Lolitopages

Friday, July 24, 2009

Ο θείος Σίλβιο σας μαθαίνει το σεξ

«Να χαϊδεύεσαι τακτικά μόνη σου» η πρόταση του ιταλού πρωθυπουργού στο κολ γκερλ



Αφού «δίδαξε» τα μυστικά του εύκολου οργασμού σε μια πόρνη πολυτελείας, ο Μπερλουσκόνι σίγουρα θα είχε και κάτι σοφό να πει και στους εργάτες που κατασκευάζουν τον δρόμο, είτε για να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή είτε για να μάθουν καλύτερα τη δουλειά τους (ΑΡ ΡΗΟΤΟ/ΑΝΤΟΝΙΟ CΑLΑΝΝΙ)


Ως ακούραστος και πολύ έμπειρος εραστής παρουσιάζεται ο 72χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο τρίτο πακέτο των απομαγνητοφωνημένων διαλόγων που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του το περιοδικό «L΄Εspresso». Η πόρνη πολυτελείας Πατρίτσια ντ΄Αντάριο ακούγεται να κάνει κολακευτικά σχόλια για τις σεξουαλικές επιδόσεις του ιταλού πρωθυπουργού. Και εκείνος της δίνει «καυτές συμβουλές» για να απολαμβάνει περισσότερο τον έρωτα:

Πατρίτσια ντ΄Αντάριο: Ενας νεαρός θα τελείωνε στο λεπτό. Ξέρεις, δηλαδή... αυτό... Οι νέοι πιέζονται πολύ την σήμερον ημέρα.

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Βεβαίως, αν μου επιτρέπεις... για μένα το πρόβλημα είναι οικογενειακό.

Π.Ν.: Ποιο;

Σ.Μ.: Να έχεις οργασμό.

Π.Ν.: Ξέρεις πόσον καιρό έχω να κάνω σεξ όπως το ευχαριστήθηκα απόψε μαζί σου; Πολλούς μήνες. Από τότε που παράτησα τον άντρα μου... Είναι φυσιολογικό αυτό;

Σ.Μ.: Μου επιτρέπεις να σου δώσω μία συμβουλή; Πρέπει να κάνεις σεξ μόνη σου. Να χαϊδεύεσαι τακτικά...

Το άλλο απόσπασμα είναι από κάποιο πάρτι με τα κορίτσια και την Πατρίτσια στη Σαρδηνία. Εκεί ο Καβαλιέρε αναλαμβάνει να τις ξεναγήσει στα θαύματα της έπαυλής του, της βίλας Τσερτόζα:

Σ.Μ.: Αυτή είναι άλλη λίμνη.

Π.Ν.: Με κύκνους;

Σ.Μ.: Ναι.

Π.Ν.:... με κύκνους.

Σ.Μ.: Ναι, αλλά τους βγάλαμε έξω να μη βρωμίζουν το νερό γιατί το θέλουμε καθαρό για να κολυμπάμε.

Σ.Μ.: Αυτή είναι μια απολιθωμένη φάλαινα.

Σ.Μ.: Εδώ από κάτω βρέθηκαν 30 φοινικικοί τάφοι... εποχής 300 π.Χ. Σ.Μ.: Να, κοίτα, αυτοί εκεί είναι οι μετεωρόλιθοι. Είναι αυτοί που μου χάρισε... Αυτός εκεί είναι ο λαβύρινθος... που σου είπα.

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται από την αρχή της εβδομάδας από τον δικτυακό τόπο του εβδομαδιαίου περιοδικού. Η αριστερή εφημερίδα «La Repubblica», που ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο, αναδημοσιεύει τους διαλόγους.

Η Ντ΄ Αντάριο βρίσκεται στο επίκεντρο δικαστικής έρευνας (στην οποία πάντως δεν εμπλέκεται άμεσα ο Μπερλουσκόνι) με κατηγορούμενο έναν επιχειρηματία από το Μπάρι ο οποίος κατηγορείται για διαφθορά και φέρεται να «προμήθευε» τα διάφορα πάρτι του Καβαλιέρε με κολ γκερλ. Η ίδια έχει δηλώσει στον Τύπο ότι πήγε δύο φορές στην κατοικία του Μπερλουσκόνι μαζί με άλλες κοπέλες αφού της υποσχέθηκαν ότι θα ελάμβανε το ποσό των 2.000 ευρώ. Στις κασέτες ακούγεται να λέει ότι ο Μπερλουσκόνι δεν της έδωσε το φακελάκι, παρ΄ όλο που δεν έκλεισαν μάτι όλη νύχτα.

Η ντ΄Αντάριο λέει ότι μαγνητοφώνησε τις συνομιλίες με τον Μπερλουσκόνι «ώστε να μην μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι βρέθηκε εκεί», στη βίλα στη Σαρδηνία και στην πρωθυπουργική κατοικία στη Ρώμη.

Ο ιταλός πρωθυπουργός δεν έχει αρνηθεί ότι η Πατρίτσια ντ΄ Αντάριο ήταν προσκεκλημένη σε πάρτι στην κατοικία του, δηλώνει όμως κατηγορηματικά ότι δεν έχει πληρώσει ποτέ για σεξ.

Για μήνες ολόκληρους η Ιταλία στροβιλίζεται γύρω από τα ροζ σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον Καβαλιέρε. Πρώτα ήταν ο σάλος με την απίθανη σχέση που ανέπτυξε με τη 18χρονη στάρλετ Νοέμι Λετίτσια, μετά το διαζύγιο που ζήτησε μέσω του Τύπου η σύζυγός του Βερόνικα Λάριο λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι παντρεμένη με έναν άνδρα που συναναστρέφεται με ανήλικες και τώρα οι καυτοί διάλογοι με την Πατρίτσια.

Προηγήθηκαν οι γυμνές φωτογραφίες από τη Βίλα Τσερτόζα που ήλθαν στη δημοσιότητα από την ισπανική εφημερίδα «Εl Ρais».