Lolitopages

Monday, March 12, 2012

To iQ του έλληνα! (μαζοχισμός η μ***κία)






Σε δημοσκόπηση της ALCO για το «Πρώτο Θέμα» στη πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 24% και ακολουθεί με 11,5% η Δημοκρατική Αριστερά.

ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ μαζί στο
11% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 8%, ο ΛΑΟΣ με 5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Χρυσή Αυγή με 3,5%, ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία φτάνει το 3%.

Με αυτά τα δεδομένα η ΝΔ θα έπαιρνε 129-133 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 44 - 47, η ΔΗΜΑΡ 32- 34, το ΚΚΕ 29- 32, ο ΣΥΡΙΖΑ 23- 25, ο ΛΑΟΣ 16- 19, οι Οικολόγοι Πράσινοι 9- 10, ενώ έως 9 εκτιμάται πως είναι οι έδρες για τη Δημοκρατική Συμμαχία και τη Χρυσή Αυγή.


'Ερευνα της Marc για το Έθνος της Κυριακής σύμφωνα με την οποία η ΝΔ συγκεντρώνει το 24%, η ΔΗΜ.ΑΡ. 15,2%, το ΠΑΣΟΚ 13,9%, το ΚΚΕ 11,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10,7%, ο ΛΑΟΣ 6,9%, οι Οικολόγοι/Πράσινοι 3,3%, η Δημοκρατικη Συμμαχία 3,2%, η Χρυσή Αυγή 2,8% και το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών 1,7%.


Το χειρότερο σενάριο για το δικομματισμό που παρουσιάζει σε δημοσκόπηση της η MRB με την Ν.Δ. μόλις  να φτάνει το… 19% και το ΠΑΣΟΚ το 8,2%... 


Μετά από τόσο ξύλο που έχει φάει ο έλληνας από τους ηγέτες του, είναι απίθανο αλλά πρόκειται να βγάλει πρωθυπουργό τον master της κωλοτούμπας τον Σαμαρά. Αλλά ακόμα πιο επικίνδυνο για την κοινωνία είναι το 11% που παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ, αυτοί πια είναι για τα σίδερα, είναι τρελοί τελείως. Αυτά τα 2 κόμματα είναι που οδήγησαν την ελλάδα στο σημείο που έχουμε φτάσει από το 1980... και αν και φτάσαμε στον πάτο... θέλουν τώρα να σκάψουμε και να πάμε πιο κάτω.

Μα δεν φταίνε αυτοί... αλλά οι έλληνες... οι ελληνάρες συγκεκριμένα. Όταν ένας στους τρεις υποστηρίζει τα κόμματα που τον έφεραν σ' αυτή την κατάσταση, ότι μπορούν και να τον σώσουν... δύο πράγματα μπορούμε να συμπεράνουμε για το IQ του έλληνα

- το IQ του είναι υψηλό και είναι μαζοχιστής (του αρέσει, μη αναρωτιέσαι)

- το IQ του είναι χαμηλό και είναι μαλάκας! (είναι, και πάλι μην αναρωτιέσαι)

Σε κάθε περίπτωση, το υπόλοιπο τι χρωστάει για τον Μαζοχιστή Μαλάκα Έλληνα (ΜΜΕ)?

Μια που λέμε για IQ, μήπως θα έπρεπε να μετράμε το IQ των πολιτικών μας? Όχι ότι το χαμηλό IQ είναι άσχημο. Αλλά αν ξέραμε ότι το IQ του Παπανδρέου π.χ. ότι είναι υψηλό, τότε θα τον θεωρούσαμε έξυπνο, κάποιο κέρδισαν κάποιοι από τα ασφάλιστρα χρεωκοπίας της ελλάδας (τα λεγόμενα CDS) και «μάλλον» και αυτός, δηλ. μας έκλεψαν κανονικά και «μάλλον» και αυτός.  Αν ξέραμε ότι  έχει χαμηλό IQ τότε είναι απλά βλάκας και δεν μας έκλεψαν τουλάχιστον εκ προθέσεως. Για τον Σαμαρά δεν χρειάζεται να κάνουμε test, είναι καθαρά χαζός και ηλίθιος. Τη δίψα για την εξουσία δεν μπορεί να την κρύψει ούτε καν τα προσχήματα δεν μπορεί να τηρήσει. Δεν ξέρει τι σημαίνει αξιοπρέπεια και το μόνο που ζητάει είναι οι εξουσία. Ότι έκαναν οι ελληνάρες το 1821. Μου έρχεται η εικόνα του γύπα πάνω από τα πτώματα. Βέβαια θα μου πείτε, μπορεί να έχει και υψηλό IQ, γιατί με την στάση του που μου φαίνεται εκ πρώτης άποψης χαζή, μπόρεσε να μάζεψε του υπνωτισμένους έλληνες και θα το βγάλουν πρωθυπουργό.  Όπως και να έχει το θέμα, θα την πληρώσει και αυτός που δεν του ψηφίζει. Αυτό θα γίνει πρώτη φορά στην ελλάδα.