Lolitopages

Saturday, October 25, 2014

6 πράγματα που κάνουν όσοι αγαπούν τον εαυτό τους



6 πράγματα που κάνουν όσοι αγαπούν τον εαυτό τους - Η ευτυχία, λένε, δεν είναι στόχος, αλλά τρόπος ζωής...
Η ευτυχία, λένε, δεν είναι στόχος, αλλά τρόπος ζωής. Τα πρότυπα του δυτικού κόσμου τα προηγούμενα χρόνια, κατασκεύασαν (με την ευγενική μας (;) ανοχή) κατευθυνόμενους ανθρώπους σε έναν καταναλωτικό κόσμο. Παρακάτω θα βρεις 6 πράγματα που θα σε κάνουν λίγο πιο ελεύθερο και λίγο πιο ευτυχισμένο.

Saturday, October 11, 2014

ΗΠΑ: Δικαστήριο νομιμοποίησε τις «κρυφές» φωτογραφίες κάτω από τις φούστες των γυναικών



Απίστευτο και όμως νομικά κατοχυρωμένο είναι πλέον το... σπορ των λογής ηδονοβλεψιών να τραβούν «κρυφές» φωτογραφίες κάτω από τις κοντές φούστες των γυναικών.
Δικαστήριο της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ αθώωσε τον κατηγορούμενο Κρίστροφερ Κλίβελαντ που το 2013 είχε συλληφθεί να τραβάει φωτογραφίες κάτω από μίνι φούστες γυναικών που περπατούσαν αμέριμνες στο δρόμο.
Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στην φωτογραφική του μηχανή δεκάδες φωτογραφίες γυναικών, όμως η δικαστής Juliet McKenna τον έκρινε αθώο.
«Το δικαστήριο δεν βρήκε στοιχεία ενοχής γιατί αν κάποια γυναίκα ντύνεται έτσι (με μίνι) και κυκλοφορεί μέρα, σε τόσο κόσμο, σίγουρα δεν θέλει ιδιωτικότητα», αιτιολόγησε την ετυμηγορία της η δικαστής.
Όπως ήταν λογικό η συγκεκριμένη, εξωφρενική απόφαση έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα σε συλλόγους γυναικών που διαμαρτύρονται ότι το εν λόγω δικαστήριο έδωσε πλέον το δικαίωμα στον κάθε ένα να τις φωτογραφίζει στο δρόμο προς ίδιαν τέρψη.

Saturday, October 4, 2014

“Για την Κατοχή σου είπανε;”


    Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για την «λεβεντιά» τους. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την «ντομπροσύνη» τους. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τον «πατριωτισμό» τους. Αλλά τώρα πια δεν υπάρχει και καμία αμφιβολία για την ποταπότητά τους.
   Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Αυτοί που «δεν είναι» ναζιστές. Αυτοί που «δεν είναι» εθνικοσοσιαλιστές. Αυτοί που εξυμνούν τον Χίτλερ, που έχουν γεμίσει τα μούσκουλά τους με ναζιστικά τατουάζ, αλλά που έχουν υπογράψει καμία δεκαριά δηλώσεις ο καθένας τους ότι «δεν έχουν καμία» σχέση με την χιτλερική χολέρα…
   Ιδού, λοιπόν, ποια είναι τα «ιδανικά» τους. Ιδού τι θέλουν για τον ελληνικό λαό. Ιδού σε τι θέλουν να οδηγήσουν τη νεολαία. Ιδού ποια είναι η «διάπλασις των παίδων»  που εκπροσωπούν αυτά τα ελληνόφωνα Ες – Ες.