Lolitopages

Friday, September 18, 2009

Αστικό Περιβάλλον: Ποδήλατα στα Γιάννενα, Τρενάκι στην Πρέβεζα.

Προσέξτε στο τέλος τον σχολιασμό!!!! =)

Εμείς εδώ στην Ηγουμενίτσα τι θα κάνουμε;

Στις άλλες πόλεις της Ηπείρου όπως τα Γιάννενα και η Πρέβεζα έστω για μία μέρα, έστω και περιστασιακά άφησαν τα αυτοκίνητα τους και κινήθηκαν με τρόπους φιλικούς προς το περιβάλλον όπως το ποδήλατο η ακόμη και το τουριστικό τρενάκι.

Στην δική μας πόλη και θεσπρωτική πρωτεύουσα τέτοια τιμή δεν είχαμε. Και δεν είχαμε όχι γιατί οι αρμόδιες αρχές δείχνουν αδιαφορία αυτό μάλλον θα συμβαίνει πάντα σ’ αυτόν τον τόπο, αλλά γιατί κυρίως εμείς οι πολίτες δεν ενεργοποιηθήκαμε έγκαιρα.

Η στήλη της εφημερίδας Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ «Φωνή των πολιτών» και η εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ «Ατσαλάκωτα Εμπρός», όπως τα ΙΣΤΟΛΌΓΙΑ (Μπλογκ) «Ατσαλάκωτα Εμπρός» και «ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΜΠΛΟΓΚ» καλούν λοιπόν όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε ένα από τα επόμενα Σάββατα να αφιερωθεί στο ποδήλατο σε μια πόλη έστω και για μία μέρα ελεύθερη από τα αυτοκίνητα.
Σχόλια:

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ 'ΠΑΙΔΑΚΙΑ' ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ,ΟΛΟ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΣΤΕ.ΟΜΩΣ, ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ!!!!!!
ΚΑΛΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ !!!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΠΟΡΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΡΙΓΚΟΓΚΟ.ΝΑΙ ΚΑΛΕ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ,ΖΟΩΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ,ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ.ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ : ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ.ΑΝΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ Ο ΤΑΚΑΤΑΚΑΑΣ.
ΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;;;


source: http://igoumenitsablog.blogspot.com/2007/09/blog-post_25.html