Lolitopages

Thursday, February 13, 2014

Ετοιμόλογος ο 10χρονος που δανείστηκε το αυτοκίνητο των γονιών του – Η ατάκα που άφησε άφωνους τους αστυνομικούς!

Απίστευτη η δικαιολογία του 10χρονου Νορβηγού που δανείστηκε το αυτοκίνητο των γονιών του για μια 
νυχτερινή βόλτα μέχρι τη γιαγιά.



Ένας 10χρονος από τη Νορβηγία έβαλε την 18 μηνών αδερφή του στο αυτοκίνητο των γονιών τους και ξεκίνησε για το σπίτι της γιαγιάς. Μια έξοδος από τον δρόμο του χάλασε τα σχέδια, όμως είχε έτοιμη την καλύτερη δικαιολογία.
Ο μικρός κατάφερε να διανύσει περίπου 10 km από το σπίτι του στους χιονισμένους δρόμους, 110 km βόρεια του Όσλο, πριν χάσει τον έλεγχο σε μια στροφή και βρεθεί στο παρακείμενο χαντάκι. Εκεί εντόπισε το αυτοκίνητο οδηγός εκχιονιστικού μηχανήματος που ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και πλησίασε το αυτοκίνητο. «Είμαι νάνος, αλλά έχω ξεχάσει το δίπλωμά μου στο σπίτι», ήταν τα πρώτα λόγια που του είπε ο 10χρονος οδηγός...
Το περιστατικό συνέβη στις 6:00 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Φαίνεται πως και τα δύο παιδιά ξύπνησαν μέσα στη νύστα και δεν μπορούσαν να ξανακοιμηθούν. Έτσι αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα μέχρι τη γιαγιά τους, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και έφυγαν. Όταν τα βρήκε η αστυνομία δεν είχαν τραυματιστεί και ούτε καν είχαν χάσει το κέφι τους.
Η νορβηγική αστυνομία δεν επέρριψε την ευθύνη στους γονείς, οι οποίοι κάποια στιγμή ξύπνησαν και είδαν ότι έλειπαν τα παιδιά και το αυτοκίνητό τους, οπότε η υπόθεση μπήκε ήδη στο αρχείο.

driveme.gr