Lolitopages

Sunday, October 4, 2009

Δημοσκόπηση στο Facebook έθετε το ερώτημα αν πρέπει να δολοφονηθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Η υπηρεσία που έχει αναλάβει την προστασία του κ. Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των ατόμων που οργάνωσαν μια δημοσκόπηση, η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Το ερώτημα που είχε τεθεί στους χρήστες του διαδικτύου ήταν αν πρέπει να δολοφονηθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Το Facebook έκλεισε χθες την εν λόγω σελίδα που έφερε ως τίτλο το ερώτημα «Πρέπει να δολοφονηθεί ο Ομπάμα;» Οι χρήστες μπορούσαν να επιλέξουν απαντήσεις όπως «ναι», «όχι», «ίσως» και «αν μου αρπάξει την ασφάλιση υγείας».
«Μόλις ανακαλύψαμε αυτή τη σελίδα συνεργαστήκαμε με το Facebook για να την κλείσουμε», είπε ένας εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας (USSS) που αναλαμβάνει την προστασία προσωπικοτήτων. «Ασφαλώς αυτή τη στιγμή ερευνούμε, όπως θα το κάναμε και για οποιαδήποτε άλλη απειλή», πρόσθεσε.
Περισσότερα από 750 άτομα είχαν απαντήσει στη δημοσκόπηση μέχρι που αποσύρθηκε.

lollitop: μα που είναι η δημοκρατία;;; τι το κακό είχε αυτή η δημοσκόπιση; πάντως για τον Bush δεν χρειάζεται να γίνει τέτοιου είδους γκάλοπ!

Πάντως...

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Ο Ομπάμα είναι το νέο θύμα της τεράστιας συνωμοσίας της Δεξιάς » είπε ο Μπιλ Κλίντον (φωτογραφία). Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ισχυρίστηκε ότι η «τεράστια δεξιά συνωμοσία» που είχε στραφεί εναντίον του και προσπάθησε να τον ανατρέψει από την εξουσία επιτίθεται σήμερα κατά του Μπαράκ Ομπάμα. Εκανε λόγο για κύκλωμα πολιτικών, δημοσιογράφων, ομάδων πίεσης από το Διαδίκτυο και άλλους ακτιβιστές που αντιτίθενται σε κάθε πρωτοβουλία του Δημοκρατικού προέδρου. Η πρώτη φορά που είχε γίνει λόγος για «δεξιά συνωμοσία» ήταν από τη Χίλαρι Κλίντον το 1998 για να υποστηρίζει τον σύζυγό της επί εποχής σκανδάλου Λιουίνσκι.