Lolitopages

Thursday, December 22, 2011

Η πιο πολυσυζητημένη εκτέλεση πέναλτι του 2011 !!!


Μετά από την πιο πολυσυζητημένη εκτέλεση πέναλτι μέσα στο 2011 (η οποία έκανε το γύρο του κόσμου και είχε ως αποτέλεσμα να αποφασιστεί η επανάληψη του αγώνα) η αναμέτρηση Τερμένο-Ντρο για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας στην τοπική κατηγορία Eccellenza διεξήχθη εκ νέου !!!

Όπως αναμενόταν το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο στην Ιταλία λόγω του ντόρου που είχε προηγηθεί, με το ματς να αποζημιώνει όσους λαχταρούσαν και πάλι σασπένς, αφού μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, έφτασε στη "ρωσική ρουλέτα" των πέναλτι.

Εκεί, η αγωνία "χτύπησε κόκκινο", με την Τερμένο να κατακτά τη νίκη-άνοδο (όπως δηλαδή και στο πρώτο ματς) χάρη στον τερματοφύλακά τη, Λούκα Ροσάτο, που απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι της Ντρο, επιβάλλοντας κατά μία έννοια ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Yπενθυμίζεται ότι στο πρώτο μπαράζ των δύο ομάδων, η Τερμένο είχε πάρει τη νίκη χάρη σε ένα πέναλτι που η μπάλα χτύπησε αρχικά στο δοκάρι και μετά από αρκετά δευτερόλεπτα κατέληξε στα δίχτυα (την ώρα που ο γκολκίπερ της Ντρο πανηγύριζε!), με τον αθλητικό δικαστή να αποφασίζει τότε την επανάληψη του αγώνα.