Lolitopages

Wednesday, October 26, 2011

ΤΟ "SOUL KITCHEN" TOY JON BON JOVI

ΤΟ "SOUL KITCHEN" TOY JON BON JOVI
Σε μια φτωχή γειτονιά, στο Red Bank του New Jersey, ανοίγει το νέο hot spot της πόλης που φέρει την επιγραφή "Soul Kitchen" (τετριμμένο, αλλά εντάξει), απλώνεται σε 1.100 τ.μ και σερβίρει υγιεινό, οργανικό φαγητό φτιαγμένο με αγάπη.

Το εγχείρημα ανήκει στον Jon Bon Jovi που όταν δεν συγκλονίζει μέχρι και σήμερα στις ζωντανές του εμφανίσεις μαζί με τους υπόλοιπους Bon Jovi, "μαγειρεύει" τις επιχειρηματικές του ιδέες μαζί με τις φιλανθρωπικές του τάσεις και ανοίγει το πιο cool εστιατόριο γι' αυτούς που έχουν να πληρώσουν και για αυτούς που… δεν έχουν.

Το έργο στηρίζεται στην άποψη πως όλοι δικαιούνται να τρώνε καλό φαγητό, μπορούν να πληρώσουν ό,τι έχουν ευχαρίστηση και αν ακόμη δεν αντέχει η τσέπη τους, τους δίνεται η δυνατότητα να εξαγοράσουν το ποσό με μερικές ώρες εργασία στο εστιατόριο. (Editor's note: Δηλαδή συνδυάζει τη βερολινέζικη νοοτροπία με αυτή της Κίνας. LOL)

Ο ίδιος ο Bon Jovi δήλωσε στο περιοδικό Νew York πως σε εποχές κρίσεις, με ένα στα πέντε σπιτικά να ζουν στα όρια της φτώχειας και 1 στους 6 Αμερικάνους να μην έχει να φάει, αυτή είναι μια ιδανική και απαραίτητη κίνηση, ενώ δεν παρέλειψε να ενημερώσει πως ενώ μπορεί να πλύνει πιάτα, στη μαγειρική πέφτει πολύ έξω. Οπότε αν βρεθείτε εκεί μην φάτε τίποτα από τα χέρια του και έχετε άλλα τρεχάματα.