Lolitopages

Friday, March 2, 2012

Οι Anonymous θα μας αφήσουν χωρίς καμία πρόσβαση στο Διαδίκτυο!


  •  



 Απίστευτο! Θα μας κόψουν το «Internet» οι Anonymous!
Και όμως είναι πραγματικότητα! Οι Anonymous θα μας αφήσουν χωρίς καμία πρόσβαση στο Διαδίκτυο!
Οι χάκερ της γνωστής ομάδας Anonymous δήλωσαν ότι ετοιμάζονται να αφήσουν χωρίς Διαδίκτυο ολόκληρο τον κόσμο.
Η διακοπή έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου.
«Σε ένδειξη διαμαρτυρίας εναντίον του SOPA (αμερικανικός νόμος κατά της πειρατείας στο Διαδίκτυο), της Wall Street, των ανεύθυνων ηγετών μας και των αγαπημένων τους τραπεζιτών, οι οποίοι εξαναγκάζουν τον κόσμο σε πείνα για τις δικές τους εγωιστικές ανάγκες και την απλή σαδιστική τους διασκέδαση, οι Anonymous θα διακόψουμε το Ίντερνετ» , αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας των χάκερ.
Οι χάκερ ονόμασαν την επίθεση «Global Blackout» και σκοπός της ουσιαστικά θα είναι να διακοπεί η λειτουργία των 13 θεμελιωδών DNS – παρόχων.
Μετά την προγραμματισμένη επίθεση ούτε ένας χρήστης δεν θα μπορεί να αναζητήσει καμία διαδικτυακή διεύθυνση.
«Κάθε φορά, που κάποιος θα εισάγει μια οποιαδήποτε διαδικτυακή διεύθυνση URL, στον χρήστη θα εμφανίζεται μια λανθασμένη σελίδα και έτσι θα θεωρεί ότι το Διαδίκτυο έχει διακοπεί και αυτό μας είναι αρκετό. Να θυμάστε ότι πρόκειται για διαμαρτυρία και δεν έχουμε ως σκοπό μας να δολοφονήσουμε το Ίντερνετ, αλλά προσωρινά να το σβήσουμε» , συμπληρώνουν σε ανακοίνωσή τους οι χάκερ των Anonymous!

Πάντως αυτή η "απειλή" αν είναι όντως γίνει, θα χτυπήσει τους απλούς πολίτες (τα θύματα) και όχι τις κυβερνήσεις (τους θύτες). Συγχαρητήρια!