Lolitopages

Tuesday, May 28, 2013

Τι έκρυψε η NASA για το Απόλλων 11; (Ντοκιμαντέρ)

Πριν από χρόνια, η δημόσια τηλεόραση φιλοξένησε ένα ντοκιμαντέρ ισπανικής παραγωγής σχετικά με τις αλήθειες και τα ψέματα που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν για την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη. Η ωριαία παραγωγή (που έκτοτε... χάθηκε από τα αρχεία της ΕΡΤ!) παρουσιάζει βίντεο και ηχητικά που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας. Ντοκουμέντα που ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε και επιβεβαιώνουν όσα υποθέταμε για τη NASA και τους πραγματικούς λόγους που εστάλησαν στην κατά τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους κατοικημένη και κατάφυτη (!) Σελήνη το «Απόλλων 11» και άλλες πέντε αποστολές.

Στην απευθείας σύνδεση με την Σελήνη, η χρονική καθυστέρηση της άφιξης του ήχου στη Γη είχε επιτρέψει στη NASA να «κόψει» τον συγκεκριμένο διάλογο.

Έτσι, εκατομμύρια τηλεθεατών που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τα πρώτα βήματα του ανθρώπου στο φεγγάρι δεν τον άκουσαν ποτέ! Στο ισπανικό ντοκιμαντέρ, ο διάλογος Άρμοστρονγκ- NASA ακούγεται για πρώτη φορά!!!

Monday, May 27, 2013

Γερμανός... και είσαι μέσα...

μα πολύ μέσα!!!

Οι διαφημίσεις του Γερμανός είναι από τις χειρότερες. Χειρότερες και από αυτές της Wind. Σου βάζουν εκείνη την μουσική brain washing... απλά απαράδεκτη. Σε απάντηση στις κακόγουστες διαφημίσης, προτίνουμε το εξής:






Το γράμμα δίπλα στον κρατούμενο είναι ο τελευταίος λογαριασμός.

Thursday, May 16, 2013

ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΛΟΠΗΣ - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ


ΓΙΑ ΤΟ GPS:


Ενας φίλος μου είπε πρόσφατα ότι κάποιο ζευγάρι βρήκε το αυτοκίνητό τους σπασμένο, ενώ βρίσκονταν σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Το αυτοκίνητό τους ήταν δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο παρκινγκ των φιλάθλων. Πράγματα που είχαν κλαπεί από το αυτοκίνητο - τηλεχειριστήριο πόρτας γκαράζ, κάποια χρήματα και ένα GPS, το οποίο είχαν αφήσει στο ταμπλό. Όταν τα θύματα πήγαν σπίτι, διεπίστωσαν ότι το σπίτι τους είχε λεηλατηθεί. Οι κλέφτες είχαν χρησιμοποιήσει το GPS για να τους καθοδηγήσει στο σπίτι. Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το τηλεχειριστήριο του γκαράζ για να ανοίξουν την πόρτα του γκαράζ και να μπούν στο σπίτι. Οι κλέφτες γνώριζαν ότι οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν στο ποδοσφαιρικό αγώνα, ήξεραν
τι ώρα θα τελείωνε το παιχνίδι και ήξεραν σε πόσο χρόνο θα έπρεπε να «καθαρίσουν» το σπίτι και φαίνεται ότι είχαν φέρει ένα φορτηγό για να το αδειάσουν από το περιεχόμενό του.
Να προσέχετε εάν έχετε ένα GPS - Μην τοποθετείτε τη διεύθυνση του σπιτιού σας σε αυτό. Βάλτε ένα κοντινό σημείο (όπως ένα κατάστημα ή βενζινάδικο) ώστε να μπορείτε να βρείτε το δρόμο σας σπίτι, εάν χρειάζεται, αλλά κανένας άλλος δεν θα ξέρει που ζείτε, αν έχει κλέψει το GPS σας.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ:


Είχαν κλέψει την τσάντα μιας κυρίας. Στην τσάντα της είχε το κινητό της, την πιστωτική της κάρτα, το πορτοφόλι της... κλπ, 20 λεπτά αργότερα όταν κάλεσε τον σύζυγο της από ένα τηλέφωνο να του πει τι είχε συμβεί, ο σύζυγός της της είπε «έλαβα από σένα ένα sms που μου ζητούσες τον αριθμό PIN μας και σου το έστειλα πριν από λίγο».
Όταν επικοινώνησαν με την τράπεζα, ο υπάλληλος τους είπε οτι ένα σημαντικό ποσό είχε μόλις αναληφθεί. Ο κλέφτης είχε χρησιμοποιήσει το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο και με το όνομα «σύζυγος» από τη λίστα επαφών είχε στείλει sms και είχε στα χέρια του το pin. Μέσα σε 20 λεπτά είχε τραβήξει τα χρήματα από το λογαριασμό τους.
Συμπέρασμα: Μην αποκαλύπτετε τη σχέση ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους που βρίσκονται στην λίστα επαφών σας στο κινητό. Αποφύγετε τη χρήση ονομάτων όπως : σπίτι, αγάπη, μπούμπης, ζουζούνι, γλυκος-ιά μου, μπαμπάς, μαμά, κλπ.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ καλώντας πίσω, όταν σας ζητούν ευαίσθητες πληροφορίες μέσα από γραπτά μηνύματα.
Επίσης, όταν δέχεστε κείμενο sms από φίλους ή την οικογένειά σας για να τους συναντήσετε κάπου, καλέστε για να επιβεβαιώσετε ότι το μήνυμα ήρθε από αυτούς. Αν δεν μπορείτε να τους βρείτε, να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την αποκάλυψη πληροφοριών όπως που βρίσκεστε, σε πόση ώρα φθάνετε, αν είστε σε ταξίδι κλπ σε απαντήσεις sms προς την
«οικογένεια και φίλους».

ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ:

(ΜΕ ΕΓΓΡAΦΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ)

Γυρνάτε στο αυτοκίνητο σας μετά από ψώνια και περπατάτε στο χώρο στάθμευσης. Ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητό σας και μπαίνετε μέσα. Ανάβετε τη μηχανή και βάζετε όπισθεν. Όταν εξετάζετε τον καθρέφτη παρατηρείτε ένα κομμάτι χαρτί που
υπάρχει στη μέση του πίσω παραθύρου ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟ Ή ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ. Έτσι, ξεκλειδώνετε τις πόρτες σας, και βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας για να αφαιρέσετε εκείνο το έγγραφο που εμποδίζει την οπτική σας. Oταν φθάνετε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας, εμφανίζεται από το πουθενά ο κλέφτης που ορμά, μπαίνει στο αυτοκίνητό σας, το παίρνει και φεύγει!!!
Φυσικά το πορτοφόλι σας είναι ακόμα στο αυτοκίνητο. Τώρα ο κλέφτης έχει το αυτοκίνητό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας, τα χρήματά σας, & τα κλειδιά σας. Το σπίτι σας & η ταυτότητά σας είναι στα χέρια του!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΛΟΠΗΣ!!!
Εάν δείτε ένα κομμάτι χαρτί στο πίσω παράθυρό σας, οδηγήστε μακριά και μετά αφαιρέστε το έγγραφο.

Διαβιβάστε το e-mail αυτό στους φίλους και την οικογένεια σας!

ΠΑΓΙΔΕΣ!!!


S.O.S από ΟΤΕ

Από: O.T.E
Δ/ΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ,
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΙΛΙΝΗΣ
ΤΗΛ. 210 - 61 17 476 begin_of_the_skype_highlighting 210 - 61 17 476


ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Αν τηλεφωνήσει στο κινητό σας κάποιος που θα σας πει ότι είναι
τεχνικός εταιρείας, ότι κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και ότι θα πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό :

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ...

Πρόκειται για κάποια εταιρεία-απάτη που χρησιμοποιεί κάποια
συσκευή, η οποία μόλις επιλέξετε τους παραπάνω αριθμούς, μπορεί να
μπει στην κάρτα SIM και παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση...

Επίσης, αν σας στείλουν μήνυμα από μια εταιρία με αριθμό 54300,
μην το ανοίξετε, γιατί σας θεωρούν αυτόματα πελάτη και σας στέλνουν καθημερινά μηνύματα που τα χρεώνουν με 1,6 Εuro το καθένα!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Αν κάποιος σας καλέσει στο κινητό από
+375602605281, +37127913091
ή οποιοδήποτε αριθμό ξεκινώντας με τον αριθμό 375, ή 371
Κάνοντας ένα ''κουδούνισμα' & μετα το κλείνουν, αφήνοντας ετσι μια αναπάντητη κλήση 'η μήνυμα.
Αν καλέσετε μετα ένα από αυτούς τους αριθμούς που σας άφησαν αναπάντητη κλήση
θα χρεωθείτε $ 15 - $ 30 & μπορούν να αντιγράψουν τη λίστα επαφών σας σε 3 sec.
Αν έχετε στο τηλέφωνό σας τραπεζικά ή τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, μπορούν να τα αντιγράψουν πάρα πολύ εύκολα.
375 είναι ο κωδικός από τη Λευκορωσία!


Tuesday, May 14, 2013

Saturday, May 11, 2013

Ρατσισμός και χαμηλό I.Q. συνδέονται

Ρατσισμός και χαμηλό I.Q. συνδέονται

Μικρότερη γνωστική ευελιξία ισούται με μεγαλύτερες δόσεις προκατάληψης και ρατσισμού λένε οι έρευνες

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
11.05.2013

Έργο του Os Gemeos έγινε στόχος ρατσιστικών σχολίων

Συνδέεται το I.Q. μας με το ρατσισμό; Και αν ναι, πώς και γιατί; Οι γνωστικές ικανότητες πρέπει να υπολογίζονται, όταν μιλάμε για συμπεριφορές προκατάληψης και ρατσισμού. Το Psychological Scienceεξέτασε τα αποτελέσματα από πολλές έρευνες και κατέληξε σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Οι πρώτες αναλύσεις σε μεγάλο δείγμα ανθρώπων που έγιναν στη Μ. Βρετανία, έδειξαν πως όσο πιο χαμηλό το I.Q στην παιδική ηλικία, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες το άτομο ως ενήλικας να παρουσιάσει ρατσιστική συμπεριφορά, κλίση προς συντηρητικές ιδεολογίες, προκαταλήψεις και αντιστάσεις κατά των κοινωνικών αλλαγών. Δεύτερες αναλύσεις μεγάλης κλίμακας σε δείγμα ανθρώπων από τις ΗΠΑ, έδειξαν πολύ φτωχά και αφηρημένα επιχειρήματα ενάντια στην ομοφυλοφιλία, κάτι που όπως υποστηρίζουν προκαλείται τόσο από τον αυταρχισμό όσο και από τα χαμηλά ποσοστά της επικοινωνίας των ομάδων. Σε όλες τις αναλύσεις οι επιστήμονες έλαβαν υπόψη το μορφωτικό επίπεδο και την κοινωνικοοικονομική κατάσταση των ανθρώπων που εξέτασαν.

Γιατί όμως οι άνθρωποι με χαμηλότερο I.Q. έλκονται από τέτοιες ιδεολογίες; Διότι έχουν αυστηρή δομή. Και η αυστηρή τάξη και κανόνες καθιστούν πιο εύκολο το να κατανοήσει και να λειτουργήσει ένας λιγότερο ευφυής άνθρωπος μέσα σε έναν τόσο περίπλοκο κόσμο.

«Μέρκελ, στείλε στρατό στην Ελλάδα»!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ
-Ο αναλυτής του κόμματος της Μέρκελ προτείνει ανάπτυξη του Μπούντεσβερ παντού
-Μιλά για «δόγμα» που πρέπει να υιοθετήσει το Βερολίνο κατά κοινωνικών αναστατώσεων
-Αναφέρει ρητά ότι πρέπει να σταλεί στρατιωτική μονάδα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πορτογαλία

-«Να αναλάβουμε την πειθαρχία της Ευρώπης, όπως οι ΗΠΑ κάνουν με τους άλλους»
-Ζητά οργάνωση μέχρι και κατά αντάρτικου στη χώρα μας!
Να στείλει στρατιωτικές μονάδες στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πορτογαλία, για να 
επιβάλλει την πειθαρχία και να «προλάβει» κοινωνική αναστάτωση και αντάρτικες ενέργειες, προτείνει διαβαθμισμένη μελέτη που έγινε για λογαριασμό του γερμανικού Υπουργείου Άμυνας. Η μελέτη, μέρος από το περιεχόμενο της οποίας φέρνει σήμερα στο φως η “PRESS”, υπογράφεται από κορυφαίο αναλυτή του κόμματος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Μέρκελ. Αντί να πληρώσουν τις κατοχικές αποζημιώσεις δηλαδή, οι Γερμανοί σκέφτονται να ξαναστείλουν στρατό στην Ελλάδα;

Sunday, May 5, 2013

Ιδιωτικοποίηση του νερού


Να μην ξεχνάμε ότι διεθνώς το πόσιμο νερό (δηλ. αυτό που μπορούμε να καταναλώσουμε σαν άνθρωποι) μειώνεται δραμματικα χρόνο με τον χρόνο καθώς τερεύουν οι πηγές. Το νερό για τον άνρθωπο δεν αποτελείται μόνο από H2O αλλά από εκαντοντάδες ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο πργανισμός μας. Αν και ο πλανήτης καλύπτεται περισσότερο από νερό, κάτω από το 2% είναι πόσιμο!