Lolitopages

Sunday, September 11, 2011

Στα Βριλήσσια, οι κουραμπιέδες, η κηδεία και η.... κοκαΐνη


Μία απίστευτη ιστορία εμπορίας ναρκωτικών, για γέλιο και για κλάματα, εξελίχθηκε στα Βόρεια προάστια...

Οι κουραμπιέδες, η κοκαΐνη και... η κηδεία
της Αθήνας. Σύμφωνα με την αστυνομία μια συμμορία Βουλγάρων που διακινούσε ναρκωτικά, προσπάθησε να διακινήσει μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, πασπαλίζοντας την σε κουραμπιέδες, ώστε να φαίνεται σαν ζάχαρη άχνη.

Ένα από τα μέλη της συμμορίας, που εργαζόταν σε γνωστό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, τοποθέτησε την άσπρη σκόνη στους κουραμπιέδες.
Και εδώ ξεκινά το μπλέξιμο. Ένα γραφείο τελετών στα Βριλήσσια που είχε αναλάβει την κηδεία ενός ηλικιωμένου, παρήγγειλε από το εν λόγω εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, εκτός από κόλλυβα και κουραμπιέδες. Το μέλος της συμμορίας έκανε λάθος και έστειλε τους κουραμπιέδες με την κοκαΐνη στο γραφείο τελετών, οι οποίοι κατέληξαν στα πιάτα των συγγενών του μακαρίτη.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν οι τεθλιμμένοι συγγενείς και φίλοι στην κηδεία, αφού έφαγαν τους κουραμπιέδες, άρχισαν να συμπεριφέρονται αλλόκοτα.

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και μετά από έφοδο στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής αποκαλύφθηκε στο σχέδιο της συμμορίας.
 
Τα μέλη της συμμορίας εντέλει συνελήφθησαν. Πάντως όσοι βρέθηκαν στη συγκεκριμένη κηδεία, θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή!
Να χαρούν και οι πικραμένοι!!!