Lolitopages

Monday, September 7, 2009

Μεταναστευτικό: Η άποψη του Αυστραλού Πρωθυπουργού Kevin Rudd

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα.

Η κυβέρνηση της... Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς. Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών. Τα λόγια του ήταν:

«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού. Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας! Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη. Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε

Μήπως θα έπρεπε επιτέλους και στην δική μας χώρα να βγει κάποιος υπεύθυνος να πει κάτι παρόμοιο και στην δική μας χώρα;...

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ.gr

======================================================

Αγαπητοί μας αναγνώστες μας ορμώμενος από το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ
του Βασίλη
Κασιμάτη
ΝΕΑ» και ύστερα από την κλιμάκωση των επεισοδίων από πλευράς των μεταναστών στη χώρα μας τελευταίως, επιτρέψτε μου να αποδώσω και τη δική μου οπτική στο θέμα.
Ευχαριστώ το φίλο μου Νίκο Δουρίδα ("ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ") για την ανάρτηση του σχετικού δελτίου του στο διαδικτυακό εντευκτήριο GsForum.gr το οποίο αποτέλεσε το ερέθισμα για τη συγγραφή.

Πριν από μερικά χρόνια και αναφέρομαι στο 1975 ήμουν 9 χρονών.
Τότε θυμάμαι περπατώντας στο κέντρο της Αθήνας, είδα το πρώτο έγχρωμο άνθρωπο στη ζωή μου.
Είχα διαβάσει για την υπαρξή τους μόνο στα βιβλία του σχολείου μου. Βλέπετε τότε δεν υπήρχε ίντερνετ ούτε καν τηλεόραση σε ευρεία κλίμακα για να ενημερωθείς.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι εκείνα να χρόνια δεν είχε ξεκινήσει ακόμα η πληθυσμιακή μετακίνηση στο βαθμό που βρίσκεται σήμερα. Δεν ενθαρρύνονταν οι μάζες να μετακινηθούν σε άλλα κράτη και οι λιγοστές βασικές μετακινήσεις ήταν εντός των ηπείρων. Δηλαδή Ευρωπαίοι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, (όπως οι λιγοστοί Έλληνες που πήγαν και διέπρεψαν και όχι λήστεψαν, στη Γερμανία και αλλού) Αφρικανοί σε άλλες αφρικανικές και ούτω καθ εξής.
Αυτό που ιδιαίτερα όμως υπήρχε εκείνη την εποχή ήταν η εθνική (και όχι εθνικιστική!!) συνείδηση και η λαϊκή ενότητα και ομοψυχία.
Ήταν πολύ δύσκολο τότε να αποδεχθείς ένα ξένο από άλλη θρησκεία και άλλη κουλτούρα και ιδιαίτερα μη Ευρωπαίο.
Σήμερα όλα έγιναν αποδεκτά στο όνομα της παγκοσμιοποίησης.
Οι κυβερνήτες έμπασαν στο όνομα του κέρδους τους λαθρομετανάστες στις χώρες και έπειτα τους νομιμοποίησαν κιόλας.
Γιατί?
Απλό!

Στη χώρα τους αυτοί οι άνθρωποι υποζούσαν και υπολειτουργούσαν, δεν είχαν MacDonalds, δεν είχαν εφορία, μήτε αγαθά να τους πουλήσουν οι πολυεθνικές.
Συνεπώς το κυριότερο στοιχείο για το οποίο ξεχώριζαν ήταν το γεγονός ότι στις χώρες τους ήταν ανενεργοί καταναλωτές.
Τους φέραμε λοιπόν στις δικές μας χώρες για του μετατρέψουμε σε εργαζόμενους με εισόδημα. Η δίψα τους μάλιστα για ζωή τους κάνει καλούς καταναλωτές. Βλέπετε ήταν δυσκολότερο το έργο να τους μετατρέψουν εντός των συνόρων τους και να λάβουν το ίδιο αποτέλεσμα. Έπρεπε να δίαλύσουν τη κοινωνική δομή τους, εγχείρημα ακατόρθωτο για τις περισσότερες κοινωνίες των υποανάπτυκτων χωρών. Επομένως η εύκολη λύση εις βάρος όμως άλλων κοινωνικών ομάδων΄, άλλων χωρών αποτέλεσε τη λύση στο οικονομικό πρόβλημα των "Εταιριών" .
Η "Τελική λύση" (The final solution) του Άντολφ Άϊχμαν (Adolf Eichmann)(σχέδιο εξόντωσης των Εβραίων στο 2ο Παγκ. πόλεμο) φαντάζει να ωχριά ως σχέδιο μπροστά στο καλορετουσαρισμένο πρόγραμμα των πολυεθνικών κρατών μας.
Η εξόντωση κοινωνικών ομάδων με διαφορετικό όμως τρόπο αποτελεί σίγουρα το κοινό συστατικό στα δύο καλοεκτελεσμένα αυτά σχέδια.

Σήμερα οι Αλβανοί υπήκοοι ακούγεται ότι είναι τα καλύτερα πελατάκια και οι λοιποί μετανάστες στον ίδιο δρόμο. Ήρθαν στην Ελλάδα, πήραν δουλειές, άφησαν άνεργους κάποιους τεμπέληδες δικούς μας, συνεπώς όλες οι θέσεις εργασίας ξαφνικά μεταβληθήκαν σε ενεργές καταναλωτικές μονάδες.

Το χρήμα κυλάει και οδηγήτε πλέον σε συγκεκριμένα ταμεία όπως αυτά των SIEMENS, ZARA, IKEA, CAREFOUR, ATTICA, κλπ και ξαφνικά από 10 εκατομμύρια πελατάκια γίναμε 15 εκατομμύρια πελατάκια που ψωνίζουν, πληρώνουν φόρους (αφού τους νομιμοποιήσαμε) και καλύπτουν τα κενά του βιομηχανικού και πολιτικού "καρτέλ". Τα ίδια και στις άλλες χώρες του πολιτισμένου κόσμου. Παγκόσμιο το πρόγραμμα... "παγκοσμιοποίηση" το όνομά του!
Το τεράστιο όμως οικονομικό ζήτημα που προκύπτει είναι ότι η εισροή και η νομιμοποίηση του μεταναστευτικού ρεύματος στη χώρα μας έδωσε μεγάλα κέρδη αποκλειστικά και μόνο στα Ελληνικά τράστ και τις πολυεθνικές ενώ έφερε υπερβολικά μεγάλη κοινωνική αστάθεια, δυστυχία και οικονομική μιζέρια στους Έλληνες πολίτες! Και τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα.

Δυστυχώς το τίμημα σε αυτή την ιστορία είναι ότι χωρίς κοινή κουλτούρα, κοινά ήθη, κοινές θρησκείες, κοινά έθιμα, κοινά μυαλά - καμία χώρα στο κόσμο δεν έχει μέλλον στο τομέα της «ομόνοιας» και της κοινωνικής ευημερίας.
Τα έκτροπα δεν θα αργήσουν νάρθουν, όπως ήρθαν στη Γαλλία και σταδιακά και στη χώρα μας.
Και αναμένονται πολύ χειρότερες μέρες με πολύ βία και αίμα. Άλλωστε είναι λογικό. Μέχρι να αναρμονιστούν πλήρως οι «τσεπωμένοι» και καλοφαγωμένοι πλέον μετανάστες μας, θα αναζητήσουν το καλύτερο.
Από τη στιγμή που έγιναν και επιχειρηματίες με Έλληνες υπαλλήλους, θα αναζητήσουν να γίνουν και μεγαλοεπιχειρηματίες, δήμαρχοι, βουλευτές. Θα αναζητήσουν να γίνουν καλύτεροι από εμάς και είναι λογικό. Είναι στη φύση του ανθρώπου αυτό. Και θα δώσουν μάχες για αυτό. Καθίστε και απολαύστε το. Θα έχει πολλή βία, sex, ίντριγκες, αίμα, και όλα τα καλά συστατικά μιας καλής "Οσκαρικής Χολυγουντιανής" ταινίας τρόμου.

Αγαπητοί μου, άλλο πράγμα ο ρατσισμός και άλλο η προσπάθεια να κρατήσεις την ενότητα του λαού σου στη χώρα σου.
Δε θέλω τους μετανάστες στη χώρα μου, όχι όμως γιατί είμαι ρατσιστής. Σε καμία περίπτωση! Δεν είμαι.
Λατρεύω το σκούρο δέρμα, άλλωστε ξοδεύω πολλές ώρες στη παραλία για να το αποκτήσω.
Δεν έχω τίποτα με τους Εβραίους, και αποδέχομαι όλες τις θρησκείες του κόσμου διότι πάνω από όλα σημασία έχει η πίστη και όχι το χρώμα της. Η πίστη είναι αυτή που σε κάνει άνθρωπο και σου χαρίζει το υπέρτατο αγαθό της ζωής, ... την ελπίδα.

Είμαι όμως ένας Έλληνας που θέλω να ζήσω περήφανα στη χώρα μου χωρίς να περιφέρονται δίπλα μου άλλοι λαοί σε ευρεία μεταναστευτική κλίμακα.
Θέλω οι κόρες μου να ερωτευτούν Έλληνα και να κάνουν παιδάκια που δεν θα είναι μπερδεμένα για το Θεό τους, τα ήθη, τα έθιμα, τη κουλτούρα και όλες τις άλλες δεκάδες υποκατηγορίες που απορρέουν από αυτά.
Δεν επιθυμώ και έχω το δικαίωμα να ζητώ να μην λένε το γαμπρό μου Χότζα, Αλί, Μωχάμετ, Φέτζα κλπ
Προτιμώ το Γιώργης, Κωστής, Σήφης, Παναής, Μανώλης, Μιχάλης, κλπ!
Θέλω να περνάει η μεγάλη μου κόρη από τη Πλατεία Κουμουνδούρου με περηφάνια, άφοβη για την Ελληνική καταγωγή που της χάρισα.
Θέλω να μην ντρέπεται να λέει στο σχολείο της ... ότι είναι Ελληνίδα!!


Εν κατακλείδι ζητώ να ζήσω και να μεγαλώσω τα παιδιά μου όπως μεγαλώσαμε και εμείς τότε που στην Ελλάδα κατοικούσαν κυρίως Έλληνες και ο καλός μου - ο "μάγος" πρωθυπουργός μας -να κουνήσει το μαγικό του ραβδάκι και να με μεταφέρει πίσω στο 1975 από όπου ξεκίνησα να σκέφτομαι (και να αφηγούμαι την σημερινή μου ιστορία).
Εισηγούμαι δε, να αποποιηθεί του πολιτικού κόστους και να ασπαστεί πλήρως την γραμμή του συναδέλφου του, Αυστραλού Πρωθυπουργού Kebin Rudd και να κάνει πράξη τη Λαϊκή εντολή!!!!!!!!!!!!

Με τσι γειές μας...