Lolitopages

Wednesday, August 3, 2011

Ουρές επισκεπτών στο ολοκαίνουργιο Μουσείο του Σεξ της Μόσχας



Ονομάζεται «Tochka G» (σημείο G) και είναι το ολοκαίνουριο μουσείο για το σεξ και τον έρωτα που άνοιξε πριν ένα μήνα στη Μόσχα και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, υποδεχόμενο χιλιάδες επισκεπτών κάθε μέρα. Στο μουσείο μπορεί να βρει κανείς τα πάντα γύρω από το σεξ. Στα εκθέματα βρίσκει κανείς σοβιετικά προφυλακτικά, τεράστιους φαλλούς, σκίτσα που εξυμνούν το... spanking. Όμως την παράσταση έχει κλέψει ένας μόνο πίνακας…

Πρόκειται για μια δημιουργία της Vera Donskaya-Khilko υπό τον τίτλο «Wrestling», ο οποίος απεικονίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama και τον πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin να μονομαχούν με τα υπερμεγέθη πέη τους (ναι, καθένας απεικονίζεται με περισσότερα του ενός).



Πέρα από τον περιβόητο πίνακα, στους διαδρόμους του μουσείου φιλοξενούνται πίνακες με όργια, γοργόνες με διπλά στήθη και σερβιτόρους σε στύση που προσφέρουν κοκτέιλ! Επίσης το μουσείο φημίζεται για τη μεγάλη συλλογή του με αγάλματα που απεικονίζουν ζώα να κάνουν σεξ, ερωτικά ξυλόγλυπτα από τη Γαλλία, φουσκωτές κούκλες σεξ, αλλά και εκθέματα από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.

Οι υπεύθυνοι δεν σταματάνε εδώ. Στο μουσείο λειτουργεί το μεγαλύτερο sex shop της Ρωσίας, από όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί από δονητές και μαστίγια μέχρι στολές. Και όχι απλές στολές, αλλά αυθεντικές στολές αεροσυνοδών της Aeroflot, σιδηροδρομικών υπαλλήλων από την εποχή της ΕΣΣΔ, αλλά και στολές σοβιετικών αστυνομικών.