Lolitopages

Thursday, January 15, 2009

Επιστάτης σε νησί: Η καλύτερη δουλειά του κόσμου!

τροπικό νησί

Παρόλο που η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα πολλών χωρών σε όλο τον κόσμο, ένα μικρό νησάκι δείχνει να μένει ανεπηρέαστο και να αναζητά τον επιστάτη του, η μηνιαία αμοιβή του οποίου θα ανέρχεται στα 17.000 ευρώ!

Αν διαβάσετε λοιπόν τις υποχρεώσεις σας, καθώς και το μέρος διαμονής σας, σίγουρα θα συμφωνήσετε πως πρόκειται για την καλύτερη δουλειά στον κόσμο.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τουρισμού της Κουινσλάνδης, που προκήρυξε τον διαγωνισμό, θα επιλεγούν έντεκα άτομα από όλο τον κόσμο, από τα οποία θα γίνει η πρόσληψη του επιστάτη του νησιού Χάμιλτον.

Ο επιστάτης θα εργάζεται μόλις 12 ώρες τον μήνα, θα μένει σε μία βίλα τριών δωματίων με πισίνα και θέα στο στενό που διαπλέουν οι μεγάπτερες φάλαινες κάθε Σεπτέμβριο και θα παίρνει μισθό 103.000 ευρώ το εξάμηνο!

Επίσης, θα ταΐζει τα σπάνια ψάρια της περιοχής, θα φροντίζει το ταχυδρομείο του νησιού, θα δημιουργήσει ένα blog, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο, και video για να προσελκύσει τουρίστες στο νησί.

Το νησί βρίσκεται στο σύμπλεγμα τροπικών νησιών Whitsunday Islands, ανοιχτά των ακτών του Κουίνσλαντ. Σημειώνεται ότι το νησάκι έχει ζεστή θερμοκρασία όλο το χρόνο και διαθέτει γαλάζιο ουρανό, κρυστάλλινα νερά και καθαρές αμμουδιές.

Μέχρι στιγμής περισσότερα από 800.000 άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αυτή την πολυπόθητη θέση. Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας islandreefjob.com, που δέχεται τις αιτήσεις.

Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεστε και καταφέρετε να μπείτε στο site, κάντε μια αίτηση και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός!