Lolitopages

Saturday, November 19, 2011

Σαμαράς: Ο λύκος και αν φόρεσε προβιά, λύκος μένει


Ο λόγος για τον Σαμαρά, που εκλέχθηκε για αρχηγός του κόμματος γιατί δεν υπήρχε άλλος άξιος. Κατάντια! Το ίδιο το κόμμα να βγάζει για αρχηγό του, τον Λύκο του. Από την άλλη όμως, αυτό θα μπορούσε να είναι και το δυνατό του σημείο. Γιατί όταν σηκώνεσαι και ρίχνεις κυβέρνηση, πρέπει να έχει τα κότσια για να το κάνεις.


Αλλά τώρα αρχίζει να φαίνεται ξανά το πρόσωπο του προδότη. Τώρα θα φανεί αν είναι πραγματικά προδότης ή όχι ο Σαμαράς.  Δεν θα σχολιάσω αν το μνημόνιο είναι καλό ή όχι, αυτό η ιστορία θα το δείξει, και δεν είναι μόνο το μνημόνιο, η ελλάδα κινδυνεύει από του ελληνάρες της!

Πίσω στον Σαμαροπροδώτη παλι. Τώρα θα φανεί αν είναι προδότης, γιατί πριν δημιουργηθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου, έλεγε «ναι» στο μνημόνιο (αν και μέχρι πριν από κάτι εβδομάδες έλεγε όχι) και ότι θα δεχτεί τους όρους, αλλά τώρα λέει πάλι όχι στην υπογραφή του, δηλ. όχι συμμετοχή της αντιπολίτευσης.

Μετράει λέει ο λόγος του. Ο λόγος σας κύριε Σαμαρά είναι για τον Λούτσο. Με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο, χρειάζεστε έγγραφες αποδείξεις για αυτό που λέτε ότι στηρίζετε μόνο με τον λόγο σας.

Αλλά χεστήκαμε (με το bardon) για το αν συμμετέχετε ή όχι, Δυστυχώς είναι και δικαίωμά σας. Το θέμα είναι είστε ψεύτικος και όχι ευθύς. Η Ελλάδα ρήμαξε από πολιτικούς σας και εσάς, να λέτε πάντα την μισή αλήθεια. Η μισή αλήθεια είναι ψέμα. Έχετε μάθει να χρησιμοποιείται την μισή αλήθεια για τα συμφέροντά σας.

Αλλά πάνω από όλα, δεν φταίνε οι πολιτικοί, αλλά οι ελληνάρες που τους ψηφίζουν. Οι πελάτες τους για μια θέση στο δημόσιο.  Πελάτες για μια μικρή διευκόλυνση. Φάτε τώρα τον λύκο σας. Οι υπόλοιποι γιατί να τον τρώμε;;;