Lolitopages

Saturday, October 3, 2009

Γιατι πηγε ο Γιωργακης πραγματικα στις ΗΠΑ;

Οπως ο Barack Obama για να γινει προεδρος υποσχεθηκε πρωτα στα μελη του εβραικου American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), οτι η Ιερουσαλημ θα ειναι πρωτευουσα του Ισραηλ και το Ιραν δεν θα γινει ατομικη δυναμη, ετσι και ο Γιωργακης πηγε στις ΗΠΑ, για να δωσει στους πλανηταρχες του USRAEL τις αναλογες υποσχεσεις

Μεγενθυνατε

Εισαγωγη απο Εμμανουηλ Σαριδη

Στις 4. Ιουνιου 2009 ο Barack Obama, υστερα απο μια θριαμβευτικα οργανωμενη προεκλογικη εκστρατεια, που τον εφερε μαλιστα και στο Βερολινο, επρεπε να περασει και το τελευταιο εμποδιο για να χρισθει σαν ο καινουργιος προεδρος των ΗΠΑ: Να εμφανιστει μπροστα στο κρατος εν κρατει που λεγεται AIPAC, το εβραικο American Israel Public Affairs Committee. Και κει, μπροστα στους πλανηταρχες αυτουνου του USRAEL, υποσχεθηκε δυο πραγματα: Οτι

  • η Ιερουσαλημ θα ειναι η αιωνια πρωτευουσα του Ισραηλ, και
  • στην "διενεξη" με το Ιραν θα χρησιμοποιηθει μια "στρατιωτικη λυση"

Ολοκληρος ο λογος του Obama (στα ανγγλικα) στο λινκ

http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=91150432

Την περασμενη εβδομαδα ο δικος μας υποψηφιος Jeffrey η Γιωργος Παπανδρεου, ΓΑΠ, Γιωργακης κ.ο.κ., που τα ελληνικα ΜΜΕ της ντροπης, της παραπληροφορησης και της διαπλοκης (ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ, Η Ελευθεροτυπια, Η Καθημερινη και αλλα πιο παρακατιανα) εχουν ηδη χρισει πρωθυπουργο, πηγε, μεσα στην βραση της προεκλογικης περιοδου, στις ΗΠΑ. Για να παραβρεθει σε μια συναξη της Σοσιαλιστικης Διεθνους, οπως γραψαν τα ΜΜΕ; Οχι, οχι. Πηγε για να δωσει στους Πλανηταρχες του USRAEL υποσχεσεις και να παρει διαβεβαιωσεις. Ποιες; Παντως, σαν προκαταβολικη αμοιβη για τις υπηρεσιες που αναμενουν να τους προσφερει, του στειλανε στην Αθηνα σαν συμβουλατορα για την προεκλογικη του εκστρατεια την αμερικανική εταιρία AKP&D Message and Media του Εβραιου David Axelrod*, που, πρωτα, διηυθυνε την προεκλογικη εκστρατεια του Obama και σημερα ειναι ενας απο τους στενοτερους συμβουλους του, μαζι με τον επισης Εβραιο Rahm Emanuel. Οποτε σε περιπτωση νικης του ΠΑΣΟΚ θα ξερουμε, ποιος θα συμβουλευει τον Γιωργακη και τι θα τον συμβουλευει.

* The stench is getting stronger in Washington, D. C.. Not only is the JEW Axlerod a blood ancestor of Trotsky the JEW Communist butcher of millions of Germanic White Russians and also is a key advisor of the Marxist Obama, but now it has been learned that the great, great granddaughter of Trotsky is also the Director of the National Institute on Drug Abuse. The blood of the Communist butcher Trotsky seems to be appearing in different places in Washington, D. C.. Not to mention one of his favorite latter day Marxist students called Obama who sits in the White House. Communism is JEWISH and always has been!!
Dr. James P. Wickstrom, D. Litt.
www.jameswickstrom.com

The JEW Communist Butcher of millions of Germanic White Russians, Leon Trotsky's great-granddaughter, Nora Volkow, is Director of the National Institute on Drug Abuse:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nora_Volkow

(Πολλα ευχαριστω στον Αμφικτυωνα (http://amphiktyon.blogspot.com) για τις συμπληρωματικες πληροφοριες για τον Axelrod).

Ας δουμε τωρα δυο αρθρα για το θεμα, που αναδημοσιευουμε απο το politis-gr. Το πρωτο:


Όλη η αλήθεια για το ταξίδι στις ΗΠΑ του κ. Παπανδρέου


Σε συνέχεια του χθεσινού μου άρθρου και των ερωτημάτων που έθετα οφείλω κάποιες ...αποκαλυπτικές διευκρινήσεις.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Γ.Παπανδρέου εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας μετέβη στην Νέα Υόρκη.


Είναι επίσης γνωστό ότι η ...επίσημη άποψη που παρουσιάστηκε από το ΠαΣοΚ και το ΣΥΝΟΛΟ των ΜΜΕ, ήταν ότι μετέβη εκεί προκειμένου να προεδρεύσει του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, σε αίθουσα του κτιρίου των Ηνωμένων Εθνών.


Με το ένα χέρι παρέλαβε το πόρισμα της επιτροπής Στίγκλιτς για την παγκόσμια κρίση και με το άλλο .... το παρέδωσε στον Χ.Λ. Θαπατέρο, ο οποίος το μεταφέρει στην G20.Αυτό πράγματι είναι αλήθεια. Αλλά ...η μισή αλήθεια !!!

Γιατί τις ίδιες ημερομηνίες που πραγματοποιούνται οι εργασίες της 64ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, πραγματοποιείται και το ετήσιο συνέδριο του οργανισμού του Μπιλ Κλίντον (Clinton Global Initiative -CGI) στο οποίο ο κ. Γ.Παπανδρέου είχε δηλώσει την συμμετοχή του εδώ και πολύ καιρό, μαζί με άλλες ....προσωπικότητες που έχουν αφήσει (ιστορικά πλέον χωρίς να επιδέχεται καμία αμφιβολία) το αιματηρό στίγμα τους στον πλανήτη μας , όπως η κ. Μαντλίν Ολμπράιτ, Μάρτι Αχτισάαρι ,Μιχαήλ Σαακασβίλι κλπ.

Στο ινστιτούτο του Μπιλ Κλίντον θα συναντήσουμε και τα μέλη του, όπως Τζωρτζ Σόρος, Τζωρτζ Μπούς, Κόφι Ανάν, Τόνυ Μπλερ, Χαβιέ Σολάνα, Ταγίπ Ερντογάν κλπ.


Ο κ. Παπανδρέου λοιπόν, πήγε ΚΑΙ στο ετήσιο συνέδριο του οργανισμού του Μπιλ Κλίντον, όπου παρευρίσκονταν και ....δύο πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ο πρόεδρος των Σκοπίων κ.Gjorgje Ivanov και ο πρώην πρόεδρος της γείτονος κ.Branko Crvenkovski.

Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι συναντήθηκαν και συνομίλησαν. Το ζήτημα δεν είναι όμως μόνο αυτό , αλλά η ονομασία της χώρας τους όπως παρουσιάζεται επίσημα από το ινστιτούτο του Μπιλ Κλίντον.

Οι δύο πρόεδροι λοιπόν της FYROM δηλώνονται επίσημα σε όλα τα έγγραφα και τις παρουσιάσεις (εδώ) από το ινστιτούτο ως ...πρόεδροι της Δημοκρατίας της Μακεδονίας ( Republic of Macedonia).

Ο κ. Παπανδρέου δεν αντέδρασε, παρά έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να …παραστεί , έστω και για λίγο στο ετήσιο συνέδριο του Μπιλ Κλίντον. Οι κόκκινες γραμμές του κ. Παπανδρέου είναι σίγουρα για ...εσωτερική κατανάλωση !

Άλλωστε το ίδιο είχε συμβεί και το 2008 (εδώ) στο οποίο ξανασυμμετείχε τόσο ο κ. Παπανδρέου , όσο και ο πρόεδρος των Σκοπίων κ. Branko Crvenkovski, χωρίς καν να υπάρξει αντίδραση από τον κ. Παπανδρέου.
Και φυσικά χωρίς καν να αναφερθεί όπως και τώρα , τίποτα από τα ΜΜΕ της χώρας μας.

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχει καθιερωθεί στο εξωτερικό η ονομασία της FYROM, ψευδεπίγραφα ως ....Macedonia!


Ποιος λοιπόν κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ; Ποιος παρευρίσκεται και συνομιλεί με τον πρόεδρο των Σκοπίων, ο οποίος φέρει στο πέτο του το ψευδεπίγραφο...«President of the Republic of Macedonia»; Ποιος χρωστάει και σε ποιους ;


YΓ. Για όσους αμφιβάλουν πως "μαγειρεύονται" και κανονίζονται αυτά τα πράγματα με την πάροδο του χρόνου , θα ήθελα να παραθέσω μόνο μια δήλωση: Γ. Α. Παπανδρέου (Νέα Υόρκη 20 Σεπτεμβρίου 1999, στη σύνοδο του ΟΗΕ, ως υπουργός εξωτερικών) «Είχα αρκετές διμερείς συναντήσεις σε σειρά ζητημάτων, και το μεσημέρι είχαμε μία συνάντηση οι 15 με τον κ. Ivanov τον υπουργό εξωτερικών της Ρωσίας. Συζητήσαμε το Κόσοβο, τη Σερβία, το Γιουγκοσλαβικό.


Στο Κόσοβο τονίσαμε δε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να θεωρηθεί ως ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ εξέλιξη μια ....ανεξάρτητη χώρα στο Κόσοβο (....), ότι πρέπει οι όποιες μελλοντικές λύσεις να σεβαστούν τις αποφάσεις του ΟΗΕ(....), τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας που μιλούν για τη λύση ...εντός της Γιουγκοσλαβίας (....)».

Καταλάβατε ; Την σημερινή εξέλιξη αυτής της υπόθεσης την ξέρετε πλέον και μπορείτε να κρίνετε!

Πηγη: http://politis-gr.blogspot.com/2009/09/blog-post_26.html

Σαββατο, 26.09.2009

Το δευτερο

Που ήσουν ..Γιώργο;


Άρχισαν να παίζουν απροκάλυπτα τα όργανα στην Νέα Υόρκη. Νοιώθουν πολύ σίγουροι. Γιατί άραγε ; Αγνοούν ότι η παράσταση δεν τελειώνει πριν πέσουν οι …τίτλοι του τέλους;

Από την μια ο Τ.Ερντογάν δήλωσε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ , ότι η ΕΕ ….δεν θα πρέπει να αναμειχθεί στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού ..

Υπογράμμισε ότι «μία συνολική διευθέτηση πρέπει να επιτευχθεί τη βάση των καθιερωμένων παραμέτρων των…. Ηνωμένων Εθνών, που θα διασφαλίζει την ίδρυση ενός νέου συνεταιρισμού στην Κύπρο, η οποία θα απολαμβάνει την ανοιχτή υποστήριξη της Τουρκίας ως…. εγγυήτριας δύναμης». Ζήτησε δε επιδιαιτησία και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα στη διαπραγματευτική διαδικασία


Επέκρινε την ελληνοκυπριακή πλευρά, κατηγορώντας την για την ...«αδιαλλαξία» του 2004 (σχέδιο Ανάν) και τόνισε ότι θα ήταν εφικτή η εξεύρεση συνολικής διευθέτησης μέχρι το... τέλος του 2009.

Υπογράμμισε ότι πρέπει ο κοινός μας στόχος ( Τουρκίας και ΟΗΕ, προφανώς) να είναι η λύση που θα επιτευχθεί να τεθεί σε δημοψήφισμα , το αργότερο την άνοιξη του 2010. ( Γιατί …άραγε ; ) Τελειώνοντας τόνισε με νόημα ότι θα πρέπει να αναπτυχθούν προσπάθειες ώστε ….το παράθυρο ευκαιρίας… να εκμεταλλευτεί δεόντως!


Από την άλλη πλευρά για το ίδιο …παράθυρο μίλησε και ο μεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, κ. Matthew Nimetz, μόνο που αυτός το ονόμασε … χρονική στιγμή ! Μη σαν ξεγελά η λεκτική διαφοροποίηση. Για το ίδιο πράγμα ομιλούν!

Συγκεκριμένα μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Gjorgje Ivanov, δήλωσε ότι υπάρχουν αρκετές ιδέες στο τραπέζι για την ΠΓΔΜ και την Ελλάδα, για να αρχίσουν αυτές να σκέφτονται ....δημιουργικά για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα του ονόματος.

Σύμφωνα με το «ΜΙΑ», ο κ.Nimitz αναμένει να εντατικοποιηθούν οι συνομιλίες μετά την εκλογή.... νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα.

"Πρόθεσή μου είναι μόλις σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα να συνεχίσουμε τις συνομιλίες, να εκμεταλλευτούμε.... τη χρονική στιγμή.... και να δούμε αν μπορεί να βρεθεί λύση», δήλωσε ο κ. Nimetz.


Ο κ. Ivanov, όπως μεταδίδει το «ΜΙΑ», ανέφερε στον κ. Nimitz ότι η χώρα του παραμένει ενεργή στη διαπραγματευτική διαδικασία και αναμένει να εξευρεθεί μία αμοιβαία αποδεκτή λύση η οποία «δεν θα θίξει την ταυτότητα, την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα των ....μακεδόνων πολιτών».


Είναι άραγε τυχαίο ότι την ίδια ακριβώς ημέρα και στον ίδιο χώρο βρέθηκε στην Νέα Υόρκη και ο κ.Γ. Παπανδρέου;


Είναι τυχαίο το ταξίδι του στις ΗΠΑ, εν μέσω εθνικών εκλογών; Συναντήθηκε ο κ. Παπανδρέου με τον κ. Gjorgje Ivanov και τον Branko Crvenkovski; Και εάν NAI , ...Που;

Εξακολουθεί να υιοθετεί άραγε ο κ. Παπανδρέου τις κόκκινες γραμμές που έχει χαράξει η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή; Μήπως αρχίζει από τώρα να εξοφλεί ...γραμμάτια;


Ποιος κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό με το ζήτημα τόσο της Κύπρου όσο και της ονομασίας της ΠΓΔΜ; Μην βιαστείτε να απαντήσετε "κανείς" ,γιατί...θα εκπλαγείτε!!!

Πηγη: http://politis-gr.blogspot.com/2009/09/blog-post_25.html

Παρασκευη, 25.09.2009