Lolitopages

Sunday, November 7, 2010

Έλληνα ψηφοφόρε...


Έλληνα ψηφοφόρε:
Πότε θα συνειδητοποιήσεις ότι οι υποσχέσεις πριν την κάλπη, είναι πάντα...κάλπικες!
Για τους πολιτικάντηδες, από κυρίαρχος λαός που λένε ότι είσαι σήμερα, τη Δευτέρα θα γίνεις και πάλι ο ίδιος ασήμαντος και ανώριμος λαουτζίκος, που δεν είναι ικανός για τίποτα, γι αυτό και 36 ολόκληρα χρόνια μεταπολίτευση...ς, ούτε μια φορά δε ζήτησαν τη γνώμη σου με δημοψήφισμα για τόσα σπουδαία θέματα που προέκυψαν!
Σε χρησιμοποιούν απλώς ως επίφαση δήθεν δημοκρατικότητας, για να μη χαρακτηριστεί ευθέως το πολίτευμάτους τους, ως στιγνή δικτατορία των φαύλων!
Σε λοβοτομούν με τα στρατευμένα στα συμφέροντά τους ΜΜΕ, για να χειραγωγήσουν την ψήφο σου!
Σε ταπεινώνουν και σε εκβιάζουν, αναγκάζοντάς σε να τους παρακαλάς δουλικά, ακόμα και για τα πιο αυτονόητα δικαιώματά σου!
Σε συνενοχοποιούν στις βρωμιές τους, λέγοντας ότι "μαζί τα φάγατε", άσχετα αν αυτοί έφαγαν ολόκληρο το βόδι κι εσένα σου αφήσανε να γλύψεις λίγο την ουρά, κι αυτό έτσι για "ξεκάρφωμα"!
Ως πότε θα είσαι το θύμα κι αυτοί οι θύτες;
Ως πότε θα είσαι το κορόϊδο της υπόθεσης;
Όσο ακόμα σε θεωρούν "κυρίαρχο λαό", δείξε τους ότι πραγματικά είσαι!
Τσουρούφλησέ τους, ψηφίζοντας ανεξάρτητους υποψηφίους ή πολύ μικρά κόμματα! Τρέμουν στην ιδέα να δουν την εξουσία να χάνεται κάτω από τα πόδια τους!
Η αποχή, το λευκό και το άκυρο είναι ανακούφιση γι αυτούς, γιατί το εκλογικό σύστημα το μαγείρεψαν έτσι, ώστε αυτές οι μορφές ψήφου διαμαρτυρίας να μη μετράνε!
Στερεισέ τους τη χαρά να σε ξεγελάσουν για μια ακόμη φορά!
Στείλε τους με την ψήφο σου εκεί που τους αξίζει! Στην ανυπαρξία!
Το οφείλεις, όχι μόνο σε σένα, αλλά και στα παιδιά σου, που το μέλλον τους προδιαγράφεται δυσοίωνο!
Το οφείλεις στους γονείς σου, που βλέπουν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να γίνονται χάρισμα στα ντόπια και ξένα μεγαλοσυμφέροντα!
Το οφείλεις τέλος, σε όλους τους ήρωές μας που έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα για να έχει η πατρίδα μας και ο λαός της μέλλον! Αυτό ακριβώς που στερούν με τις πράξεις τους, τα λαμόγια του φαύλου πολιτικού συτήματος!
Όρθωσε το ανάστημά σου και γίνε Συνειδητοποιημένος Πολίτης! Πάψε επιτέλους, να είσαι προσκηνυμένος υπήκοος!