Lolitopages

Saturday, October 26, 2013

(αποκλειστικές φώτο) Πρώτη φορά υπουργός Αμυνας θα κάνει παρέλαση με ιδιώτες χορηγούς

Παρέμβαση στο θέμα που έχει προκύψει με την παρέλαση της 28 Οκτωβρίου έκανε σήμερα ο ΔημητρηςΑβραμοπουλος καιμιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε ότι είναι υπέρ της διεξαγωγής μίας παρέλασης τον χρόνο με τη συμμετοχή των τεθωρακισμένων αρμάτων.
Μάλιστα αναφερόμενος στο θέμα της χορηγίας επιχειρηματιών για τα καύσιμα που θα ξοδευτούν στην παρέλαση, γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται για μία μόνο χορηγία από τον Βαρδή Βαρδινογιάννη αλλά για πέντε συνολικά προτάσεις για προσφορά καυσίμων από επιχειρηματίες οι οποίες όπως είπε θα αξιολογηθούν. «Να μην μικραίνουμε την Ελλάδα» ήταν η χαρακτηριστική φράση του κ. Αβραμόπουλου.
Παράλληλα πρόσθεσε «ο ελληνικός λαός τα έχει πληρώσει τα άρματα και τα αεροσκάφη και θέλει να τα βλέπει και να τα καμαρώνει». Ο κ. Αβραμόπουλος υποστήριξε ότι αυτή η παρέλαση θα μπορεί να γίνεται εναλλάξ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δηλαδή τη μία χρονιά στην πρωτεύουσα και την άλλη στη συμπρωτεύουσα.

Συμπέρασμα, σε περίπτωση πολέμουν πρέπει να έχουμε καλό χορηγό!!! 


Wednesday, October 16, 2013

ο Μητσοτάκης απαντά στο ερώτημα όλης της Ελλάδας: Ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας του; Πηγή: Επιτέλους ο Μητσοτάκης απαντά στο ερώτημα όλης της Ελλάδας: Ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας του;

Οι βρυκόλακες δεν παιθένουν βρε χαζέ δημοσιογράφε! αδαη! 
Διαβάστε την παρακάτω συνέντευξη και την ωραία κάλυψη που δίνει ο Μητσοτάκης.

Τι τρώει; Πιστεύει στα συμπληρώματα για την αντιγήρανση; Ποιά η σχέση του με τον ύπνο και τα μυστικά για τη μακροζωία του; Ολα αυτά αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης  αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων μια σκηνή θρίλερ λίγο πριν την επίθεση στον Κόλπο, με την Μαρίκα να τον προειδοποιεί πως κάτι θα συμβεί σε αυτή την Πανσέληνο.

Τρελό καρναβάλι ετοιμάσου και πάλι!


Θα τους τρελάνει ο Παπανδρέου: Βγήκε στο Bloomberg ΤV να δώσει συμβουλές στις ΗΠΑ για τη χρεοκοπία [βίντεο]

Θα τους τρελάνει ο Παπανδρέου: Βγήκε στο Bloomberg ΤV να δώσει συμβουλές στις ΗΠΑ για τη χρεοκοπία [βίντεο]


Για ειρωνεία και συσσωρευμένη εμπειρία μιλάνε στο twitter άνθρωποι από όλο τον κόσμο που είχαν την ευκαιρία να δούνε τον Γιώργο Παπανδρέου στο Bloomberg TV σήμερα το μεσημέρι. Η πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν «Κύριε Πρωθυπουργέ, τί μπορεί να μάθει η Ουάσιγκτον από την εμπειρία σας;»
Με ζωντανή σύνδεση από την Βαλτιμόρη όπου βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός, η συνέντευξη μεταδόθηκε ζωντανά στις 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, με τον δημοσιογράφο να τον αποκαλεί «Κύριο Πρωθυπουργό» και τον Γιώργο Παπανδρέου να του απαντά χαιρετά με άνεση με το μικρό του όνομα «Καλημέρα Τομ».
Τόνισε ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει πραγματικό οικονομικό πρόβλημα όπως η Ελλάδα, αλλά πρόκειται για ένα καθαρά πολιτικό πρόβλημα που θέτει και το ερώτημα «αν είναι αξιόπιστες οι ΗΠΑ». Πρόσθεσε ότι από όλα τα ελλείμματα που είχε η Ελλάδα, το μεγαλύτερο που έπρεπε να αντιμετωπίσει ήταν το έλλειμμα αξιοπιστίας.
Εστίασε στο γεγονός ότι ο ίδιος στην κρίσιμη ώρα ζήτησε συναίνεση προχωρώντας έτσι σε μια κυβέρνηση συνεργασίας. Πρόσθεσε ότι το σημαντικό είναι – όπως προσπάθησε να κάνει ο ίδιος στην Ελλάδα- να δώσει φωνή στους πολίτες. Aναφέρθηκε στο σημείο αυτό σε αυτό που προσπάθησε να κάνει με το δημοψήφισμα προκαλώντας τα γέλια του δημοσιογράφου που σχολίασε «Με σκοτώνετε (θα με τρελάνετε) κύριε Πρωθυπουργό. Ενα δημοψήφισμα εδώ θα ήταν το τελευταίο χτύπημα!»

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της συνέντευξης.

Sunday, October 13, 2013

Ο Άγνωστος Πόλεμος...

...με τα πασίγνωστα θύματα.
Τι σχέση έχει το λιμάνι του Πειραιά με τον εμφύλιο πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία και την ανατροπή του Μουμπάρακ;
Γιατί οδηγούν την Αίγυπτο σε σίγουρο εμφύλιο πόλεμο;
Ποια είναι τα σχέδιά τους για την Ελλάδα;
Στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία που ζούμε, βλέπουμε να συμβαίνουν μερικά πράγματα, τα οποία είναι ανεξήγητα. Θα περίμενε κανείς στην Ευρώπη —η οποία εξακολουθεί ακόμα και τώρα, στην εποχή της κρίσης, να είναι μακράν η πλουσιότερη αγορά του κόσμου— να επωφελούνται του παγκόσμιου εμπορίου οι τυχεροί, οι οποίοι βρίσκονται πάνω στον "δρόμο" των δικτύων της ... Οι τυχεροί, οι οποίοι στην εποχή της ακμής της Κίνας βρέθηκαν να "κάθονται" πάνω στον νέο "δρόμο του μεταξιού" της Ανατολής ...Αυτοί, οι οποίοι ελέγχουν τα φυσικά "περάσματά" αυτού του "δρόμου" μεταξύ Κίνας και Ευρώπης και έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν πάνω του τα διαμετακομιστικά του κέντρα ...Τα κέντρα εκείνα, τα οποία αποτελούν μικρές "καρδιές" που "αιματώνουν" την ευρωπαϊκή αγορά απ’ άκρη σ' άκρη.

Sunday, October 6, 2013

ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια



Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια.
Aπό το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου
- Τι κάνεις ρε ???? θα την κάψεις την τηλεόραση...
- Τι να κάνω ρε γυναίκα? αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα...δεν
 ξέρω ποιο από τα δυο να δω....
- Την τσόντα δες .................... μπάσκετ ξέρεις...

Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ