Lolitopages

Friday, November 20, 2009

Eφημερί(αααχχχ!)


Εμπνευστής και οργανωτής των συλλογικών στιγμών ενδονοσοκομειακής χαράς φέρεται να είναι γιατρός ουρολόγος (γεγονός λογικό, ως επαϊων, λόγω ειδικότητας, σε θέματα αποκατάστασης της ομαλής λειτουργίας της αντρικής στύσης).

Τα θέμα αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα, όταν μια από τις συμμετέχουσες αδελφές (νοσοκόμα εννοείται, ας μην σπεύσουμε να διευρύνουμε σκανταλιάρικα στο μυαλό μας το πάνελ, εξάλλου πάγια αντικρούεται από τους εργαζόμενους του ΕΣΥ ο ισχυρισμός μεγάλης μερίδας πολιτών ότι οι γιατροί τον παίρνουν), φρικάρισε, ανακαλύπτοντας ότι είχαν αναρτηθεί εν αγνοία της στο ίντερνετ βίντεο από τις ως άνω προσωπικές της (δηλαδή facial) στιγμές και κατέθεσε οργισμένη μήνυση στην Εισαγγελία ("τους είχα τονίσει επανειλημμένα ότι ο κώλος μου δεν "γράφει' στο φακό και αυτοί με αγνόησαν επιδεικτικά !!").

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση μου (ένα φεγγάρι τα είχα με αδελφή στο εν λόγω νοσοκομείο, όχι νοσοκόμα, κοινή αδελφή, στη συντήρηση δουλεύει ως ψυκτικός ο άνθρωπος και μου μεταφέρει τα των έσω), η Διοίκηση του νοσοκομείου είχε ήδη προβληματιστεί και μπει σε υποψίες, αρκετό διάστημα πριν τη μήνυση της ελληνίδας Tracey Lords.

Συγκεριμένα, κατά τη διάρκεια των εφημεριών της συγκεκριμένης ομάδας γιατρών και νοσηλευτριών παρατηρείτο περίεργα μεγάλη έλλειψη στα ακόλουθα είδη:

1. Πάπιες ασθενών. Για όσους γνωρίζουν, αυτό αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι η ομάδα πρέπει να επιδιδόταν στο γνωστό σεξουαλικό παιχνίδι γεωγραφικού προσανατολισμού "Ξέρει η πάπια που'ν η λίμνη".

2. Πλαστικά χειρουργικά γάντια. Εδώ απαιτείται λίγο πιο εξειδικευμένη γνώση για να κατανοήσει κανείς τη σεξουαλική χρησιμότητα του συγκεκριμένου ιατρικού υλικού. Οι μυημένοι ωστόσο δεν θα είναι δύσκολο να καταλάβουν ότι η ομάδα εξασκούσε μετά βεβαιότητος το σεξουαλικό παιχνίδι συνδικαλιστικής συνειδητοποίησης "Όλοι μαζί μια γροθιά".

3. Ελαστικές λωρίδες σφύξης για αιμοληψία. Καλά, εδώ πρέπει να το παίζεις τόσο αθώος, όσο η γυναίκα του "Μπουμπούκου" Άδωνη, για να μην καταλάβεις ότι μιλάμε για to hard bondage παιχνίδι εσωτερικής απελευθέρωσης και συνειδητοποίησης "Σπάσε τα δεσμά σου". Ενδείκνυται επίσης και για σινεφίλ, λάτρεις του Αλμοδοβάρ, με έμφαση στο "Δέσε με".

Πολλοί θα σπεύσουν ίσως να καταδικάσουν τους εν λόγω γιατρούς και νοσηλευτές ως παραβάτες καθήκοντος και ως ανάλγητους (= στην ορολογία Αυτιά-για να καταλαβαίνουν και οι γριές- "γαϊδούρια"). Κάποιος θα μπορούσε να πει ακόμα ειρωνικά ότι αυτοί μάλλον έδωσαν τον όρκο του "Ιππο-κράτει γερά θα σμπρώξω".

Με μια πιο ψύχραιμη ωστόσο ανάλυση, θα διαπιστώσουμε ότι τα σεξουαλικά όργια γιατρών και νοσηλευτών είχαν ένα και μόνο ανιδιοτελή σκοπό: Να προσελκύσουν και πάλι τον έλληνα πολίτη στο απαξιωμένο Ε(θνικό) Σ(ύστημα) Υ(γείας), ώστε να έρθει εκείνη η στιγμή που όλοι μαζί, γιατροί-νοσηλευτές και ασθενείς θα φωνάξουμε ομαδικά την αγαπημένη φράση των φοιτητικών μας χρόνων "Και ΕΣΥ εδώ;;;....."

Jesse James's