Lolitopages

Thursday, March 26, 2009

Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;

Πλάτωνας:

Για το καλό του. Στην άλλη πλευρά βρίσκεται η αλήθεια.

Αριστοτέλης:

Είναι στη φύση του κοτόπουλου να διασχίζει τους δρόμους...

Γαλιλαίος:

Κι όμως, τον διέσχισε.

Καρτέσιος:

Για να πάει στην απέναντι πλευρά.

Μακιαβέλι:

Ο Σκοπός, να περάσει το κοτόπουλο το δρόμο, αγιάζει τα Μέσα, όποια κι αν είναι αυτά.

Κάρολος Μαρξ:

Ήταν ιστορικά αναπόφευκτο.

Δαρβίνος:

Τα κοτόπουλα, στο πέρασμα των αιώνων, επιλέχτηκαν από τη φύση με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σήμερα γενετικώς ικανά να διασχίζουν δρόμους.

Φρόυντ:

Το γεγονός ότι ασχολείστε με το εάν το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο αποδεικνύει ότι διακατέχεστε από σύνδρομα ανασφάλειας και ότι η σεξουαλικότητά σας είναι αφόρητα καταπιεσμένη.

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ:

Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κάθε κοτόπουλο θα είναι ελεύθερο να διασχίζει το δρόμο χωρίς να δίνει λογαριασμό για την πράξη του.

Γιούρι Γκαγκάριν:

Για να πάει εκεί που κανένα άλλο κοτόπουλο δεν είχε πάει πριν.

Μπιλ Κλίντον:

Ορκίζομαι στο Σύνταγμα και στις Αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ότι δεν είχα καμία σχέση με το κοτόπουλο αυτό.

Μπιλ Γκέιτς:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι μόλις κυκλοφόρησε το νέο ""ΚΟΤΟffice 2000"", που δεν διασχίζει μόνο το δρόμο, αλλά εκκολάπτει, αρχειοθετεί, σχεδιάζει, κλπ. μόνο για 200.000 $ με φοιτητική έκπτωση.

Ένας πωλητής της ΙΒΜ:

Προτείνουμε την εγκατάσταση ενός ψηφιακού συστήματος που να επιτρέπει στα κοτόπουλα να διασχίζουν τους δρόμους. Ένα δίκτυο 5 τερματικών, συνδεδεμένοι σε σειρά και εφοδιασμένοι με UPS, συνολικής μνήμης 600 γιγαμπάιτς και ταχύτητα 1.500 Μεγαχέρτζ θα είναι η καλύτερη λύση για τη διάσχιση των δρόμων. Η λειτουργία της εγκατάστασης απαιτεί μια συνεχή υποστήριξη, ήτοι 25 ανθρωποέτη (κόστος: 400.000 την ημέρα πλέον ΠΑ).

Ένας πωλητής στη Στουρνάρη:

Το ότι το κοτόπουλο πέρασε τον δρόμο είναι αποτέλεσμα προφανώς κάποιου δικού σας λάθος χειρισμού. Παρόλα αυτά αν πείσετε το κοτόπουλο να γυρίσει στην δική σας πλευρά του δρόμου η εταιρεία μας θα σας δώσει ένα καινούργιο κοτόπουλο που δεν θα περνάει δρόμους. Φυσικά αφού το στείλει για έλεγχο στα κεντρικά στην Αργεντινή. Η εταιρεία μας υπηρετεί τον Έλληνα καταναλωτή εδώ και 20 χρόνια. Το κοτόπουλο σας αποτελεί μια μεμονωμένοι περίπτωση για την οποία δεν φταίμε!