Lolitopages

Sunday, April 17, 2011

3 υπέροχα ανέκδοτα!


Ο Ασπρομπουρμπούλης

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας βοσκός που είχε ένα πρόβατο που το λέγανε Ασπρομπουρμπούλη. Είχαν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και ο Ασπρομπουρμπούλης ήταν συνέχεια μαζί με τον βοσκό. Στα βουνά, στις ρεματιές, στις κοιλάδες και στους κάμπους ο βοσκός και ο Ασπρομπουρμπούλης ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Μια φορά που είχαν πάει κοντά σε ένα ποτάμι, ο Ασπρομπουρμπούλης απομακρύνθηκε από τον βοσκό. Ο βοσκός τον φώναζε αλλά ο Ασπρομπουρμπούλης πουθενά. Τον φώναζε πίσω από κάτι θημωνιές τίποτα. Πίσω από κάτι βράχια… τίποτα… πίσω από τους θάμνους… τίποτα. Ο Ασπρομπουρμπούλης δεν βρέθηκε!


Ο δημοσιογράφος

Ένα δημοσιογράφος δέχεται τηλεφώνημα από την εφημερίδα που δουλεύει μέσα στα άγρια χαράματα. Σήκω του λένε και πάνε στο αεροδρόμιο γιατί προσγειώνεται ο Ρουβάς να του πάρεις συνέντευξη. Πηγαίνει στο αεροδρόμιο ο δημοσιογράφος, μόλις έφτασε και το αεροπλάνο και περιμένει κάτω στην σκάλα του αεροπλάνου να ανοίξει η πόρτα.

Ανοίγει την πόρτα… και τι να δει??? Την Άντζυ Σαμίου. Στραβώνει ο δημοσιογράφος αλλά δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, πήρε συνέντευξη την Σαμίου.

Η τρικυμία

Το κρουαζιερόπλοιο είχε ξεκινήσει το ταξίδι του και ήταν στα ανοιχτά. Όλα έδειχναν ότι η κρουαζιέρα  θα ήταν υπέροχη. Ο καπετάνιος πήγε για λίγο να ξεκουραστεί την καμπίνα του. Αλλά ο καιρός χειροτέρεψε απότομα και το πλοίο άρχισε να κουνιέται πέρα δώθε από την τρικυμία. Ο μηχανικός πάει να βρει τον καπετάνιο αλλά δεν τον βρίσκει στην θέση του.

Ανησυχεί, τρέχει έντρομος στην καμπίνα του καπετάνιου. Χτυπάει την πόρτα αλλά δεν απαντάει, ανοίγει την πόρτα και τι να δει??? τον Ασπρομπουρμπούλη!