Lolitopages

Thursday, September 16, 2010

Είπε λάθος όνομα

Ένας 44χρονος Βρετανός σκότωσε την ερωμένη του όταν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης τον φώναξε με άλλο όνομα. Είχαν γνωριστεί ένα χρόνο πριν, παίζοντας πόκερ στο Facebook.




Έκαναν παθιασμένο έρωτα όταν ξαφνικά τον αποκάλεσε με όνομα κάποιου άλλου. Ο 44χρονος Βρετανός Γκάρι Χιγκς, θόλωσε και παρατώντας την μόνη στο κρεβάτι πήγε στην κουζίνα.

Άρπαξε ένα μαχαίρι, επέστρεψε στο δωμάτιο και την σκότωσε.

Θύμα η 42χρονη ερωμένη του Τζοάνα Κίτσεν, που στις 13 του περασμένου Απρίλη βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο εραστής της τη μαχαίρωσε στην καρδιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν πάνω στην ερωτική πράξη, το θύμα σύμφωνα με τον δράστη, του είπε "Κρις πιο δυνατά". Ο Γκάρι τυφλώθηκε από ζήλια και την σκότωσε.

Στην απολογία του ο δράστης είπε "Δεν ήξερα ακριβώς τι σκεφτόμουν. Πήρα το μαχαίρι και πήγα στην κρεβατοκάμαρα. Θόλωσα και τη σκότωσα. Λυπάμαι πραγματικά για την πράξη μου".

Ο Γκάρι κρίθηκε ένοχος για φόνο και καταδικάστηκε σε 15ετη κάθειρξη από το δικαστήριο.

Ο δικαστής Αντριού Γκίλμπαρτ είπε "Σε πολλές σχέσεις υπάρχουν εντάσεις και ανησυχίες .Αυτές οι εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε δυσπιστία και σεξουαλική ζήλια. Εδώ όμως ο δράστης δεν έχει κανένα ελαφρυντικό".

Το ζευγάρι συναντήθηκε το 2009, παίζοντας πόκερ στο Facebook. Και οι δυο τους εκείνη την εποχή ήταν παντρεμένοι αλλά επέλεξαν να χωρίζουν με τους συντρόφους τους και να συζήσουν σ’ ένα δυάρι στο Μάντσεστερ.