Lolitopages

Friday, September 2, 2011

Δικέφαλη σαύρα κλείνει..."1 χρόνο ζωής"!!! (VIDEO)


Η δικέφαλη αυτή σαύρα ανήκει στον κύριο Todd Ray και μάλιστα της έχει δώσει...

και τα ονόματα Pancho και Lefty.




Για τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων τους έχει φτιάξει μία Πινιάτα, ένα παιχνίδι-δραστηριότητα κατά το οποίο παιδιά προσπαθούν να σπάσουν ένα χαρτονένιο ομοίωμα γεμισμένο με μικροδώρα και καραμέλες με ένα ρόπαλο, αφού πρώτα τους έχουν δέσει τα μάτια.



Ο Todd όμως δεν είναι κάτοχος μόνο ενός δικέφαλου ζώου, αλλά διαθέτει ούτε λίγο ούτε πολύ 100 τέτοια εκθέματα, εκ των οποίων τα 22 είναι εν ζωή. Ασχολείται με αυτό το περίεργο «χόμπι» εδώ και 10 χρόνια, οπότε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ειδικός στην ανατροφή δικέφαλων ζώων, μιας και απ’ ότι υποστηρίζει και ο ίδιος χρειάζονται ειδική αντιμετώπιση.



Πέραν από απλό χόμπι λόγω του θαυμασμού που τρέφει για δικέφαλα ζώα, αξιοποιεί την συλλογή του αυτή και εμπορικά μιας και την εκθέτει στο ευρύ κοινό στο Venice Beach FreakShow, στο Λος Άντζελες.Εντόπισε αυτό το μοναδικό ζώο και το αγόρασε προς 5000 δολάρια από το Ohio αν και κανονικά είναι ένα εδώδιμο είδος της Αυστραλίας. Αρχικά πολλοί του έλεγαν ότι δε θα επιβιώσει για περισσότερο από κανά δυο μήνες, όμως τα κατάφερε και έκλεισε αισίως 13 μήνες ζωής.