Lolitopages

Wednesday, September 15, 2010

Στη Lucy Pinder ο τίτλος του... «Καλύτερου Βρετανικού Στήθους» (video).

Η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα SUN δεν είναι τόσο διάσημη για τα ρεπορτάζ της, όσο για τα κορίτσια της «σελίδας 3». Πρόκειται για νεαρές (συνήθως) κοπέλες που ποζάρουν γυμνόστηθες ελπίζοντας για μια καριέρα στο χώρο της showbiz. Πρόσφατα όμως η εφημερίδα SUN διοργάνωσε ψηφοφορία καλώντας το κοινό της να υποδείξει τα καλύτερα στήθη της Βρετανίας. Νικήτρια αναδείχθηκε η 27χρονη Lucy Pinder… Ποιο είναι όμως το βιογραφικό της;

Η Lucy Pinder είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα της Βρετανίας, που όμως ξεκίνησε την καριέρα της από την ανταγωνιστική εφημερίδα Daily Star. Οι εντυπωσιακές της διαστάσεις (105-66-86)και το φυσικό της στήθος (34G), άνοιξαν τις πόρτες δεκάδων περιοδικών και τηλεοπτικών show. Το 2009 συμμετείχε στην έκτη σεζόν του Celebrity Big Brother της Βρετανίας, όμως ήταν η πρώτη από τους παίκτες που αποχώρησε από το «σπίτι». Βέβαια παλαιότερα η Lucy Pinder είχε δηλώσει πως δεν θα εκμεταλλευτεί το… στήθος της για να κάνει καριέρα, άσχετα αν τελικά πάτησε τον όρκο της και όλοι την γνωρίζουν γι’ αυτό!

Η Lucy δηλώνει φανατική οπαδός της Southampton και, όταν πηγαίνει στο γήπεδο, οι φίλαθλοι κάθε άλλο παρά την μπάλα βλέπουν!Λόγω της αγάπης της για το ποδόσφαιρο, έχει συνδέσει με αυτό τη φιλανθρωπική της δράση και είναι μέλος της οργάνωσης «Kick 4 Life», που επιστρατεύει ποδοσφαιριστές στα γήπεδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για την ιστορία τη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας κατέλαβε η Keeley Hazell (34E) και την τρίτη θέση η Holly Willoughby (34DD). Στην διαδικασία συμμετείχαν (μεταξύ άλλων) οι Cheryl Cole, Kirsty Gallagher, Rhian Sugden και Emma Rigby.