Lolitopages

Friday, November 6, 2009

Χρυσαυγίτες προπηλακίζουν υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ

Χτες το βράδυ ο Πάνος Λάμπρου (υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Β Αθήνας) συμμετείχε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Έξτρα. Οι υπεύθυνοι της εκπομπής έβγαλαν ξαφνικά ως γκεστ σταρ τον φύρερ της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκο. Τόσο ο Λάμπρου όσο και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μη θέλοντας να γίνουν συνομιλητές των νεοναζί, .αποχώρησαν από την εκπομπή διαμαρτυρόμενοι.

Βγαίνοντας απο το σταθμό, ο Λάμπρου έπεσε πάνω σε ομάδα φουσκωτών φασιστών, οι οποίοι μάλλον ήταν η συνοδεία του Φύρερ. Οι φουσκωτοί άρχισαν να τον απειλούν, οπότε ο Λάμπτου (που ήταν μόνος του) αναγκάστηκε να ξαναμπεί στο σταθμό και να ζητήσει προστασία από τν αστυνομική φορυρά. Οι αστυνομικοί του απάντησαν "μα ελάτε τώρα, δεν γίνονται αυτά" και δεν έκαναν καμία κίνηση.

Όταν μετά από κάποιαν ώρα ο Λάμπρου έφυγε τελικά από το σταθμό με αυτοκίνητο συγγενικού προσώπου του, που ήρθε επί τούτοι, οι φουσκωτοί Χρυσαυγίτες τούς πήραν από πίσω. Ύστερα από κάποιους ελιγμούς, τελικά το αυτοκίνητο κατάφερε και "χάθηκε".

Τώρα αν αυτά σευμβαίνουν σε υποψήφιο κοινοβουλευτικού κόμματος μέσα σε τηλεοπτικό σταθμό, φανταστείτε τι αντιμετωπίζουν οι μετανάστες έξω στο δρομο.

Πηγή: www.indy.gr