Lolitopages

Tuesday, October 7, 2008

Θέλει να πνίξει τη Γη στο αίμα! Πέιλιν: Το φρικτό πρόσωπο των ΗΠΑ. ΜΙΑ... «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ»




Πέιλιν: Το φρικτό πρόσωπο των ΗΠΑ

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Εμβρόντητος ο πολιτισμένος κόσμος είδε στις τηλεοπτικές οθόνες τη Σάρα Πέιλιν, την ακροδεξιά υποψήφια των Ρεπουμπλικανών για τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, να κατηγορεί τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα ότι... «συναναστρέφεται τρομοκράτες»! Ο κραυγαλέος πολιτικός κρετινισμός της Σάρα Πέιλιν δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για να μην ασχοληθεί κανείς σοβαρά με την υφέρπουσα φασιστική ιδεολογία, η οποία χαρακτηρίζει πλέον το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα σε ηγετικό επίπεδο, μετά την άνοδο του Τζορτζ Μπους και των νεοσυντηρητικών στην εξουσία.

«Ο αντίπαλός μας είναι κάποιος που φαίνεται ότι βλέπει τις ΗΠΑ τόσο ατελείς, ώστε συναναστρέφεται και είναι φιλαράκος με τρομοκράτες που θα έβαζαν στόχο την ίδια μας τη χώρα», δήλωσε η Πέιλιν, χαρακτηρίζοντας τον Ομπάμα «όνειδος» για την αμερικανική πολιτική ζωή!

Οι «τρομοκράτες» της Πέιλιν είναι ένας 63χρονος καθηγητής πανεπιστημίου, ο οποίος πριν από... σαράντα χρόνια ήταν στέλεχος αντιπολεμικής εξτρεμιστικής οργάνωσης που είχε κάνει αναίμακτες βομβιστικές επιθέσεις, όταν ο Ομπάμα ήταν... 8 χρόνων!

Φρίκη αισθάνεται κανείς αν προσπαθήσει να σκεφθεί πώς θα ήταν ο κόσμος με ηγέτες των ΗΠΑ τον ΜακΚέιν και την Πέιλιν, οι οποίοι χαρακτηρίζουν για τους προαναφερθέντες λόγους ως «τρομοκράτη» τον άνθρωπο που σε έναν μήνα θα εκλεγεί πρόεδρος της Αμερικής! Είναι προφανές πως οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για τις πολιτικές και ατομικές ελευθερίες των πολιτών όχι μόνο των ΗΠΑ, αλλά και όλων των λαών του πλανήτη. Ακόμη χειρότερα, οι φορείς τέτοιων ολοκληρωτικών απόψεων προσφεύγουν με μεγάλη ευκολία σε πολέμους.

Ειδικά η Σάρα Πέιλιν εκπροσωπεί ό,τι πιο αποκρουστικό και καθυστερημένο πολιτικά και κοινωνικά χαρακτηρίζει τη σύγχρονη Αμερική. Φανατικά φιλοπόλεμη και αιματοχαρή την καθιστούν και οι θρησκευτικές της αντιλήψεις.

Δεν αναφερόμαστε στους εξορκισμούς, στα μάγια και στις άλλες αηδίες που απλώς αποκαλύπτουν τον σκοταδισμό της που γεννά απλώς περιφρόνηση για το διανοητικό και πολιτιστικό της επίπεδο.

Αλλού βρίσκεται ο κίνδυνος. Η Πέιλιν ανήκει σε ένα ρεύμα των Πεντηκοστιανών («Συνελεύσεις του Θεού») που όχι μόνο θέλει να εξαλείψει από τη Γη τα... «δαιμονικά προπύργια (!)», πράγμα που σημαίνει πολέμους εναντίον των αλλόθρησκων που θεωρούν «δαιμονικά όργανα», αλλά επιπλέον η αίρεση αυτή θεωρεί ότι τα μέλη της ανήκουν στην «τελική γενεά» πριν από τη Δευτέρα Παρουσία, η οποία θα έρθει εν μέσω πολεμικής ή φυσικής ολοκληρωτικής καταστροφής του πλανήτη! Για την Πέιλιν και τους ομοθρήσκους της μάλιστα η καταστροφή αυτή είναι ευπρόσδεκτη γιατί θα επιτρέψει την ένωση των ψυχών των πραγματικών πιστών με τον Θεό.

Σε πολιτικό επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι για ένα άτομο σαν την Πέιλιν ακόμη και η εξαπόλυση ενός παγκόσμιου πολέμου -πόσω μάλλον η εξαπόλυση πολλών τοπικών πολέμων- εκ μέρους των ΗΠΑ μπορεί να αποτελέσει... «θεϊκή αποστολή»!

Παγώνει το αίμα στις φλέβες ακόμη και στη σκέψη ότι ένα τέτοιο άτομο θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και να γίνει και πρόεδρος, ίσως, αν πάθαινε κάτι ο ΜακΚέιν!

Οσο και αν ξέρει κανείς ότι ποτέ το αμερικανικό κατεστημένο δεν θα έδινε σε ένα άτομο κατωτάτης πολιτικής υποστάθμης σαν την Πέιλιν τη δυνατότητα να συμμετάσχει ουσιωδώς στην απόφαση κήρυξης ή όχι πολέμων, κάθε άλλο παρά άνετα μπορεί να αισθανθεί οποιοσδήποτε στην απίθανη περίπτωση εκλογής της ως αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Το μόνο «καλό» με την υποψηφιότητα της Πέιλιν είναι πως ο υπόλοιπος κόσμος διαπίστωσε με τρόμο και απέχθεια πόσο πολύ έχουν διολισθήσει το αμερικανικό πολιτικό προσωπικό, αλλά και το σύστημα της υπερδύναμης, στα σκοτεινά μονοπάτια του ολοκληρωτισμού.

ΜΙΑ... «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ»
Θέλει να πνίξει τη Γη στο αίμα!

Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις της Σάρα Πέιλιν προκαλούν πανικό ακόμη και στο εκσυγχρονισμένο κομμάτι του αμερικανικού κατεστημένου. Ιδίως η πίστη της ότι ανήκει στην «τελική γενεά» πριν από τη Δευτέρα Παρουσία, την καθιστά επιρρεπή στην κήρυξη πολέμων από τη σκοπιά μιας τυφλά φανατικής... «χριστιανοταλιμπάν» που θέλει να απαλλάξει τον πλανήτη από τα... «προπύργια του δαίμονα»! Ακόμη και το αμερικανικό περιοδικό «Νιούζγουικ» αισθάνεται φρίκη: «Η Πέιλιν έχει περάσει ολόκληρη την ενήλικη ζωή της βυθισμένη σε αυτή την αποκαλυπτική υστερία. Αναρωτηθείτε: είναι καλή ιδέα να θέσετε στη διάθεσή της τον πιο ισχυρό στρατό της Γης;» έγραφε στο τεύχος της 29ης Σεπτεμβρίου.