Lolitopages

Sunday, February 16, 2014

Αστυνομικοί μηνύουν τον... Μπαλούρδο της Ελληνοφρένειας

Σε υποβολή μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος της εκπομπής «Ελληνοφρένεια» και του γνωστού αστυνομικού των ΜΑΤ, «Μπαλούρδου» προσανατολίζεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, επιρρίπτοντας ευθύνες και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.  
Ειδικότερα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση και αναδημοσιεύουν τα τοπικά ΜΜΕ σημειώνει πως «αποτελεί πρόκληση και πολλά ερωτηματικά από πλευράς υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη καθώς και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. η διαπόμπευση που δέχονται οι αστυνομικοί, ιδιαιτέρως της ΥΑΤ και ομάδας ΔΕΛΤΑ από την σατiρική σειρά «Ελληνοφρένεια» που παρουσιάζεται στην τηλεόραση του Alpha χωρίς κάποιος να παίρνει θέση».
Στη συνέχεια αναφέρεται ότι «συγκεκριμένα εμφανίζονται ... ηθοποιοί που φέρουν πλήρη επιχειρησιακή στολή των ΥΑΤ, με όλα τα εμβλήματα και διακριτικά του Σώματος, ως επίσης και της ομάδας ΔΕΛΤΑ, τους οποίους οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές, τους χλευάζουν και συχνά τους κοσμούν με ένα σωρό κοσμητικά επίθετα και άσεμνες χειρονομίες, αφήνοντας μηνύματα ότι πρόκειται περί ηλιθίων».
Τονίζεται επιπλέον ότι «θεωρούμε ότι η παρέμβαση πρέπει να είναι άμεση καθόσον προσβάλει τους συναδέλφους που υπηρετούν στις υπηρεσίες αυτές αλλά και γενικότερα προς όλους τους συναδέλφους και γεννά ερωτήματα αν και ποιοι έδωσαν την άδεια και την συγκατάθεση τους σε κάτι τέτοιο αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες τους».
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως η Ενωση προσανατολίζεται στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς πάντα σε συνεννόηση με την ΠΟΑΣΥ την οποία καλεί να πάρει θέση.
Εδώ κολλάει η λαική παροιμία όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται!
υποστηρίξτε τον Μπαλούρδο... δείτε το video και τις καλύτερες στιγμές του.