Lolitopages

Thursday, October 4, 2012

Ιαπωνία: Πληρώνουν για να κοιμηθούν με αγνώστους






Το Soineya είναι το πρώτο cuddle-shop στον κόσμο. Κοινώς, ένα μέρος όπου μπορεί να πάει κανείς και πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό, να κοιμηθεί κυριολεκτικά στο ίδιο κρεββάτι με αγνώστους.

Το Soineya προσφέρει υπηρεσίες... αγκαλιάς και ύπνου. Οι πελάτες διαλέγουν άτομα από το προσωπικό και ξαπλώνουν δίπλα τους για μερικές χιλιάδες γιεν.

Πληρώνοντας λίγο παραπάνω, ο πελάτης μπορεί να κάνει μασάζ στα πόδια της κοπέλας ή να τη δει να αλλάζει ρούχα και εσώρουχα μπροστά του.

Όσο για τις τιμές; Ενδεικτικά ξεκινούν από τα 20 λεπτά ξαπλώματος που κοστίζουν 3000 yen ($40) και φτάνουν στα 50000 yen ($645) που αντιστοιχούν σε 10 ώρες. Η σελίδα του Club, για όσους γνωρίζουν Ιαπωνικά, είναι αυτή.

Η πόρτα του ιδιόμορφου χώρου "διασκέδασης" και σιέστας μετά συνοδείας, άνοιξε στις 25 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Akihabara του Τόκιο. Οι υπεύθυνοι ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως οι υπηρεσίες δεν έχουν να κάνουν με σεξουαλικές πράξεις.

Το πιο παράξενο από τα ήδη παράξενα που συνοδεύουν την έναρξη λειτουργίας του χώρου, είναι ότι το  Soineya προσλαμβάνει κοπέλες για ημιαπασχόληση αλλά και "delivery work". Αναλυτικά η περιγραφή της θέσης:

Job: Sleeping

- Location: Akihabara (3 min walk from station)

- Qualifications: High school age to 30′s

- Compensation: 3500 yen ($45)/hour

- Hours: Weekdays 15:00-22:00, Weekend/holidays 12:00-22:00