Lolitopages

Monday, November 15, 2010

Legalize it… the right way!

Εγκληματούν κατά της Γαίας τα βαποράκια της φούντας

Θεωρώντας τη μάχη για τη Γαία ως υπέρτατο σκοπό, δε μπορούμε παρά να εξοργιστούμε βλέποντας το νέο ορυμαγδό περί της δήθεν “αποποινικοποίησης” της χρήσης του χασίς για … φουμάρισμα. Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να ανακόψει τους ρυθμούς της καταστροφής ψάχνοντας βιολύσεις αναστροφής, τα βαποράκια του βιομηχανικού κατεστημένου επανέρχονται πιστά στο ραντεβού τους και στους αφέντες τους για πάνω από 70 χρόνια. Έτσι, Τσίπρες, Κανάκηδες, καθηγητές των πανεπιστημίων της αγνωσίας και λοιποί αυτοβαπτιζόμενοι αντικαπιταλιστές βυθίζουν στο σκοτάδι παρούσες και επερχόμενες γενιές, είτε λόγω ατομικής ηλιθιότητας ή τιμώντας το ξεροκόμματο των εργοδοτών τους.

Κύριοι εγκληματίες ή ηλίθιοι, η καλλιέργεια της Καννάβεως πρέπει άμεσα όχι απλώς να επιτραπεί αλλά και να επιδοτηθεί. Η Κάνναβη δύναται να προσφέρει λύσεις σε πλείστα θέματα βιολογικής παραγωγής προϊόντων όπως άλλωστε έδινε για χιλιετίες. Ο κύκλος της από την καλλιέργεια εως την αποσύνθεση των παραγώγων, είναι απόλυτα βιολογικός και σύννομος με την πλανητική αρμονία. Εξοικονομεί φυσικούς πόρους, νερό κ.α αποδίδοντας υπερπαραγωγή πρώτων υλών σε σύντομο χρόνο.

Φανταστείτε ένα όχημα το οποίο κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήrου από Κάνναβη και κινείται από αυτή.. φαντασία; Όχι κύριοι. Πραγματικότητα εδώ και 80 χρόνια από την Ford!!

Οπότε άθλιοι ταγοί της εξουσίας, βαποράκια της πρέζας και συκοφάντες κάθε τι φυσικού, δε μπορείτε πλέον να επικαλείστε άγνοια. Είτε σταματάτε το παραμύθι ή απλά χάνετε τα προσωπεία με τα οποία εξαπατείτε την ανθρωπότητα και δη την Ελληνική κοινωνία. Που θα πρέπει την επόμενη φορά που θα βγείτε να πλασσάρετε το εμπόρευμα των αφεντικών σας, να σας πάρει όχι με τις πέτρες, αλλά με τις Κανναβόβεργες.

Για κάποιους που εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι, ορίστε και το ιστορικό απαγόρευσης:

Η απαγόρευση της κάνναβης άρχισε στις ΗΠΑ, και εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλο σχεδόν τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, τον μύθο ότι η κάνναβη είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα φυτά στον κόσμο το δημιούργησαν και τον συντήρησαν τα μεγάλα βιομηχανικά συμφέροντα.
Όταν, στη δεκαετία του ’30, οι νέες τεχνικές θερισμού και επεξεργασίας της κάνναβης έγιναν διαθέσιμες και οικονομικά ανεκτές, ο δρόμος για την μαζική πλέον παραγωγή κάνναβης άρχισε να ανοίγει. Η κάνναβη φαινόταν ότι θα κυριαρχούσε στην παγκόσμια αγορά και οι απίστευτες δυνατότητες εκμετάλλευσης που παρουσίαζε θα προκαλούσαν ‘’εκρηκτικές’’ συνέπειες σ’ ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Εκτός από την κατασκευή χαρτιού, οι δυνατές φυσικές ίνες του φυτού ήταν εξίσου ιδανικές για την παραγωγή υφασμάτων, πλαστικών ακόμα και εκρηκτικών. Ήδη είχε κατασκευαστεί το πρώτο «οργανικό» αυτοκίνητο (από ένα συνδυασμό κάνναβης και άλλων ετήσιων φυτών) από τον Henry Ford, το οποίο μάλιστα ‘’έκαιγε’’ κάνναβη.
Η κάνναβη αποτελούσε πλέον μία μεγάλη απειλή. Οι μεγάλες χαρτοβιομηχανίες και οι βιομηχανίες πετροχημικών θα έχαναν δισεκατομμύρια δολάρια.

Στην δαιμονοποίηση και εν συνεχεία απαγόρευση του φυτού πρωτοστάτησαν ο μεγιστάνας των media και χαρτοβιομήχανος Randolph Hearst, ο οποίος χρησιμοποίησε την τεράστια αλυσίδα εφημερίδων του προκειμένου να εξαπλώσει την προπαγάνδα κατά της κάνναβης (σημ.: ο Hearst αποτέλεσε θέμα της ταινίας του Orson Welles «Πολίτης Κέιν»), και ο μεγαλοβιομήχανος πετροχημικών DuPont.
Ο DuPont μόλις τότε πατένταρε το νάυλον, όπως και μεθόδους για να παρασκευάζει πλαστικά από πετρέλαιο και κάρβουνο (άνθρακας), καθώς και μία υψηλά μολυσματική τεχνική για να παράγει χαρτί από ξυλοπολτό.
Οι εφημερίδες του Hearst κατάφεραν να κατασκευάσουν μία νέα απειλή για την Αμερική και οργάνωσαν μία μεγάλη καμπάνια προκειμένου η κάνναβη να γίνει παράνομη. Συνδέοντας την κάνναβη με το έγκλημα και με τη χρήση υστερικών επικεφαλίδων στα πρωτοσέλιδά του, επηρέασε την κοινή γνώμη.
Κατά τη διάρκεια του ’30, τα ταμπλόιντ του Hearst αναφέρονταν συνεχώς σε πολύκροτες ιστορίες για νέγρους, οι οποίοι υπό την επήρεια της μαριχουάνας (σημ.: όρος που διαδόθηκε από τις εφημερίδες του Hearst και χρησιμοποιήθηκε για εκφοβισμό και αποπροσανατολισμό) βίαζαν λευκές γυναίκες και έπαιζαν ένα είδος «σατανικής, βουντού μουσικής», που σήμερα είναι γνωστή απλά ως τζαζ.

Έτσι, το 1937 η κάνναβη έγινε παράνομη στις ΗΠΑ … και σε όλο σχεδόν τον κόσμο!!!

Όλα αυτά για να πλασσάρουν το “βιολογικό” τους Νάυλον και να μονοπωλούν το χαρτί έχοντας σκλάβους τους γηγενείς του Αμαζονίου και τη Γή τους.

Για πλήρη εικόνα των εφαρμογών της Καννάβεως δείτε εδώ.

Για να τιμωρήσετε τα βαποράκια των βιομηχάνων, καταστροφέων δασών και δουλεμπόρων, απλά μαυρίστε τους στις επερχόμενες εκλογές. Το ποιοί είναι, το βλέπετε καθημερινά.

Και στον επόμενο λοιπόν που θα σας προσφέρει Μπαφο, αντιπροτείνετε του κουρτινόξυλο. Του χρειάζεται.