Lolitopages

Monday, February 9, 2009

Gay Αστρολογία


Και τώρα, αγαπητοί μου αναγνώστες, η Παρθένα Υδροχόου θα προβεί στις ανατρεπτικές της προβλέψεις, με το γνωστό της φρασεολόγιο που ελπίζω να μη σας σοκάρει, δεδομένου ότι η ίδια ειδικεύεται στη σεξουαλική αστρολογία, της οποίας είναι και εισηγήτρια. Ας ελπίσουμε πως ο καθένας από μας θα βρει χρήσιμες τις συμβουλές τυης διάσημης Αστρολόγου - Μελλοντολόγου.

Δίδυμοι. Καλέ, τι κακό κι αυτό με σας; Θα πρέπει να μάθετε πως άλλο μαργιόλα και άλλο καργιόλα και όπως λέει και η θεότητα Κέλυ Κελεκίδου, που έχουμε ακριβώς τα ίδια βυζιά, “αν θες να τα πάμε οι δυο μας καλά, εδώ συγκεντρώσου και ασ’ τα πολλά”. Δεν είστε συγκεντρωμένες, φιλενάδες αυτό τον καιρό, νιώθετε αδύναμες και καταβεβλημένες αλλά όοοχι, δεν είναι τυχαίο, είναι απλά αποτέλεσμα των επιλογών σας και δεν σας λυπάμαι, γιατί αν σας λυπόμουνα, θα σας φόραγα τον Κρόνο κολάρο μπας και συνέλθετε λίγο και κάτσετε στα αβγά σας που όλο μου χώνετε τη μυτούλα σας εκεί που δεν σας σπέρνουν. Για το επόμενο διάστημα, αποφύγετε να δίνετε συμβουλές και, αν είστε δασκάλες, κατεβάστε τα ρολά και πείτε στους μαθητές σας πως πάτε στην Αστραλία να βρείτε την τύχη σας σαν τη Βασιλειάδου. Διαφορετικά θα επαληθεύσουν οι μαθητές σας το ρηθέν υπό του λαού “βάλε την κάργια οδηγό, να φας σκατά με το κιλό”. Τουτέστιν, θα καταλάβουν πως εσείς είστε η περί ης ο λόγος κάργια και μετά ποιός σας σώνει, σας βλέπω να εγκαταλείπετε τις μεγαλουπόλεις και να τρέχετε να κρυφτείτε σε χωριά.

Κριός
. Σε σας έχω ιδιαίτερη αδυναμία, εξαιτίας του Βλαντιμίρ, ενός Ρώσου που γνώριζα προ εικοσαετίας, με τον οποίο παίζαμε παιχνιδάκια, όπου εγώ έκανα την πλάκα του πεζοδρομίου κι εκείνος το κομπρεσέρ. Περιττό να σας αναφέρω, λοιπόν, πόσες φορές με είχε “σπάσει” αλλά και πάλι εγώ η αχόρταγη έσκουζα “σπάσε με κι άλλο, κάνε με τσιμεντοχάλικο, κομμάτιασέ μου το μπετόν αρμέ” και τα τοιαύτα. Ενιγουέη, μια χαρά σας βρίσκω αυτή τη σαιζόν, λες και ξυπνήσατε από κακό όνειρο. Απολαύστε το, γιατί θα κρατήσει πολύ αλλά επειδή είστε και επιρρεπείς στον ενθουσιασμό, κάντε λίγο κράτει στο σεξ, γιατί έχετε αναλάβει να τραβάτε από το αυτάκι και τους διδύμους, όταν πάνε να ξεσαλώσουν. Ααααχ, έτσι μου τράβαγε κι εμένα το αυτάκι ο Βλαντιμίρ που ‘χα γίνει θυσία για ‘κείνον και άνθρωπο δεν άφησα από τότε να με αποκαλέσει ξανά “βότκα ψωλίσναγια”.

Ταύρος
. Αχ είμαι πολύ συγκινημένη κορίτσια! Ναι καλέ, πάει η περίοδος που ψωλοψαχνόσασταν, τον βλέπω, έρχεται ο ιππότης πάνω στο άλογο να σας πάρει!! Για τα πιο παιδοβούβαλα από σας, τώρα είναι κατάλληλη περίοδος να κάνετε δίαιτα και να γραφτείτε σε γυμναστήρια και ινστιτούτα, μην έρθει ο άνθρωπος και σας δει να κρέμονται οι πατσές σας, αφηνιάσει το άλογο και το βάλει στα πόδια, γιατί τότε ο επόμενος ιππότης έρχεται κατά το 2010 και μέχρι τότε σας βλέπω να τη βγάζετε με τον Μεγακλή, τουτέστιν την 25άρα από καουτσούκ που είχα κι εγώ για τις νύχτες που ήμουν μόνη.

Καρκίνος
. Περνάτε έντονα την περίοδο της καραπουταναρίασης και το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου και του Σεπτέμβρη σας βλέπω να το περνάτε ανάσκελα. Από Οκτώβρη σας βλέπω να σηκώνεστε λιγουλάκι να ξεπιαστείτε και να βάζετε παγοκύστες στα κωλομέρια σας. Αν είστε ενεργητικιές, κατουρήστε και λίγο. Πάντως κάπου εκεί γύρω στα Χριστούγεννα η τύχη σας θα αλλάξει και θα το στολίσετε μόνες σας το δέντρο. Δεν σας φοβάμαι, όμως, είστε τόσο καπάτσες που δεν είναι απίθανο να την πέσετε στον Άη Βασίλη και να βρείτε και ανταπόκριση.

Λέων
. Από εσάς είναι που βγήκε η φράση “τσιμπούκια ο Λέων με σήμα τον Τίγρη”. Καλέ, τι λυσσάρες είστε εσείς, για όνομα πια! Βέβαια σας άλλαξε τα φώτα και η έκλειψη αλλά το ‘χετε και το γονίδιο της πουτανιάς, δεν μπορώ να πω. Θα σας πρότεινα να μαζευτείτε λίγο, γιατί κάπου εκεί στο Νοέμβρη θα μείνετε μπουκάλες και θα σκεφτείτε έντονα να επαναλάβετε τις φήμες για τη Βίσση και το μύθο.

Παρθένος
. Καλέ, τι πάθατε εσείς; Την τελευταία φορά που σας είχα ωροσκοπιάσει, ήσασταν μια χαρά παιδιά, τώρα σας βρίσκω μες στη γρουσουζιά και την ασυμβατότητα. Εσείς δεν κάνετε με άνθρωπο, όπως η Στάη με τη Ζαχαρέα, απαπαπα. Το χειρότερο είναι πως όσο περνάει ο καιρός τόσο θα χειροτερεύετε, σας κόβω κατά τα τέλη του Οκτώβρη να έχετε γίνει τόσο φαρμακομούνες που θα φτύνετε στο χώμα και θα ψοφάνε τα φίδια.

Ζυγός
. Κάτι σας έπιασε εσάς μετά της Παναγίας και σαβουρώνετε ό,τι βρείτε μπροστά σας. Τέτοια βουλιμία δεν έχω ξαναματαδεί, σας φοβήθηκε το μάτι μου. Κάποτε θεωρούσατε ως το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο να σας χαρίσουν λουλούδια, τώρα το μόνο που δέχεστε είναι μπουκέτα με σουβλάκια καλαμάκι, έλεος δηλαδή. Πολύ φοβάμαι πως αν συνεχίσετε έτσι, σε λίγο θα τραγουδάτε “χαρωπά τα κωλομάγουλα χτυπώ κλατς κλατς”.

Σκορπιός
. Εσείς με έχετε μπερδέψει, αφού ούτε κι εσείς ξέρετε τι θέλετε. Είστε σε μια φάση “θέλω να ζήσω τη ζωή μου έξω απ’ τα μέτρα”, μόνο που επειδή σας ξέρω πόσο ελαφρόμυαλες είστε, το τραγούδι στην περίπτωσή σας θα συμπληρωθεί ως “τώρα που σκλήρυνε η ψωλή μου σαν την πέτρα”. Ναι, μην έχετε αυταπάτες, οι μοναδικές υπαρξιακές σας ανησυχίες περιστρέφονται κι εσάς γύρω από το σεξ. Εδώ έχετε όλους τους πλανήτες σας χάλια μάυρα κι εσείς στο κοκό το μυαλό σας. Από τη νέα χρονιά τα ξαναλέμε, γιατί μέχρι τότε προκοπή και χαϊρι δεν βλέπω για του λόγου σας.

Τοξότης
. Εσείς και αν περνάτε ανακατατάξεις. Βλέπω το απόλυτο μαδομούνι στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά, στα ερωτικά, τι διάολο, σαν την κακιά γεροντοκόρη κάνετε. Όταν θα μείνετε με την ψωλή στο χέρι, όμως, μην τρέχετε στην Παρθένα να σας διαβάσει τα άστρα. Χάλια, χάλια. Μεταξύ μας, εγώ μόνο με ικανές δόσεις αναισθητικών θα μπορούσα να σας κάτσω αυτή τη σαιζόν κι εγώ κι ο υπόλοιπος ντουνιάς, διότι είστε μες στη μύρλα. Τέλη Σεπτέμβρη θα γίνετε λιγότερο ξινές αλλά μέχρι το γλυκόξινο έχουμε καιρό.

Αιγόκερως
. Κοιτάξτε να δείτε τι γίνετε με σας. Μην απορείτε που κανείς δεν μπαίνει από πίσω σας, γιατί δίνετε σε όλους την εντύπωση ότι ο κώλος σας έχει δόντια. Τόσο ψώνιο πια, ούτε κ Κατερίνα Παπουτσάκη που της έδωσαν το ρόλο της Αλίκης κι εκείνη νομίζει πως έγινε Αλίκη στην πραγματικότητα. Για ξεκαβαλείστε το καλάμι λίγο, διότι σας βλέπω φιλενάδες να κάνετε να καβαλήσετε κανέναν πέο, όταν ο Κούντος κάνει πλατινένιο δίσκο. Δηλαδή ποτέ.

Υδροχόος
. Αχουτα μωρέ…καλέ, εσείς είστε ρομαντικούλια και δεν σας φαινόταν. Ήρθε και η έκλειψη και σας έδωσε να καταλάβετε, με αποτέλεσμα να είστε σε φάση “μια αγάπη για το καλοκαίρι” ολόκληρο το φθινόπωρο. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα κακά είναι πως δεν τη βλέπω αυτή την αγάπη να έρχεται σύντομα, όσα κανάτια κι αν ρίξετε από το μπαλκόνι. Μην απογοητεύεστε χρυσά μου όμως, όλο και κάποιος θα ξεστραβωθεί και θα σας πάρει, αντίθετα από ότι λένε τα άστρα. Ξέρετε πόσοι βλαμμένοι κυκλοφορούν στον κόσμο; Ουυυυ

Ιχθύες
. Ψάρια σας είπαν και ψάρια είσαστε. Καλέ, δηλαδή τι άλλο πρέπει να σας συμβεί για να καταλάβετε πως για το πήδημα σας έχουν μόνο; Ή απολαύστε το, λοιπόν, ή μην επενδύετε συναισθηματικά, γιατί σας κόβω να απειλείτε πως θα φαρμακωθείτε σαν την Κατερίνα Χέλμη και να πέφτετε στα πατώματα χωρίς αντίκρυσμα. Θα ‘ρθει και σε σας η αληθινή αγάπη, όμως. Την ίδια περίοδο που θα αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες για το σκάνδαλο με τη Siemens.