Lolitopages

Sunday, July 26, 2009

Τα radar για την υπέρβαση ορίου ταχύτητας στην Γαλλία

Η μανία καταδίωξης των οδηγών και η διεστραμμένη φαντασία της gendarmerie για την απόκρυψη και παραλλαγή των radars για καλύτερη σκόπευση !

Τα στοιχεία είναι από mails που ανταλλάσσουν απεγνωσμένοι οι Γάλλοι μεταξύ τους


Τα radars νέας τεχνολογίας, κινητά και σταθερά, μετρούν την ταχύτητα κάθε τύπου οχήματος (επιβατηγά, φορτηγά και μοτοσικλέτες.
Σύμφωνα με τους κατασκευαστές τους, εγγυώνται την λήψη «χωρίς αστοχίες» τέλειων ψηφιακών καταγραφών (HD) ταχύτητας και οχήματος, λήψεις με φυσικό φωτισμό ή υπέρυθρες για την νύχτα, μεγάλη χωρητικότητα καταγραφής δεδομένων, ασύρματη «κλειδωμένη» σύνδεση (WiFi), ικανότητα ταυτόχρονης επιτήρησης μέχρι 4 λωρίδων κυκλοφορίας με καταγραφή ταχυτήτων από 10 έως 300 km/h.
Ένα ακαταμάχητο όπλο, για την αποτελεσματικότητά του και την «διακριτική» εμφάνισή του όπως θα δείτε στην συνέχεια.

Ένας αθώος κάδος κάπου στον δρόμο


Το τέλος της αθωότητας !!


Η προσπέραση αυτού του αυτοκινήτου «γράφει» και κοστίζει


Ένα από τα νέα μοντέλα, με ενσωμάτωση στα μεταλλικά στοιχεία της μπαριέρας, αποτυπώνει την ταχύτητα, αλλά και την απόσταση μεταξύ 2 οχημάτων.

οπίσθια όψη

μπροστινή όψη

Μοντέλο Mesta 2200Με λυόμενο πλαίσιο, μικρό και καλαίσθητο, μπορεί να τοποθετηθεί σε μπαριέρες, ιστούς πινακίδων, ανισόπεδες διαβάσεις (γέφυρες) με την κατάλληλη «ενσωμάτωση» στο περιβάλλον.


Μοντέλο Mesta 2000
Σταθερής βάσης, ultra compact, τοποθετούμενο στις άκρες του δρόμου ή ανάμεσα στις μπαριέρες.


Μοντέλο Mesta 3000 της Sagem
Radar με «εξειδίκευση» για παραβάσεις όπως η μη τήρηση αποστάσεων, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, παραβίαση stop, κ.λπ. Τοποθετείται παντού (εκτός των γνωστών σημείων, τοποθετείται σε μπαριέρες, ιστούς πινακίδων και σημάτων …)


ΠΡΟΣΟΧΗ !
Κάποιος σας κοιτάζει με «γυάλινο» μάτι



Μέχρι που θα φθάσουν ? Ο gendarme (μπάτσος) του 2008 έχει φαντασία ... Οι πολιτικοί μιλάνε απλώς για πρόληψη !
Τώρα ανακάλυψαν ένα νέο τρόπο για να εγκαθιστούν τα radars χωρίς την παραμικρή ένδειξη ώστε να μπορούν να γίνονται αντιληπτά.



Είναι ήδη πραγματικότητα και μπορείτε να το επαληθεύσετε στο AUTO PLUS (περιοδικό για αυτοκίνητα).