσωτερικών κραδασμών στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Εν ολίγοις, κυβερνητικά στελέχη τονίζουν, ότι μετά τις Συνόδους Κορυφής του Μαρτίου η Μέρκελ οδηγεί την Ελλάδα σε μια μεγάλη δοκιμασία, ίσως την τελευταία πριν ληφθεί μια οριστική απόφαση «ανακούφισης» της χώρας από το δυσβάστακτο δημόσιο χρέος, χωρίς «κούρεμα» πιστωτών. Όμως, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα έχει επαρκές πολιτικό κεφάλαιο και αντοχή, για να εκπληρώσει και την τελευταία της «επικίνδυνη αποστολή»…

bye bye cd/dvd... τέλος εποχής...

World Η Sony Corp. που έγινε διάσημη με το Walkman και αποτελεί μητρική εταιρεία της δισκογραφικής Sony Music Entertainment, σκοπεύει να κλείσει το Μάρτιο εργοστάσιο κατασκευής οπτικών δίσκων στο New Jersey.

Θα απολυθούν περίπου 300 εργαζόμενοι από το εργοστάσιο της Sony στο New Jersey, που μετράει 50 χρόνια λειτουργίας. Η εταιρεία σχεδιάζει να μεταφέρει τις δραστηριότητες παρασκευής CD σε εγκαταστάσεις στην Indiana, ενώ η κατασκευή DVD έχει ήδη πάψει στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, εδώ και ένα χρόνο.

Η Lisa Gephaerdt, εκπροσωπώντας τη Sony, δήλωσε:
"Υπό τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία φυσικών μέσων, η Sony DACT λαμβάνει περαιτέρω μέτρα για τη μείωση του κόστους του δικτύου προμηθειών, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική."
Είναι γεγονός ότι το μουσικό CD τείνει να αποτελέσει κατάλοιπο παλιάς μόδας. Ο ερχομός της ψηφιακής μουσικής και των αντίστοιχων player, καθώς και η άνοδος του παράνομου διαμοιρασμού αρχείων, έχουν βοηθήσει στην επίσπευση της απομάκρυνσης του CD από κύριο μέσο διανομής μουσικής.

Σύμφωνα με τη Nielsen SoundScan, οι πωλήσεις μουσικής στις Η.Π.Α. έπεσαν κατά 2,4% των περασμένο χρόνο, ενώ οι πωλήσεις ψηφιακών κομματιών αυξήθηκαν μόνο κατά 1% σε 1,17 δισεκατομμύρια. Αλλά οι πωλήσεις των CD πήγαν πολύ χειρότερα. Όσον αφορά στα άλμπουμ, οι πωλήσεις τόσο των νέων CD, όσο και των παλαιότερων, έπεσαν κατά 16% και 23% αντίστοιχα, κατηγορίες που είχαν δει μεγάλες μειώσεις και το προηγούμενο έτος.

Το CD αποτέλεσε ευλογία για τη δισκογραφική βιομηχανία. Όχι μόνο οι εταιρείες κατάφεραν να αυξήσουν τα κέρδη τους, όταν ο κόσμος αντικατέστησε τις κασέτες και τους δίσκους βινυλίου με οπτικούς δίσκους, αλλά επίσης βοήθησε στην αποτροπή της μη εξουσιοδοτημένης αντιγραφής, τουλάχιστον στην αρχή. Τα CD επιπλέον αποθάρρυναν τον κόσμο από την αγορά single, κατευθύνοντάς τους στην αγορά του πλήρους άλμπουμ.

Η παύση εργασιών του εργοστασίου είναι ακόμη μία ένδειξη του γεγονότος ότι οι μέρες των φυσικών μέσων είναι μετρημένες. Εκτός από τη μουσική βιομηχανία, εκείνες που ασχολούνται με τις ταινίες και το βιβλίο βρίσκονται επίσης εν μέσω μεταλλαγών. Η Netflix και η Apple συνδράμουν στην ανάπτυξη της τηλεόρασης μέσω διαδικτύου. Τα ebook reader και τα tablet στρέφουν την προσοχή των αναγνωστών στα ηλεκτρονικά βιβλία. Δεν είναι εύκολο να εκτιμήσουμε χρονικά τη διαδικασία της μετάβασης, αλλά απ' ό,τι φαίνεται τα έντυπα βιβλία και τα DVD μάλλον δε θα είναι για πάντα κοντά μας.

Βρήκαν την αιτία της υπνοβασίας

Αμερικανοί επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν το γενετικό ελάττωμα που κάνει πολλούς ανθρώπους να υπνοβατούν το βράδυ. Μελετώντας τέσσερις γενιές μιας οικογένειας υπνοβατών, εντόπισαν το ελάττωμα σε ένα τμήμα του χρωμοσώματος 20.
Ακόμα και μία κόπια του ελαττωματικού DNA να φέρει ένας άνθρωπος, θα υπνοβατεί, γράφουν στην επιθεώρηση «Neurology».
Επόμενο στάδιο της έρευνάς τους είναι να αναλύσουν ένα-ένα τα γονίδια αυτού του χρωμοσωμιακού τμήματος για να εντοπίσουν εκείνο ή εκείνα που ευθύνονται για την υπνοβασία.


Απώτερος στόχος είναι η επινόηση θεραπειών για την διαταραχή αυτή, η οποία προσβάλλει έως 10% των παιδιών και έναν στους 50 ενήλικες.
Συνήθως καλοήθης, αλλά...

Η υπνοβασία είναι μία συνήθως καλοήθης διαταραχή, η οποία περνάει καθώς μεγαλώνει ο πάσχων.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα παιδιά απλώς σηκώνονται μέσα στον ύπνο τους και περιπλανιόνται για λίγο. Υπάρχουν, όμως, και ακραίες μορφές στις οποίες η υπνοβασία είναι αληθινό πρόβλημα καθώς ο πάσχων επιδεικνύει επικίνδυνες συμπεριφορές – κάτι που συμβαίνει κυρίως όταν η υπνοβασία επιμένει μετά την ενηλικίωση.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο ασθενής μπορεί λ.χ. να σηκωθεί και να φύγει από το σπίτι οδηγώντας το αυτοκίνητό του. Έχουν επίσης αναφερθεί μερικά σπανιότατα κρούσματα κατά τα οποία ο υπνοβάτης σκότωσε έναν άλλο άνθρωπο μέσα στον ύπνο του.

Κάθε επεισόδιο υπνοβασίας συνήθως διαρκεί λίγα λεπτά - και επειδή είναι πολύ δύσκολο να ξυπνήσει κανείς τον υπνοβάτη, οι πάσχοντες συνήθως αφήνονται να επιστρέψουν μόνοι στο κρεβάτι τους.
Αληθινό μυστήριο
Παρ’ όλα αυτά, πολύ λίγα είναι γνωστά από την επιστημονική κοινότητα για την υπνοβασία. Αυτό που ξέρουν οι ειδικοί είναι πως πρόκειται για φαινόμενο το οποίο έχει κληρονομική συνιστώσα και ότι μερικοί άνθρωποι είναι εξαιρετικά επιρρεπείς σε αυτήν.
Επιπλέον, ξέρουν πως η υπερβολική κούραση και το στρες μπορεί να ενεργοποιήσουν ένα επεισόδιο (να δράσουν δηλαδή ως εκλυτικός παράγοντας).
Τυπικά, τα επεισόδια της υπνοβασίας εκδηλώνονται νωρίς τη νύχτα, μόλις σχεδόν βυθιστεί ο ασθενής σε βαθύ ύπνο – στο στάδιο του ύπνου δίχως όνειρα, το οποίο αποκαλείται στάδιο μη ταχείας κίνησης των ματιών (NREM).
Το πρωί, οι ασθενείς δεν έχουν καμία ανάμνηση του επεισοδίου.

Η νέα μελέτη
Στη νέα μελέτη, η δρ Κριστίνα Γκάρνετ και οι συνεργάτες της από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, επιστράτευσαν μια μεγάλη οικογένεια υπνοβατών.
Η οικογένεια είχε απευθυνθεί σε αυτούς επειδή ένα από τα νεώτερα μέλη της, μια 12χρονη που ονομάζεται Χάνα, παρουσίαζε επικίνδυνα επεισόδια υπνοβασίας, καθώς έφευγε από το σπίτι και περιπλανιόταν στους δρόμους μέσα στη νύχτα.
Οι τέσσερις γενιές της οικογένειας απαρτίζονταν από συνολικά 22 μέλη, οι 9 εκ των οποίων ήταν υπνοβάτες.
Ένας από τους 9 – ένας θείος της Χάνα – διαπιστώνει συχνά όταν ξυπνάει ότι φοράει οκτώ ζευγάρια κάλτσες, τα οποία φόρεσε στη διάρκεια της νύχτας. Άλλοι υπνοβάτες της οικογένειας έχουν πάθει μικροατυχήματα (λ.χ. κατάγματα δακτύλων) κατά τις νυκτερινές περιπλανήσεις τους.
Χρησιμοποιώντας δείγματα σάλιου και από τους 22 εθελοντές τους, οι ερευνητές ανέλυσαν το DNAτους, αναζητώντας τις γενετικές βάσεις του προβλήματος.
Έτσι διαπίστωσαν ότι εντοπίζεται στο χρωμόσωμα 20 και ότι ο γενετικός κώδικας που εντόπισαν μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Όποιος φέρει αυτό το χρωμοσωμιακό πρόβλημα, έχουν 50% πιθανότητες να το μεταδώσει και στα παιδιά του.
Επιπλέον, κάθε μέλος της οικογένειας που το κληρονόμησε, ήταν υπνοβάτης.

28 ύποπτοι
Αν και οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα εντοπίσει το ή τα υπαίτια γονίδια – οι πιθανοί ύποπτοι είναι 28 – εικάζουν ότι μάλλον θα ευθύνεται το επονομαζόμενο γονίδιο της δεαμινάσης αδενοσίνης.
Το γονίδιο αυτό είναι ήδη γνωστό ότι σχετίζεται με το στάδιο του ύπνου κατά το οποίο εκδηλώνεται η υπνοβασία.
«Είναι πιθανό να εμπλέκονται αρκετά γονίδια. Αυτό που εμείς εντοπίσαμε, είναι η πρώτη γενετική εστία της υπνοβασίας», δήλωσε η δρ Γκάρνετ. «Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια από τα γονίδια της περιοχής μας είναι υπεύθυνα. Σίγουρα όμως έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για να βρούμε την ρίζα του προβλήματος και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα».

Προσοχή!
Προσοχή στους 300 της βουλής γιατί κι αυτοί υπνοβατούν, αν του ξυπνήσετε θα τρομάξουν και θα τα κάνουν χειρότερα!

Πηγή : Web Only

Tuesday, February 22, 2011

Το 1/3 των Ρώσων πιστεύει ότι ο Ήλιος περιστρέφεται γύρω από την Γη!!

Ντροπή για το έθνος που ανταγωνιζόταν την Αμερική στην κυριαρχία του διαστήματος


Περίπου το ένα τρίτο των Ρώσων (32%) είναι πεπεισμένοι ότι ο Ήλιος περιστρέφεται γύρω από την Γη, σύμφωνα με μία δημοσκόπηση του ρωσικού Ινστιτούτου Vtsiom, που πραγματοποιήθηκε στο τέλος Ιανουαρίου σε 1.600 άτομα και 46 περιφέρειες της χώρας.

Αυτή η δημοσκόπηση, που δημοσιεύθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του Vtsiom, δείχνει ότι το 20% των Ρώσων θεωρεί πως η Γη χρειάζεται έναν μήνα για να πραγματοποιήσει μία περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, αντί για ένα έτος...


Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, το 29% πιστεύει ότι οι δεινόσαυροι και ο άνθρωπος συνυπήρξαν για ένα διάστημα, αγνοώντας ότι οι δεινόσαυροι έζησαν πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια και ο άνθρωπος εμφανίστηκε στην Γη πριν από περίπου έξι με επτά εκατομμύρια χρόνια.

Μόνο το 46% των ερωτηθέντων απάντησε σωστά σε αυτήν την ερώτηση, ενώ το 26% παραδέχθηκε ότι δε γνωρίζει.

Monday, February 21, 2011

Πώς θα «επιζήσεις» από τη μακροχρόνια ανεργία


Άνεργος ή άνεργη; Προς θεού, δεν το εύχομαι ούτε για σένα ούτε για μένα όμως δυστυχώς συμβαίνει καθημερινά. Πριν από λίγα χρόνια, μια απόλυση θα μπορούσε να σημαίνει ένα διάλειμμα λίγων μηνών για να αναζητήσεις κάτι καλύτερο επαγγελματικά. Στις μέρες μας όμως η απώλεια της δουλειάς σου είναι μεγάλο θέμα, αν σκεφτεί κανείς ότι ο αριθμός των ανέργων αυξάνεται συνεχώς. Τα τελευταία στοιχεία που ανακοινώθηκαν από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία για τον Οκτώβριο του 2010 ανεβάζουν το ποσοστό της ανεργίας στο 13,5 και τον αριθμό των ανέργων κοντά στις 700.000.
Σήμερα, είτε είσαι άνεργος στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό η ιστορία είναι πάνω κάτω ίδια. Στην αρχή νοιώθεις ανακούφιση που ξεφορτώθηκες το δύστροπο αφεντικό σου, στη συνέχεια διακατέχεσαι από πείσμα ότι θα βρεις κάτι καλύτερο, ακολουθούν: αποστολή βιογραφικών, συστατικές επιστολές, δεκάδες συνεντεύξεις και στο τέλος νοιώθεις τι άλλο; απογοήτευση και πικρία. Η κατάσταση όμως εξελίσσεται έτσι και οι επιλογές που έχεις δεν είναι πολλές. Πρέπει να παίξεις όλα σου τα χαρτιά για να βγάλεις άκρη. Βασική προϋπόθεση βέβαια να οπλιστείς με υπομονή. Και σίγουρα να διασώσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου.
Τώρα, πώς θα το κάνεις αυτό;
Μιλώντας με ανθρώπους που πέρασαν από το ίδιο «λούκι» μας είπαν τις δικές τους εναλλακτικές και κατέληξα στα εξής:
Επιχειρηματικότητα
Μία πρώτη λύση θα ήταν να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση. Είτε στον τομέα που έχεις πείρα, είτε δημιουργώντας κάτι εντελώς καινούργιο. Αυτό όμως απαιτεί ένα ικανοποιητικό κεφάλαιο. Κάτι που σίγουρα δεν διαθέτουμε όλοι.
Πάμε λοιπόν σε άλλες επιλογές πιο ρεαλιστικές:
Consulting
Είναι ένας καλός τρόπος για να συμπληρώσεις τα... κενά που ίσως να έχεις στο βιογραφικό σου και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες. Μέσα από το LinkedIn, την προσωπική δικτύωση ή την εθελοντική εργασία μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Εθελοντισμός
Κάποιοι νέοι θα το επέλεγαν για να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη. Αν νομίζεις ότι μπορείς να το κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα νοιώσεις καλύτερα, θα γνωρίσεις κόσμο και δεν θα αφήσεις την ανεργία να σε πάρει από κάτω.
Χόμπι
Αν δεν είσαι από αυτούς τους μονότονους ανθρώπους που ενδιαφέρονται μόνο για τη δουλειά τους είσαι από τους τυχερούς. Τώρα που έχεις διαθέσιμο χρόνο έχεις την ευκαιρία  να «επανασυνδεθείς» με τα ταλέντα και τα χόμπι σου. Ποιος ξέρει; Μπορεί να ανακαλύψεις μέσα από κει μια νέα επαγγελματική πορεία.
Σωματική άσκηση
Η τακτική άσκηση θα σου προσφέρει πολλά οφέλη. Εκτός από τα προφανή: υγεία,  καλύτερη σωματική κατάσταση μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις μια πιο θετική στάση στα πράγματα και να επανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου – που αναμφισβήτητα έχει πληγεί από τις συνεχείς απογοητεύσεις και τις κλειστές πόρτες στην αγορά εργασίας.

Κλείνοντας όμως θέλω να σου πω κάτι απλό, αλλά εντελώς ρεαλιστικό:
Δεν έχει σημασία, με ποιον από τους παραπάνω τρόπους θα επιλέξεις να αντιμετωπίσεις τη μακροχρόνια ανεργία, αρκεί να θυμάσαι ένα πράγμα: Τίποτα δεν πρέπει να σε «τσακίσει». Να επηρεάσει τη θετική σου στάση. Το ξέρω, άνθρωπος είσαι. Θα σε πάρει από κάτω όπως έχει πάρει και εμένα πολλές φορές, όταν έμεινα άνεργη. Όμως είσαι εδώ και πρέπει να το παλέψεις! 

Μίνα Μπαγιώτα 

Κατάληψη Βουλής... (τυχαίο;;; δεν νομίζω)


Προκαταρκτική έρευνα σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενεργεί η Εισαγγελέας Πρωτοδικών της Αθήνας, με αφορμή ανάρτηση στο διαδίκτυο πρόσκλησης για κατάληψη της Βουλής στις 20/2/2011.

Αντικείμενο της προκαταρκτικής έρευνας είναι να εντοπιστούν και να εμποδιστούν τα πρόσωπα τα οποία προσκαλούν στη διάπραξη πλημμελημάτων που στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτό της διατάραξης της συνεδρίασης της Βουλής.

Ήδη έχει δοθεί σχετική παραγγελία προκειμένου να εντοπιστεί το στίγμα του διαχειριστή της ιστοσελίδας από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Χαρακτηριστικα είναι και τα σχόλια σχετικού blog (δείτε στο τέλος).
Όταν μια δημοκρατία φοβάται αυτούς που υπηρετεί, παύει να είναι δημοκρατία αλλά καθεστώς.

Τελικά όμως δεν έγινε τίποτα... ή σχεδόν τίποτα...
Σύμφωνα με την... διοργανώτρια ιστοσελίδα:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒ 2011 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ  ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΙ ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 150 -200 ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12,00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18,00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΠΕ
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΚΟΜΑ !!!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΙΝΗΜΑ !!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΛΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ,
ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ !!!! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ !
 
Περισσότερες πληροφορίες



Το περιεχόμενο της πρόσκλησης...


ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡHΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

 

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
(Ο μεγάλος φόβος των πολιτικών είναι να μην καταλάβει ο λαός την Δύναμη του & ενωθεί όλος μαζί)
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 5 ΦΕΒ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ !ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ !!!!ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!!!  ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
(ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤEITΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ (ΚΑΤΑΛΗΨΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ. ΛΑΘΟΣ!!!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!! ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Α) Σχέδιο κατάληψης και διάρκεια κατάληψης
Β) Αιτήματα
Γ) Μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί με την κατάληψη μας
Δ) Όροι, προτάσεις και παρακλήσεις προς τους διαδηλωτές – καταληψίες
Ε) Αίτιες-λόγοι της κατάληψης
Ζ) Η επιστολή  του εκπροσώπου και ιδρυτή του κινήματος
Η) Σοφίες σπουδαίων προσωπικοτήτων
Θ) Προτεινόμενα συνθήματα
Α) Σχέδιο και διάρκεια κατάληψης
Θα είμαστε έξω από την βουλή KYΡΙΑΚΗ 20-2-2011και ώρα 12:00 έως 18:00 το απόγευμα. Στις 18:01 της ΚΥΡΙΑΚΗΣ θα μπούμε στην βουλή και  θα παραμείνουμε μέσα, μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 21-2-2011 έως της  23:30 το βράδυ. Οπότε 23:30 το βράδυ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ θα  τους παραδώσουμε πάλι την βουλή, ειρηνικά πάντα.
Β) Αιτήματα (Μόνο για αρχή)
1. Δικαιοσύνη και φυλάκιση των ανθρώπων που καταχράστηκαν τα λεφτά της πατρίδας μας δηλαδή τα δικά μας (έμμεσα και άμεσα  από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών).
2. Έξοδος από το χουντικό μνημόνιο (που θα εδρεύει μέχρι το 2021 στην Ελλάδα).
3. Κατάργηση του βουλευτικού ασύλου.
4. Δημόσια συγγνώμη των πολιτικών στους πολίτες (όλων των πολιτικών που κυβέρνησαν) και να μας πουν γιατί αφού υπήρχαν κι άλλες λύσεις δανείων με 1% και 2% (Κίνα – Ρωσία), διάλεξαν το χουντικό ΔΝΤ! Γιατί άραγε?
5. Δημόσια συγγνώμη από τον «πρωθυπουργό» για το ψέμα που μας είπε ότι υπάρχουν λεφτά (μόνο και μόνο, επειδή ήθελε και αυτός αλλά και η Αμερική να κάτσει στο «θρόνο»).
6. Απαιτούμε να πληρωθεί «ο λογαριασμός» της ντροπής (του χρέους) από τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους, τους πατριάρχες (άλλο η θρησκεία και άλλο η εκκλησία) τους πολιτικούς και τους κουμπάρους τους.
7. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να οριοθετηθούν επιτέλους τα υδάτινα σύνορα μας (Αιγαίο, Καστελόριζο, Νότια Κρήτη κ.λ.π.) και να κάνει το αυτονόητο, εξόρυξη (ελληνική) του ορυκτού μας πλούτου.
8.Αφού παραδώσουμε την βουλή  21-2-2011 πάλι στα χέρια των πολιτικών, θα περιμένουμε να πραγματοποιηθούν τα αιτήματα μας. Εάν δεν πραγματοποιηθούν, θα ξανακάνουμε σύντομα πάλι κατάληψη της βουλής και την επόμενη φορά δεν θα την παραδώσουμε έτσι απλά.
9. Απαιτούμε σωστή και δωρεάν παιδεία
10. Απαιτούμε σωστό και δωρεάν σύστημα υγείας
11.OXI στην καρτα του πολιτη για λογους ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ
Γ) Μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί
1. Το πρώτο μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί φεύγοντας και παραδίδοντας την βουλή, πάλι στα βρόμικα χέρια τους, είναι ότι φεύγουμε “κύριοι” και θα περιμένουμε, έως νεωτέρας να δούμε αν εισακούστηκαν τα αιτήματα μας η απλώς δεν κάνατε τίποτα όπως συνήθως, εάν ισχύει το δεύτερο (το τίποτα), θα ξανάρθουμε πάρα πολύ σύντομα, και την επόμενη φορά δεν θα την παραδώσουμε έτσι απλά την βουλή.
2. Το δεύτερο μήνυμα που θα λάβουν είναι ότι πρέπει οι πολιτικοί να φοβούνται και να σέβονται αυτούς που τους εξέλεξαν.
Δ) Όροι, προτάσεις και παρακλήσεις στους καταληψίες
1. Έχουμε ιδεολογία και πιστεύω.
2. ΟΧΙ πανό και ΟΧΙ κομματικές σημαίες.
3. Δεν θα φοράμε κουκούλες.
4. Δεν θα κρατάμε γενικώς όπλα.
5. ΟΧΙ στους βανδαλισμούς προς τα καταστήματα των συμπολιτών μας (δεν θα «χουλιγκανίσουμε» γενικώς).
6. Έχουμε όλοι έναν στόχο, την ειρηνική κατάληψη της Βουλής.
7. Θα πρέπει να είμαστε τόσοι πολλοί, έτσι ώστε, απλά και εύκολα να σπρώξουμε τα ΜΑΤ και προσπερνώντας τα, να μπούμε στην  Βουλή.
8. Θερμή παράκληση σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (πανεπιστημιακούς και μη) να διαδώσετε την πρόσκληση μας, τουλάχιστον 15 μέρες πριν την συγκέντρωση.
9. Επειδή θα είμαστε τόσοι πολλοί, ο μονός τρόπος να μας σταματήσουν θα είναι τα δακρυγόνα. Για να καταφέρουμε την κατάληψη της Βουλής, καλό θα είναι να κρατάτε αντιασφυξιογόνες μάσκες, ειδικά γι αυτούς που θα είναι στην πρώτη γραμμή (αγορά από το ιντερνέτ και από καταστήματα).
10. Θα φοράμε όλοι τα ίδια ρούχα για να δείξουμε ότι είμαστε ένα. Έχει μεγάλη σημασία να δείχνουμε ένα.
11. Θα φοράμε μαύρα γενικώς, κυρίως μαύρο χοντρό μπουφάν, συμβολικά για το πένθος, το πως κατάντησε η Ελλάδα. Όποιος θέλει (εμείς θα προτιμούσαμε όλοι) να φοράει μαύρο ανοιχτό κράνος (του ποδηλάτου ή του μοτοποδηλάτου) για αμυντικούς λόγους και γιατί «βολεύει» το ανοιχτό κράνος να μπορείς να βάλεις μαντίλι ή αντιασφυξιογόνα μάσκα. Όσο πιο προετοιμασμένοι είμαστε, τόσο πιο εύκολη θα είναι η κατάληψη. Κυρίες και κύριοι, δεν θέλουμε να σας φοβίσουμε, αλλά αν θέλουμε να κάνουμε κατάληψη της βουλής θα πρέπει να καταλάβουμε ότι θα βρούμε αντίσταση από τα ΜΑΤ. Μη φοβάστε!!! Είμαστε πιο Δυνατοί!!! Μπορούμε!!!
12. Πρόσκληση σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλα τα κόμματα, από όλα συνδικάτα, από όλους τους φορείς, από όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα τους νέους (από όλη την δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση).
13. Πρόσκληση σε ΟΛΟΥΣ γιατί αυτή η μέρα δεν έχει διαφορετικά χρώματα και πιστεύω, είμαστε ένα χρώμα με ένα πίστευε, μια καλύτερη, δίκαιη και δημοκρατική Ελλάδα.
14. Ελπίζω στην συγκέντρωση μας, να μαζευτούμε περισσότεροι από όσο μαζεύει μια συναυλία ή ένα ντέρμπι ποδοσφαίρου. Αναλογιστείτε, πως είναι δυνατόν να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τόσο πιστά την αγαπημένη μας ομάδα (με 50.000 θεατές) και να μην πράξουμε ανάλογα, έστω για μια μόνο φορά, για την πατρίδα μας, για την εθνική μας οντότητα, για τα δικαιώματα μας, για την ποιότητα της ζωής μας, για το μέλλον μας, για δικαιοσύνη. Τότε κύριες και κύριοι θα είμαστε και πάλι άξιοι της μοίρας μας!
Ε) Αιτίες-λόγοι καταλήψεως
1. Οι πολιτικοί καταχράστηκαν την αφέλεια, την αμάθεια και τον απόλυτο εγωκεντρισμό μας και έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση.
2. Οι πολιτικοί προκαλούν εσκεμμένα την απόλυτη εξαθλίωση μας.
3. Οι πολιτικοί έμμεσα η άμεσα έκλεψαν η «έχασαν» τα λεφτά μας.
4. Οι πολιτικοί με όλα αυτά που έκαναν και κάνουν, καταστρέφουν τις οικογένειες μας, την αξιοπρέπεια μας και μας μηδενίζουν. Κατάντησαν τους μισούς Έλληνες καταθλιπτικούς.
5. Οι πολιτικοί, μας βλέπουν μόνο σαν νούμερα λογιστικά, δεν τους ενδιαφέρει το βιοτικό μας επίπεδο, μας θέλουν μόνο να ζούμε ίσα – ίσα για να κρατάμε το Ευρώ σταθερό. Ξεχνούν την ιστορία, τα ιδανικά, τα συναισθήματα, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό και υποβιβάζουν την νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη (που θέλουμε να πιστεύουμε ότι τελικά ξύπνησε!!!)
6. Οι πολιτικοί δεν τιμώρησαν τους εαυτούς τους για όλα αυτά που έκαναν. Δεν βλέπουμε να φυλακίζετε κανένας ένοχος και συνένοχος (αυτός που έκανε τα στραβά μάτια που για μας είναι το ίδιο ένοχος). Δεν μπήκε κανένας φυλακή και εξακολουθούν να μας κυβερνούν οι ίδιοι. Βάλαμε δηλαδή τους βιαστές μας ????????????? Δηλαδή πρέπει εμείς να τους εμπιστευτούμε την θυσία μας (οικονομία, λιτότητα) για την Ελλάδα και τα επόμενα χρόνια της ζωής μας? Λάθος!!! Δεν τους εμπιστευόμαστε πλέον!!! Χάσαμε το αυτονόητο, που λέγεται δικαιοσύνη.
7. Το ότι  η Ελλάδα χρειάζεται βαθιές τομές για να φύγει η διαφθορά που μας έβαλαν στο πετσί μας, το ξέρουμε!!! Αλλά όχι με αυτούς τους προδότες και όχι με αυτόν το τρόπο π.χ. το Δημόσιο, όλοι ξέρουμε ότι το Δημόσιο είναι πάρα πολύ «μεγάλο», αλλά μην ξεχνάμε ποιος το έκανε «μεγάλο». Πρώτα λοιπόν θα παραιτηθούν όλοι οι πολιτικοί που δωροδόκησαν τους πολίτες με μια «θέση» για μια ψήφο, και μετά θα μιλήσουμε για τη λύση του προβλήματος.
8. Οι βιαστές μας με βάση την κοινή λογική, λειτουργούν πάρα πολύ σκοτεινά. Όλες οι αποφάσεις τους, δείχνουν ύποπτες, χαοτικές και καθοδηγούμενες. Ο «πρωθυπουργός μας» αποδείχτηκε ευρω-ατλαντιστής («ευρωπαίος» που κοιτάζει συνεχώς προς την δύση), δεν βλέπουμε να λειτουργεί για τα συμφέροντα της Ελλάδας, όσο ακραίο και να ακούγεται αυτό. Αυτό δείχνει όλη του η στάση!!! Θυμόμαστε όλοι και τότε που ήταν αντιπολίτευση (ο πρωθυπουργός) στο σχέδιο Ανάν με την Κύπρο, που ήταν ο μόνος που επέμενε στην εφαρμογή του. Ακόμα κι ένας χαζός αν το διάβαζε το σχέδιο, θα καταλάβαινε ότι ήταν το ξεπούλημα της Κύπρου. Τι συμβαίνει λοιπόν με αυτόν τον «κύριο» με το «αθώο» προσωπάκι???? Δεν τον εμπιστευόμαστε άλλο, ούτε αυτόν, ούτε την συμμορία του, ούτε και κανένα άλλο κόμμα, πλέον!!! Αλλά εμείς σαν πολίτες πρέπει να απαιτήσουμε την τιμωρία τους. Όποιος έφταιγε να τιμωρηθεί (ισόβια). Και μαζί με αυτούς τότε να τιμωρηθούμε και εμείς όλοι (γιατί εμείς τους ψηφίζαμε τόσα χρόνια) κάνοντας τότε και μόνο περικοπές για το καλό της Ελλάδας. Τότε και μόνο θα πληρώσουμε «κάτι», όχι όλο το χρέος που είναι τόκοι 30 ετών. Αλλά θα πληρώσουμε όσο είναι το καθαρό χρέος δηλαδή περίπου το 1/3.
9. Η πολιτική του κράτους, δεν είναι αξιοκρατική ούτε και δημοκρατική. Είναι τελείως παράλογη και αυτό μας ανησυχεί. Ξέρουμε ότι τα μικρά κράτη υπακούν τα μεγάλα αλλά όχι και έτσι, αγαπητοι συμπολίτες. Έχουμε γίνει η πόρνη της Ευρώπης και της Αμερικής!!! Λίγο σεβασμό ζητάμε τουλάχιστον για την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.
10. Δεν μπορεί να τους περάσει αυτή η προδοσία χωρίς αντίσταση και προσπάθεια. Θα είναι αδιανόητο, θα είναι ξεφτίλα. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Θα πρέπει να τους δείξουμε (στους πολιτικούς) ότι είμαστε υπαρκτοί και ότι στο μέλλον να μας υπολογίζουν περισσότερο.
11. Έχουμε γίνει ηλίθια, άβουλα, άνανδρα, άψυχα όντα! Είμαστε πρωταθλητές στην θεωρία, μόνο στην θεωρία και απραξία. Καιρός να αλλάξει αυτό!!! Η βουλή έχει γίνει καφενείο και άνδρο προδοσίας. Καιρός να αλλάξει και αυτό!!! Καιρός είναι τα αρνιά να γίνουν λιοντάρια!!! Ποιο αναλυτικά οι αίτιες και οι λόγοι για την κατάληψη, στην επιστολή του εκπροσώπου μας!
Ζ) Επιστολή εκπροσώπου Άρη

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡHΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Γεια σας αγαπητοί συμπολίτες,
Πριν  ξεκινήσετε να διαβάζετε την επιστολή μου θα ήθελα να σας πω ότι εκπροσωπώ μια παρέα ενεργών πολιτών που δεν είναι κομματικοποιημένοι πλέον, ούτε και ασυνείδητοι, είναι απλά, σωστά πολιτικοποιημένοι. Είμαστε μια παρέα απλών δημοκρατικών πολιτών, πολύ οργισμένοι και συνάμα πολύ προβληματισμένοι για το μέλλον μας. Αποφασίσαμε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε.
Τονίζω ότι η πρόσκληση (επιστολή) δεν έχει να κάνει με κόμματα και δεν έχει να κάνει με σκοτεινούς υποκινητές. Είναι απλά μια κίνηση πολιτών αληθινή, άκρως αναγκαία και άκρως δημοκρατική. Μια κίνηση, για επιτέλους δικαιοσύνη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να ξεχάσετε για λίγο όσα σας έμαθαν οι γονείς σας, τα κόμματα, ο περίγυρος σας, τα ΜΜΕ, ότι δηλαδή σας έχει περιβάλει τόσα χρόνια επηρεάζοντας την δική σας κρίση και να σκεφτείτε τι είναι σωστό και τι λάθος. Θα ήθελα να σκεφτείτε μόνοι σας όλα αυτά τα παραπάνω και παρακάτω, να βάλετε την δική σας λογική και το δικό σας συναίσθημα να δουλέψει.
Αγαπητοί συμπολίτες είμαι ένας απλός νέος 31 ετών που είχα αλλά όνειρα και ευτυχώς ακόμα έχω. Πιστεύω ότι έχω μια εικόνα, για το τι γίνεται γύρω μου, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλη μαζί στην χώρα αυτή  που επιμένουμε να τη λέμε Ελλάδα μας. Είμαι ένας νέος που πραγματικά πιστεύω ότι το ρητό ένα χελιδόνι δε φέρνει την άνοιξη είναι λάθος. Μεγάλωσα υπερήφανος για την Ελλάδα μας και τώρα μια χούφτα ανθρώπων προσπαθούν να μας κάνουν να ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας.
Το πιο χυδαίο είναι ότι έχουν το θράσος, αυτοί οι ” Έλληνες” πολιτικοί να βγαίνουν στα πληρωμένα κανάλια τους και να μας κοιτούν κατάματα, λέγοντας μας ότι είναι αθώοι. Αυτοί οι υποκριτές λοιπόν προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα 400δις και κάτι ευρώ (παγκόσμιο ρεκόρ χρέους) τα φάγαμε μαζί. Αυτοί οι υποκριτές είναι άριστοι στο να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, αυτοί οι ελεεινοί, προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι παγκόσμιο το φαινόμενο της χρεοκοπίας. Εμείς όμως μέσα μας ξέρουμε την αλήθεια, η αλήθεια είναι ότι πάνω από 20 χρόνια τώρα, όλοι οι προδότες που εμπιστευτήκαμε το μέλλον μας, καταχράστηκαν την αμάθεια μας, των εγωκεντρισμό μας και την απόλυτη αδιαφορία μας. Πούλησαν την Ελλάδα, μαζί με τα όνειρα μας!!!
Αν κοιτάξουμε πιο βαθιά το ποιος φταίει, δυστυχώς φταίμε εμείς. Όταν λέω εμείς, εννοώ τις γενιές πάνω των 25 ετών, οι πολύ νέοι δεν φταίνε σε τίποτα. Δεν θα μετρήσουμε όμως ποιος φταίει πιο πολύ και πoιος πιο λίγο. Πρώτα από όλα φταίμε εμείς γιατί τους αφήσαμε τόσα χρόνια να δίνουν μόνο ψίχουλα στην παιδεία μας, με αποτέλεσμα να παράγει, αυτή η χώρα, ηλίθιους πολίτες, όπως ακριβώς μας θέλουν για να δρουν ελεύθεροι και ανενόχλητοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας. Αυτό είναι το πρωταρχικό μας φταίξιμο. Φταίμε γιατί αφήσαμε τόσα χρόνια τους εαυτούς μας υποχείρια αυτών των “Ελλήνων” πολιτικών.
Αφήσαμε αυτούς τους ελεεινούς να μας βάλουν ταμπέλες, άλλους να μας κάνουν μπλε, άλλους πράσινους και άλλους κόκκινους. Εμείς δυστυχώς, φανατιστήκαμε και υπνωτιστήκαμε. Ξεχάσαμε ότι όλοι είμαστε Έλληνες και ότι όλοι μένουμε στο ίδιο σπίτι. Μας έκαναν να φοβόμαστε να φωνάξουμε για την εργατιά, γιατί θα μας αποκαλούσαν κομμούνια, μας έκαναν να φοβόμαστε να φωνάξουμε ζήτω η ΕΛΛΑΣ γιατί θα μας έλεγαν φασίστες. Μας έφαγαν δυστυχώς αυτές οι ταμπέλες στην Ελλάδα. Φταίμε γιατί τους αφήσαμε να μας αποβλακώσουν, φταίμε γιατί τους αφήσαμε να μας κάνουν να ξεχάσουμε  τα αυτονόητα και να χάσουμε την έννοια της λέξης δικαιοσύνης. Τους αφήσαμε να μας μεταλλάξουν την ψυχή και την σκέψη, που κάποτε ήταν η κορυφαία του κόσμου. Απίστευτο πως καταντήσαμε έτσι!!!!   Παίζουν με το μυαλό μας, μας μπερδεύουν και χάνουμε την ουσία δηλαδή το ποιος φταίει π.χ. δεν μας φταίνε οι λαθρομετανάστες, φταίνε αυτοί που τους αφήσαν να μπουν ανεξέλεγκτα  στη χώρα μας χωρίς καν τόσα χρόνια να έχουν κάνει (οι πολιτικοί) διακρατικές συμφωνίες για να μπορούν να τους στέλνουν πίσω στις πατρίδες τους!!! Τυχαίο? Δεν νομίζω. Δεν έχουμε καμία σχέση δυστυχώς, με τον Έλληνα που διαβάζουν όλοι οι καθηγητές στους μαθητές τους, σε όλα τα σημεία της ανθρωπότητας. Απίστευτο πως αφήσαμε αυτούς τους τιποτένιους προδότες τόσα χρόνια να μας μεταλλάξουν τόσο μα τόσο πολύ!!! Η πολιτική σκηνή είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας, πρέπει να το παραδεχτούμε, και να αλλάξουμε!!!
Να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που μας διακατέχει και να αντισταθούμε!!! Αντίσταση δεν είναι ούτε αριστερή, ούτε δεξιά, αλλά είναι καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Επιτέλους!!! Έχουμε πιάσει πάτο, ήρθε η ώρα της επαγρύπνησης!!!!!
Το απίστευτο της υπόθεσης είναι, ότι οι ίδιοι οι βιαστές μας (οι πολιτικοί), βγάζουν σκληρούς νόμους και σύναμμα αθωώνουν τους εαυτούς τους. Οι κλέφτες, οι υποκριτές και οι τιποτένιοι μας κατάντησαν άβουλα όντα, που το μόνο που μας κάνουμε είναι να μένουμε στην θεωρία και να λέμε, τι να κάνω εγώ!!! Αν δεν κάνεις εσύ και εσύ και εσύ και εγώ, ποιος θα κάνει τότε? Ο θεός? Εμείς τελικά πρέπει να κάνουμε κάτι. Αυτοί που πήγαν τελικά να κλέψουν το μέλλον μας και την ελπίδα μας, οι ίδιοι τώρα μας κάνουν και μαθήματα καλού πολίτη. Απίστευτο!!!! Αυτή η αδικία πρέπει να τελειώσει κάποτε, πρέπει να το τελειώνουμε. Η αλαζονεία μας, οι ταμπέλες και ο ρουσφετολογικός τρόπος που ψηφίζαμε, δημιούργησε τέρατα στην βουλή μας.
Ήρθε η ώρα να μην φοβόμαστε, να ξυπνήσουμε και αυτά τα τέρατα, τους καρεκλοκενταύρους να τους ξηλώσουμε. Αφήσαμε τους πολιτικούς (μια χούφτα ανθρώπων, υπάλληλοι μας, στην ουσία) να μας κάνουν, να τους φοβόμαστε!!! Λάθος μας!!! Ο πολιτικός πρέπει να φοβάται τον λαό (που τον εκλέγει) και όχι το αντίθετο. Πάνω από είκοσι χρόνια το σχέδιο αυτών των «Ελλήνων» ήταν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα (όσο ακραίο και ασύλληπτο και εάν σας φαίνεται). Αγαπητοί συμπολίτες, πιστεύει κάνεις ότι οι πολιτικοί που κυβερνούσαν τόσα χρόνια (που έχει βγάλει ο καθένας τους από δυο πανεπιστήμια), δεν κατάλαβαν ότι «χάνονται» τα λεφτά???? Η’ μήπως πιστεύει κανείς ότι οι πολιτικοί στο εξωτερικό που μας δάνειζαν (που έχει βγάλει ο καθένας τους από τρία πανεπιστήμια) δεν καταλάβαιναν τόσα χρόνια ότι κάπου «χάνονται» τα λεφτά. Απλά, ήταν συνεργοί στο έγκλημα, το ένα χέρι νίβει το άλλο. Είκοσι χρόνια η γραμμή των πολιτικών μας δινόταν από την παγκόσμια τράπεζα και την ευρωπαϊκή τράπεζα. Το σχέδιο τους, ήταν η χρεοκοπία της Ελλάδος.
Φανταστείτε την Ελλάδα σαν μια επιχείρηση δική σας που πηγαίνει στην τράπεζα (20 χρόνια) αλλά εσείς σαν αφελής έχετε εξουσιοδοτήσει ένα διεφθαρμένο λογιστή (πολιτικό) για τα οικονομικά σας. Ο λογιστής σας είναι τσιράκι της τράπεζας (των τοκογλύφων) και συνωμοτεί  για τα προσωπικά του συμφέροντα και φυσικά για του αφεντικού του, την τράπεζα (Παγκόσμια-Ευρωπαϊκή τράπεζα). Παίρνει λοιπόν ο λογιστής σας τεράστια δάνεια για 20 χρόνια από την τράπεζα. Τα λεφτά όμως της επιχείρηση σας, ο λογιστής τα κλέβει η’ τα “χάνει”. Χωρίς να το καταλάβεις, η επιχείρηση σου φτάνει στα πρόθυρα χρεοκοπίας και για να επιζήσεις  και να αντεπεξέλθεις συνεχίζεις  να δανείζεσαι και να ξανά δανείζεσαι πολλαπλασιάζοντας το χρέος σου (τους τόκους χρόνων) προς την τράπεζα. Το αποτέλεσμα είναι ότι απλά κάποια στιγμή ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ και αναγκαστικά θα σου πάρουν (ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ) ότι έχεις βάλει ΥΠΟΘΗΚΗ! Στην περίπτωση μας τώρα την ΕΛΛΑΔΑ! Έχει λοιπόν στηθεί μια πλεκτάνη με την τράπεζα. Ο νταβατζής που λειτουργεί για τα συμφέροντα της τράπεζα και εναντίον σου, είναι το Δ.Ν.Τ.
Τώρα μερικοί θα σκεφτείτε .. τι σας λέω!? Γιατί όλη αυτή η πλεκτάνη? Γιατί φίλοι μου, πρώτον, με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται πόλεμος και δεύτερον, γιατί η Ελλάδα είναι το καλύτερο φιλέτο της Ευρώπης (διάφορα κοιτάσματα, γεωγραφική θέση, κτλ). Αυτή η πλεκτάνη λειτουργεί ως εξής, εξαθλιώνουν οικονομικά τους πολίτες, μετατρέποντας τους σε πολίτες αδιάφορους φέρνοντας τους στο σημείο κάποια στιγμή να πουν, ”Ας έρθουν οι ξένοι να μας σώσουν, αφού εμείς δεν είμαστε ικανοί, ”Ας μοιραστούμε τα πετρέλαια μας και το  Αιγαίο με τους Τούρκους και με τους Αμερικανούς, να φάμε και εμείς κάτι τις”. Κάνουν τους λαούς (οι πολιτικοί) να ξεχνούν τα αυτονόητα, ακόμα και την εθνική τους υπόσταση, τους μεταλλάσσουν, και είναι πολύ καλοί σε αυτό. Το κάνουν με τέτοιο καλλιτεχνικό τρόπο που δεν φαίνεται προδοσία αλλά αναγκαίο κακό.
Δυστυχώς τίποτα στην πολιτική δεν είναι ότι φαίνεται. Το απίστευτο είναι κάποιοι «Έλληνες» πολίτες ακόμα φιλούν και προσκυνούν τους βιαστές τους. Απίστευτο πως κάποιοι άνθρωποι έχουν μάθει να φιλούν το χέρι αυτού που τους κλέβει! Κάποτε ήμασταν Έλληνες και δεν μπορούσε κανείς να μας κοροϊδέψει. Τώρα, τι είμαστε!? Είμαστε στα πρόθυρα της πείνας, είμαστε έτοιμοι να χάσουμε τα πάντα, ότι κερδίσαμε τόσα χρόνια με τόσο κόπο (αξίες, ιδανικά, ταυτότητα, εργασία, περιουσίες) και καθόμαστε σαν άβουλα όντα!!! Χωρίς να κάνουμε τίποτα για αυτό!? ΤΙΠΟΤΑ!!! Γιατί, τι πάθαμε? Ξέρω φίλοι μου, ότι η δυστυχία είναι εύκολη, ίσως μας βολεύει! Μας βολεύει να λέμε, ”τι να κάνω εγώ μόνος μου?”, ”έτσι μας τα έφερε η μοίρα, ” δεν γίνεται τίποτα, και πολλά τέτοια. Η ευτυχία όμως φίλοι μου, θέλει θυσίες και αγώνα! Όχι μοιρολατρία και κλάψα! Έχουμε οικονομική χούντα και εμείς καθόμαστε σαν τις κότες και σαν τους άβουλους δούλους και κλαίμε σαν κακές γριές την μοίρα μας. Την μοίρα μας όμως την φτιάχνουμε μονή μας. Τι περιμένουμε? Την Αγία Φώτιση? Ας ξυπνήσουμε επιτέλους από τον λήθαργο που μας έβαλαν.  Ας αφήσουμε το τηλεκοντρόλ, το iphone, το playstation, το τάβλι, το Cosmopolitan, την αθλητική εφημερίδα, το φραπέ και ας βγούμε από το καβούκι μας! ΤΕΛΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ!!!!!
Μας καλεί η ιστορία να κάνουμε κάτι για τους πιο νέους από εμάς αλλά και για εμάς, όπως έκαναν οι νέοι του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου.  Τι θα πούμε στους νέους αύριο και μεθαύριο?  Ότι δεν κάναμε τίποτα και ότι απλά, καθόμασταν και  βλέπαμε Big Brother, Master Chef και απολαμβάναμε το φραπέ μας σαν να μην συνέβαινε τίποτα?!  ΤΕΛΟΣ η θεωρία!!!! Μόνο με την θεωρία δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα, ΠΡΑΞΕΙΣ λοιπόν. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.  Ας τους δώσουμε ένα μάθημα ότι πρέπει τελικά να μας φοβούνται και όχι το αντίθετο. Όλοι μαζί, χωρίς διακρίσεις, με γυμνά χέρια, μπορούμε αν συγκεντρωθούμε χιλιάδες, ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!! Πιστέψετε το, γίνεται. Ο λαός, εμείς, έχουμε πολύ δύναμη αλλά δεν το ξέρουμε, πίστη θέλει! Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είπε κάποτε ότι η πίστη είναι να κάνει κανείς το πρώτο βήμα ακόμα και όταν δεν βλέπει ολόκληρη την σκάλα. Έτσι και εμείς, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ!!! ΚΑΤΑΛΗΨΗ λοιπόν της Βουλής! Δεν είναι ακραίο αλλά αναγκαίο. Όλα γίνονται αν είμαστε ενωμένοι. Σας περιμένουμε και εμείς στην συγκέντρωση αλλά και η ιστορία.
Όπως είπε και ο Μολιέρο “δεν είμαστε υπόλογοι μόνο για αυτά που κάνουμε αλλά και για αυτά που δεν κάνουμε”. Μην μας παραμυθιάζουν ότι το ΔΝΤ ήρθε σαν αναγκαίο κακό και σαν σωτήρας, ήρθε για σκοτεινούς σκοπούς, που αναφέραμε πιο πάνω. Ραντεβού λοιπόν στις 20 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12.00 έξω από την Βουλή των Ελλήνων. Ότι σας γράφουμε τα πιστεύουμε 100%. Όσοι έχετε ενδοιασμούς για το λόγο αυτής της πρόσκλησης δημιουργώντας διάφορα σενάρια στο μυαλό σας (που δεν μπορούμε να φανταστούμε), ελάτε στις 12.00 (από όλα τα μέρη της Ελλάδας) έξω από την Βουλή, περιμένετε μια- δυο ώρες (να δείτε αν μαζευτεί κόσμος) δεν έχετε να χάσετε τίποτα απολύτως, μόνο να κερδίσετε! ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ????!!!!!!
Δεν το παίζω ούτε πιστεύω ότι είμαι σπουδαίος Έλληνας απλά λέω τα αυτονόητα που δυστυχώς έχουμε ξεχάσει σε αυτή την χώρα. Προωθήσετε την επιστολή σε όλους τους φίλους  και συμπολίτες σας!!! Αφήσετε το φόβο και ελάτε να προσπαθήσουμε να ξαναβρούμε τα χαμένα ιδανικά και την χαμένη ελπίδα! Ελάτε να τους αποδείξουμε ότι είμαστε υπαρκτοί και όχι ανύπαρκτοι.
Με εκτίμηση,
Άρης Κοραής
Η) Σοφίες σπουδαίων ανθρώπων
1.      Η πίστη είναι η δύναμη της ζωής (Λεων Τολστόι)
2.      Ο αμοιβαίος φόβος είναι η μόνη αιτία που παρακινεί σε πιστή συμμαχία (Θουκυδίδης)
3.    Αληθινή ατομική ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς οικονομική σιγουριά και ανεξαρτησία, οι πεινασμένοι και οι άνεργοι συγκροτούν το υλικό από το οποίο γίνονται δικτατορίες (Φράνκλιν Ρούσβελτ)
4.      Ο χαρακτήρας του ανθρώπου δημιουργεί την μοίρα του (Ηράκλειτος)
5.      Ο ήσυχος πολίτης είναι άχρηστος πολίτης (Περικλής)
6.      Αν κάπου στην υφήλιο κάποιος συνάνθρωπος μας υποφέρει και αδικείται, τότε πρέπει να συμπάσχουμε και να πολεμούμε για αυτό (Τσε Γκεβάρα)
7.      Το να βλέπεις ποιο είναι το σωστό και να μην το κάνεις, είναι δειλία (Κομφούκιος)
8.      Οι πολιτείες ευτυχούν όταν οι άδικοι τιμωρούνται (Πλάτων)
9.      Εκείνος μόνο που αγωνίζεται είναι αυτός  που μπορεί να λυτρωθεί (Γκαίτε)
10.  Ποιο πέρα είναι ένα σπίτι που καίγεται κι ύστερα ένα άλλο, και ύστερα το δικό σου (Γιάννης Ρίτσος)
11.  Δεν είμαστε υπόλογοι μόνο για αυτά που κάνουμε αλλά και για αυτά που δεν κάνουμε (Μολιέρος)
12.  Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου, αποτελούν πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας (Σύνταγμα της Ελλάδος, άρθρο 1 παράγραφος 1)
13.  Όταν τα πράγματα αλλάζουν, αλλάζει η στάση μας απέναντι στα πράγματα (Ελευθέριος Βενιζέλος)
14.  Το έμφραγμα, ο καρκίνος, η λέπρα!? Φοβάμαι μια άλλη ασθένεια, την ασημαντότητα (Αλαιν Μποσκε)
15.  Ελευθερία χωρίς δικαιοσύνη είναι καθαρά ληστεία (Αδαμάντιος Κοραής)
16.  Δεν αρέσει να παριστάνω τον πολύ Έλληνα. Θέλω να είμαι όσο είμαι. Καιρός η έννοια «Έλληνας» να δώσει την  θέση της στην έννοια «άνθρωπος» (Μάνος Χατζηδάκης)
17.  Αν θέλεις να μάθεις τι γεύση έχει το αχλάδι, πρέπει να το γευτείς ο ίδιος. Αν θέλεις να μάθεις την θεωρία και την μέθοδο της επανάστασης, πρέπει να συμμετάσχεις σε μια. Κάθε πραγματική γνώση πηγάζει από την εμπειρία (Μάο Τσετουνγκ)
18.  Να αγαπάς την ευθύνη, να λες, εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν σωθεί, εγώ φταίω (Νίκος Καζαντζάκης)
19.  Υπάρχουν δυο είδη τηλεόρασης, η έξυπνη τηλεόραση, που δημιουργεί πολίτες δύσκολους να κυβερνηθούν, και η χαζή τηλεόραση, που δημιουργεί πολίτες εύκολους να κυβερνηθούν (Ζαν Γκενετ)
20.  Οι Έλληνες (με την ποιοτική διάσταση της λέξης) μειώνονται επικινδύνως, όπως μειώνονται και οι άνθρωποι (επίσης με την ποιοτική έννοια ) γενικώς, καθώς το σύστημα αδειάζει συστηματικά τον «εσω-κόσμο», υποκαθιστώντας τον με «προϊόντα» (Μίκης Θεοδωράκης)
21.  Η μεγαλύτερη δόξα της ζωής δεν είναι να μην πέφτεις ποτέ, αλλά να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις (Νέλσον Μαντέλα)
22.  Μια ζωή χωρίς σκέψη και αντίδραση δεν αξίζει να την ζει κανείς (Σωκράτης)
23.  Κανείς δεν γεννήθηκε ανώτερος από τον άλλον (Σοφοκλής)
24.  Πρέπει να έχεις συνηθίσει να ζεις στα βουνά για να βλέπεις επάνω και από τον εαυτό σου, την ελεεινή φλυαρία της καθημερινής πολιτικής και των εγωισμό των λαών (Φρίντριχ Νίτσε)
Θ) Προτεινόμενα συνθήματα (αν σας εκφράζουν μάθετέ τα για να είμαστε όλοι μια φωνή
1. Ξεφτίλες!!!         Αλήτες!!!    Κυβερνήτες!!!
Προδότες!!!       Αλήτες!!!    Κυβερνήτες!!!
Κλέφτες!!!          Αλήτες!!!   Κυβερνήτες!!!
Ντροπή σας!!!   Αλήτες!!!   Κυβερνήτες!!!
2. Λαέ!!!   Δυνατά!!!      με Τσαμπουκά!!!
Λαέ!!!   Μπορείς!!!    να Αναστηθείς!!!
Λαέ!!!   Θυμήσου!!!   την Ψυχή σου!!!
3. Πολιτικοί   Φυλακή!!!
Πολιτικοί   στο Κελί!!!
Πολιτικοί   στο Σκαμνί!!!
4. Φέρτε!!!    Πίσω!!!    τα Λεφτά!!!
Φέρτε!!!    Πίσω!!!    τα Όνειρα!!!
Φέρτε!!!    Πίσω!!!    τα Ιδανικά!!!
5. Μακριά!!!   Τα μέτρα!!!   Απ’ τη φτωχιά!!!
Μακριά!!!   Τα μέτρα!!!   Απ’ τη νέα γενιά!!!
Μακριά!!!   Τα μέτρα!!!   Απ’ τα γερατιά!!!
6. Ο λαός!!!   Απαιτεί !!!   Σεβασμό!!!
Ο λαός!!!   Απαιτεί !!!   Πολιτισμό!!!
Ο λαός!!!   Απαιτεί !!!   Δυναμισμό!!!
7. Η Ελλάδα!!!   Δεν Πουλιέται!!!
Η Ελλάδα!!!   Δεν Φοβάται!!!
Η Ελλάδα!!!   Δεν Κοιμάται!!!
8. Δημοκρατία!!!   Ισον!!!   Ελευθερία!!!
Δημοκρατία!!!   Ισον!!!   Αξιοκρατία!!!
Δημοκρατία!!!   Ισον!!!   Ισονομία!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Εμείς δεν γνωρίζουμε τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, την οποία θεωρούμε απολύτως εύλογη με τις συνθήκες κατοχής και αφανισμού μας που επικράτησαν.

Εχουμε επανειλημμένα γράψει για περιπτώσεις όπου οι εχθροί μας, συγκεκριμμενα οι ξένες μυστικές υπηρεσίες που έφεραν και προστατεύουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση του γιωργάκη, προκαλούν οι ίδιες εκείνα ακριβως τα γεγονότα που φοβούνται μήπως συμβούν για δύο κυρίως λόγους. Για άσκηση περί του τι εχουν να αντιμετωπίσουν και για εκτόνωση και εκφοβισμό του κόσμου, για να είναι πολύ πιό δύσκολο να συμβούν παρόμοια γεγονότα πραγματικα.

Στην Ελλάδα τελευταία δοκιμάσαμε τα καταστροφικά γεγονότα του “Δεκέμβρη” 2008, τις επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, τους πρόωρους εμπρησμούς σε δεκάδες τραπεζικά καταστήματα, τη δολοφονία 3 εργαζομένων στη Μαρφίν που ανέστειλε κινητοποιήσεις σαν αυτή που περιγράφεται εδώ.
Kατά τ’ άλλα το κείμενο σαν κείμενο είναι αξιολογο. Εμείς θα κατέβουμε να δούμε.
Filed under Uncategorized
Be the first to like this post.

14 Responses to ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ!

  1. Alkis
    ειμαι μαζι σας και συμφωνω με τα παραπανω..
    αν το κειμενο ηταν λιγοτερο θα το διαβαζαν περισσοτεροι
    ο τολμων νικα
    ο σωστος πολιτης ειναι αυτος που αντιδρα
    και οχι αυτος που περιμενει
    ερχεται καταιγιδα χωρις τελος …
  2. HEIL GAP
    Από HEIL GAP , που αν και διαφωνώ στο νούμερο 6. διοτι είμαι της
    άποψης πως πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας το χρέος , να το ξεχάσουμε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ , και να μην ασχολούμεθα πλέον με αυτό , και όχι να ψάχνουμε άλλες κοινωνικές ομάδες ώστε να τους το φορτώσουμε (διάβασε Ο GEORGE SOROS ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ From HEIL GAP ) ως εραστής της ουτοπίας και λάτρης της διαμαρτυρίας , δηλώνω και εγώ παρών , στις 20 φλεβαρη .
    Μαζί με όλους που σιχαίνονται την Ελλάδα του big brother .
    Και αντάμα με αυτούς που δεν ξεχειλίζουν από διεθνιστική αλληλεγγύη και ικανοποίηση επειδή κάποιοι έλληνες έχασαν την εργασία τους, και έτσι θα υπάρξει πλέον ψωμί και δουλεία για τους λάθρο προστατευόμενους της παγκοσμίου διακυβερνήσεως .
    Έτσι και αλλιώς δεν βρέθηκε κάποιος , να μου δανείσει ένα γουρουνάκι , ώστε να του φορέσω το κολάρο από τον σκυλακο μου , να το πιάσω από το λουράκι και να πάμε παρεουλα οι δυο μας , στις 23 του φλεβαρη , στις απεργιακές εκδηλώσεις του ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ προς τιμή προβολή και προς πλασάρισμα των λαθρο τους (αντικαταστατών των ελλήνων ) στην σύγχρονη αυτή α-εθνική νέο-ταξική κοινωνία που επαγγέλλονται .
    Αλλά εάν έβρισκα και συνόδευα κάποιον αγαπητό και καθ όλα αξιότιμο porky pig ,ε τότε θα βλέπανε κάποιοι εκεί κάτω στην μεγάλη πλατεία , το τι «πολυπολιτισμικό» σοκ που θα πάθαιναν οι Muslim στην θέα του γουρουνιού μου .
    Ενώ θα μας κοίταζαν απορημένοι όλοι αυτοί οι New Order προστάτες των « γκιοργο καλού πιντι» που συνεχίζουν, με χιλίους δυο τρόπους, με μικρά και μεγάλα ψέματα , να αγνοούν την πραγματικότητα του Ισλάμ και τον ρόλο του στην παγκοσμιοποίηση.
    Χα , Χα , Χα .
    Αυτά τα πολύ-χρησιμοποιημένα νέο-ταξικά προφυλακτικά τελικά ορίζοντας την 23 φλεβαρη ως ημερομηνία για να μας εμφανίσουν ως απεργούντες και τους λαθραίους εισβολείς και δια να απαιτήσουν την ελληνοποιηση τους , σύμφωνα με την τηλεοπτική δήλωση της γηραιάς γραμματέως του ενός εκ των δυο αποκομμάτων , κατάφεραν να ξεφτιλιστούν ακόμη περισσότερο , αφού κανόνισαν ώστε να συμπέσει η ημερομηνία της LATHRO-PARADE τους με την ημερομηνία της ιδρύσεως της ΕΠ.Ο.Ν. (δια τους αγνοούντες επαναστατική οργάνωση νεολαίας ) όλα αυτά δε προς χάριν των ανθελληνικών τους σχεδίων και υπέρ του LATHRO – διεθνισμού τους , της new world order και φυσικά και της ψύχωσης που κουβαλούν , και από την οποία δεν πρόκειται να ξεφύγουν ποτέ .
    Αυτά έχει η ζωή .
    Πάντως έτσι με την συγκέντρωση στις 20 μηνός , γλυτώνουμε αρκετά προβλήματα , κάποιοι δε άλλοι γλυτώνουν και πολλές φάπες .
    Υ.Γ.
    Ψιλό-άσχετο , αλλά , να επειδή εδώ και καιρό με βασάνιζε ένα ερώτημα , το εάν αλήθεια υπάρχει , τόσο , μα τόσο χαζός κόσμος , σαν αυτούς που κατάφεραν και ψήφησαν τον απίστευτο κολοτουμπα και το τσίρκο του και τους έκαναν βολευταδες .
    Όμως , χθες εγώ και ο εαυτός μου δίδοντας την δικαιοτέρα και ίσως την καλλίτερα λύση , αποφασίσαμε και διατάξαμε ότι =
    «Από την προσεχή εκλογική αναμέτρηση και εντευθεν θα αποκλείονται του δικαιώματος ψήφου , όλοι οι πάσχοντες από στραβισμό συμπολίτες μας , εάν δεν φέρουν και δεν φορούν τα κατάλληλα διορθωτικά ματογυάλια τους , ώστε να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα εις το μέλλον , ούτος ειπείν , άλλο ψηφοδέλτιο να θέλουν να σταυρώσουν , αλλά λογω του σοβαροτάτου προβλήματος οράσεως , να ρίχνουν κάποιο άλλο μέσα στην κάλπη , καταφέρνοντας τελικά και να εισάγουν εις το κ-υ-νοβουλιον το προαναφερθέν κόμμα του κοινωνικού προβλήματος που καλείται ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ .
    Anonymous (former HEIL GAP )
  3. Ανώνυμος
    Ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα σχετικά με την κατάληψη της βουλής.Το γνωρίζεις.Παίρνει μέρος καί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
  4. Για ποιό αδίκημα ? ))
  5. e.k
    και εγω εκει θα είμαι, και ας μην έχω πάει ποτέ στη ζωή μου σε διαδήλωση, πορία ή κάτι τέτοιο.
    Έχω όμως έναν γιο, 5 χρονών, των μεγαλώνω μόνη μου, είμαι περήφανη για εκείνον, είμαι περήφανη για εμένα, είμαι περήφανη που ζω, παλεύω και ναι! καταφέρνω να τα βγάζω πέρα στην Ελλάδα!
    Γιατι είμαι Ελληνίδα και ΖΩ! και θα μάχομαι! για την Ελλάδα.
    Και θα μάχομαι για να είναι το ίδιο περήφανος και ο γιός μου όταν μεγαλώσει. Να είναι περήφανος για τον εαυτό του, για τη μητέρα του, για τη χώρα του.
    Και επιτέλους…. δεν είμαστε from Greece είμαστε FROM HELLAS !!! ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
  6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    Ειμαι ενας 70αρης και την Κυριακη θα ειμαι εκει.Μονο ετσι θα καταλαβουν οι κλεφτες που μας κυβερνανε.
  7. area51gr
    Εύγε στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, που κατάφεραν να περάσουν την αντίληψη, πως η δύναμη των Πολιτών είναι ΣΤΙΣ (ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ και όχι στις ΕΚΛΟΓΕΣ.
  8. Λες να το έκαναν επίτηδες ? Από τις ηγεσίες τους ? Μηδένα προ του τέλους…
    Πάντως τώρα, παντού συμμετέχουν πολίτες κάθε προέλευσης.
  9. area51gr
    Φυσικά και το έκαναν επίτηδες, αξιοποιώντας την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ των δύο μεγάλων κομμάτων!.. Όταν τα δύο μεγάλα κόμματα – που παραδόξος ψηφίζονται ξανά και ξανά από τον Ελληνικό λαό – δημιουργούν αγανάκτηση, λογικό είναι κάποιοι να βρίσκουν την ευκαιρία να την εκμεταλλευτούν, για να ανατρέψουν όχι τα κόμματα, αλλά το ίδιο το κράτος.
    Όταν είδα σήμερα φοροτεχνικό του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με ΠΑΣΟΚο Δήμαρχο, να λένε πως ο Δήμος δεν θα βεβαιώνει τα πρόστιμα – ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – δηλώνοντας σαφής ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΟΝ-AIR, τι άλλο να περιμένεις!…
    Και για να είμαστε ειλικρινείς, απ’ όλα αυτά – από την έκφραση αγανάκτησης – ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;.. Εμείς οι Έλληνες;.. Οι οι ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ (επειδή νιώθουν ότι αυτά που οργανώνουν πιάνουν) και το ΠΑΣΟΚ (που με αφορμή αυτά θα σκληραίνει στάση;).
    Τέλος αναρωτιέμαι.. ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;.. Εκλογές γίνονται σχεδόν συνέχεια σε αυτή την ρημάδα την χώρα… ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!…
    Ο άλλος είναι πρόθυμος να κάνει ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ για να εξυπηρετήσει τον συμπολίτη του, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!….
    Η επικίνδυνη υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή!
  10. e.k.
    νομίζω πως είναι κρίμα να πολιτικοποιούμε τα πάντα!
    και όσο για τις εκλογές…. δεν βλέπω κανέναν να διατίθεται να προχωρήσει σε εκλογές. Οι κυβερνόντες θεωρούν οτι έχουν την εμπιστοσύνη του λαού, οι υπόλοιποι απο θεωρίες και ιδέες του …”κ…..” είναι γεμάτοι, αλλα να δούμε και κάτι που να μπορεί να εφαρμοστεί, ρε παιδια.
    Και επιτέλους ας καταλάβουν στην ημεδαπή και αλλοδαπή, δε θα είναι εύκολο να μας κάνουν δούλους, που θα δουλεύουν για ξένα συμφέροντα, πουλώντας τις υπηρεσίες και τα αγαθά που θα παράγουμε εμέις οι ίδιοι… σε εμάς! και μάλιστα πανάκριβα! Δηλαδή θα βγάζουν κέρδος απο τα φθηνά εργατικά χέρια και θα ξαναματαβγάζουν, πουλώντας ακριβά, στα ίδια εργατικά χέρια. Έλεος!!!!
    Ας αφήσουμε κατα μέρος τα πολιτικά και ας ενώσουμε τις φωνές μας! Πόλεμο έχουμε!!!!! Ξυπνήστε!!!!
    Πάλι καλά που μας τα είπανε οι τρωικανοί, γιατι αν περιμέναμε απο τους δικούς μας, θα τα λέγανε ή τη Τσικνοπέμτη ή τη Μ. Πέμπτη ή το 15 Αύγουστο!
  11. Αναγκαζόμαστε να πολιτικοποιούμε τα πάντα, να τα βάζουμε με τους εκάστοτε κυβερνώντες, γιατί έχουν διαλύσει με την κακοδιοίκηση κάθε έννοια κράτους . Ανάμεσα σ’ εμάς και στους υπουργούς δεν λειτουργεί κανένας ενδιάμεσος διοικητικός θεσμός. Οι υπηρεσίες είναι εκεί για να παρακάμπτονται, αν θέλει κάποιος να κάνει την όποια δουλειά του. Οι υπάλληλοί τους αδυνατούν να εργαστούν λόγω ρεμούλας, κακοήθειας και ασχετοσύνης των κομματόσκυλων που τις “διοικούν” με κάλυψη από τους πολιτικούς προϊσταμένους τους. Ολα αλλάζουν κατά το δοκούν και συνεχώς έτσι ώστε να μη βρίσκει κανένας άκρη σε τίποτα. Αυτό είναι συνειδητή υπονόμευση του ελληνικού κράτους για να κονομάει η Αλητ των 7 ομίλων και 4 τραπεζών παντελώς ασύδοτη με ποσοστά κέρδους Νιγηρίας και όχι ευρωπαϊκής χώρας…
  12. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20.2.2011
    ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΛΟΣΗ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΩ ΖΩΝΤΑΝΟ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ
  13. ΘΑΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΡΑΔΙΟ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ? ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΗ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΙΓΥΠΤΟΣ Η ΤΥΝΗΣΙΑ?
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΑΙ ΟΤΙ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΜΑΣ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ Μ Α Φ Ι Α ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΥΚΙΛΙΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ Η Η ΚΑΜΟΡΑ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΗΣ
    ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ?
    ΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ
    ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΡΙΣΑΛΘΟΙ
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
    1.- ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΙΑ?
    2.- ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΗ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΟΙΑΤΣΙΚΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΟ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ?
    ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ
    ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΗ ΤΙΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΙΗΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ
    ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΚΟΤΑ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΑΣΚ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
    ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ
    ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ?
    ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΚΛΠ
    ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
    Α Ρ Κ Ε Τ Α !!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΣΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝΕ
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΜΑΦΙΑ
  14. despina
    Παιδιά θα είμαι εκεί, γιατί έχω μια κόρη και ένα γιο που θέλω να εξακολουθούν να είναι περίφανη για την χώρα τους και να ζήσουν σε αυτήν και όχι να γίνουν μετανάστες για ένα κομάτι ψωμί. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Τα λεφτά να τα πάρουν από αυτούς που τα ΕΦΑΓΑΝ