Lolitopages

Tuesday, September 1, 2009

Αυτό το ήξερες? -9-

Η οδοντόπαστα, μπορεί να εξαφανίσει τις γρατσουνιές από τα γυαλικά σας ή ακόμα να αφαιρέσει σημάδια από κραγιόν σε τοίχους, πατώματα κ.λ.π.

Ενας αποτελεσματικός τρόπος για νεροχύτες βουλωμένους με λίπη είναι να ρίξετε στη σωλήνα μια κούπα αλάτι και μια κούπα σόδα μαγειρικής και μετά βραστό νερό.

Ξέρετε πως να παρασκευάσετε υγρό καθαρισμού του παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας;
Σε ένα άδειο γαλόνι, προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας υγρό σαπούνι πιάτων, τρεις κούπες φθηνό αλκοόλ εντριβών (οινόπνευμα) και αρκετό νερό για να γεμίσετε το γαλόνι.
Το υγρό αυτό είναι αποτελεσματικό και σχετικά φθηνό

Ξέρετε ότι πρόσφατες επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι η μπύρα, με μέτρο βέβαια, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών νοσημάτων στους μεσήλικες;

Αν στη μπουγάδα σας έχετε πρόβλημα να καθαρίσετε τους γιακάδες των υποκαμίσων στην εντέλεια, απλώστε και τρίψτε με ένα βουρτσάκι σκληρό, λίγο σαμπουάν απ’ αυτό που λούζεστε επάνω στο γιακά, πριν πλύνετε το ρούχο. Το σαμπουάν περιέχει ουσίες για να διαλύει τα λάδια του σώματος.

Το κομμένο κεφάλι κροταλία μπορεί να δαγκώσει ακόμη και μια ώρα μετά αφού κόπηκε

Μούμιες-κροκόδειλοι έχουν βρεθεί σε αρχαίους Αιγυπτιακούς τάφους

Το μεγαλύτερο είδος καρχαρία έχει τα μικρότερα δόντια.
Πρόκειται για τον φαλαινοκαρχαρία, ο οποίος έχει μήκος 12 μέτρα, διαθέτει περισσότερα από 4000 δόντια, τα οποία όμως δεν ξεπερνούν το καθένα τα τρία χιλιοστά

Ξέρετε ότι ο ανανάς είναι ένα πανάρχαιο φρούτο-φάρμακο για την δυσπεψία;
Περιέχει το ένζυμο βρομελαΐνης που διασπά τις πρωτεΐνες κατά την πέψη!

Ξέρετε ότι ένα ζεστό ντουζ 10 λεπτών καταναλώνει 25 γαλλόνια νερού;
Μειώστε το κόστος του ζεστού νερού, με μια κεφαλή του ντουζ που περιορίζει τη ροή του.
Οι πιο πολλές κεφαλές είναι ρυθμιζόμενες που σας επιτρέπουν ένα ζεστό ευχάριστο ντουζ, στην πίεση που προτιμάται, χωρίς άσκοπη σπατάλη νερού.

Καταγεγραμμένα, κάθε χρόνο 300.000 άνθρωποι δαγκώνονται παγκοσμίως από φίδια, ενώ σε 30.000-40.000 από αυτούς το δάγκωμα είναι θανατηφόρο

Υπάρχουν ζωντανοί οργανισμοί στη Γη που μπορούν να ακμάσουν σε βάθος 3,2 χιλιομέτρων από την επιφάνεια του πλανήτη