Lolitopages

Monday, May 16, 2011

Στρώσ', because i CAN.

  • Είτε τρώει κανείς σιμίτι είτε το απεχθάνεται, είτε πιστεύει ότι η εργασία απελευθερώνει είτε όχι, δύσκολα θα μπορούσε να διαφωνήσει ότι το εβραϊκό έθνος μια έπαρση την είχε από ανέκαθεν (εδώ καταστρατηγήθηκε το δικαίωμα των εργαζομένων στη σεξουαλική αυτοδιάθεση και θ'ανοίξουμε κουβέντα για γραμματική τώρα;;).
  • Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Ενδεικτικά:
  • Το  Μωυσή, που απευθύνθηκε στο Μεγάλο Φαραώ αξιώνοντας, σε στυλ Μεϊμαράκη, "ασ'τα παιδιά να φύγουν, μη σου ρίξω καμιά δεκαριά"; (πληγές).  Που άλλαξε τα νερά στη διάβαση πιο γρήγορα και απ'τη γέφυρα της Χαλκίδας, με συνέπεια να σκυλοπνιγούν τόσοι Αιγύπτιοι νοματαίοι, ποντάροντας ξεδιάντρωπα στο δικαστικό σύστημα διερεύνησης ναυτικών ατυχημάτων της εποχής, το οποίο διατηρήθηκε ίδιο και απαράλλαχτο από το βρωμερό εβραϊκό λόμπυ ως τη δίκη του Σάμινα;
  • Τον Αϊνστάϊν, που έδωσε, προκλητικά, επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση στο ερώτημα που ταλάνιζε χρόνια την επιστημονική κοινότητα, αλλά πιο πολύ ακόμα τους απλούς ανθρώπους που δεκάρα δεν δίνουν για φυσική, δηλαδή στο ερώτημα "είναι εφικτές οι σταθερές σχέσεις;", τινάζοντας στον αέρα φεγγαρολουσμένους όρκους, προξενιά, κρατημένα στον Καίσαρη και ταξιδιωτικά πλάνα για Βερόνα;
  • Τον Σπίλμπεργκ, που έριξε τον ανεξάρτητο-low budget σινεμά στα σαγόνια του καρχαρία;
  • Τον Σαρκοζί, που από τότε που κυκλοφόρησε την εκλογική φήμη περί εγκυμοσύνης της Κάρλα, τραβάω το διάολό μου να αποτρέπω κάθε αναθαρρημένο κοντοπύθαρο σκατομαλτέζ από το να μου πηδήξει τη λαμπραντορίνα στη βραδυνή βόλτα χεσίματος;
  • Η έπαρση των εβραίων είναι τεκμηριωμένη και αδιαμφισβήτητη εδώ και αιώνες. Ώσπου ήρθε χθες ο Στρος,  με τη μονεταριστική μαλαπέρδα του να βάλει τον κόσμο σε σκέψεις, μήπως ο περιούσιος λαός είναι και ξετσίπωτος.
  • Κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι σωστό να αποδίδεις ιδιότητες σε ένα ολόκληρο έθνος, στηριζόμενος σε μεμωνομένες περιπτώσεις. Εγώ αυτή την άποψη τη γράφω στ'αρχίδια μου, γιατί:
1. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι ήδη εξπέρ στο μπαγλαμά και στην ασφαλή ανάσυρση σαπουνιού από πάτωμα ντουζιέρας ΚΑΙ ο πλοιοκτήτης του Σάμινα, όχι μόνο ο πλοίαρχος.
2. Γουστάρω Βερόνα και το "Σώσε με" της Ρίτας.
3. Μ'αρέσει ο Τζιμ Τζάρμους.
4. Πιστεύω στην καθαρότητα ανάμεσα στις ράτσες και λατρεύω τα μακριά αυτάκια.
5. Συνηθίζω να τεκμηριώνω την άποψή μου.

  • Και θα το κάνω ευθύς αμέσως, παραθέτοντας ντοκουμέντο που αποδεικνύει όχι μόνο ότι οι εβραίοι είναι προκλητικά ξετσίπωτοι, αλλά και ότι μας επιδεικνύουν ανενδοίαστα την ξετσιπωσιά τους εδώ και χρόνια, και μάλιστα μπροστά στη μούρη μας.
  • Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ :
Αϊστόουλ Δεμπάνκ