Lolitopages

Friday, September 12, 2008

Σοκ! Πέντε σατανιστές φοιτητές σκότωσαν, τεμάχισαν και έφαγαν 4 άτομα

Σοκ! Πέντε σατανιστές φοιτητές σκότωσαν, τεμάχισαν και έφαγαν 4 άτομα

Σοκ στη Ρωσία από την αποκάλυψη της δράσης πέντε δεκαεννιάχρονων σπουδαστών και άλλων τριών ατόμων, που φέρονται να είναι σατανιστές. Οι οκτώ κατηγορούνται πως σκότωσαν με μαχαίρι τρία κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας 16-17 ετών και στη συνέχεια, αφού τα τεμάχισαν, έφαγαν κομμάτια από τα πτώματά τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας «Κομσομόλσκαγια Πράβδα», το ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Γιάροσλαβ, σε απόσταση τριακοσίων χιλιομέτρων βόρεια της Μόσχας. Το έγκλημα έγινε σε ένα εξοχικό σπίτι όπου οι δράστες, που προέρχονται από «κύκλους γκόθικ» -δηλαδή ένα παρακλάδι των πανκ- παρέσυραν τα θύματά τους και τα κατέσφαξαν, ακολουθώντας κατά γράμμα το τελετουργικό των σατανιστών. Προηγουμένως τα είχαν αναγκάσει να καταναλώσουν αλκοόλ μέχρι να μεθύσουν. Στη συνέχεια οι δράστες άναψαν φωτιά κάτω από ένα δέντρο, όπου έφαγαν κομμάτια από τα νεκρά σώματα των θυμάτων τους, πάντα σύμφωνα με τη μακάβρια περιγραφή της εφημερίδας. Μέσα στα αποκαΐδια οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ίχνη από το τριχωτό της κεφαλής των άτυχων εφήβων.

«Ο σατανάς θα με βοηθήσει να γλιτώσω από την ενοχή» δήλωσε στη διάρκεια των ανακρίσεων που ακολούθησαν ένας από τους κατηγορούμενους, αναφέρει το δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας, που καταλήγει αναφέροντας ότι οι δράστες κατάφεραν στα θύματά τους «666 μαχαιριές», όπως προβλέπει το σατανιστικό τελετουργικό.



Πέντε φοιτητές και άλλα τρία άτομα, κατηγορούνται πως δολοφόνησαν τρία κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας 16 – 17 ετών και αφού τεμάχισαν τα πτώματά τους, έφαγαν κομμάτια τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας «Κομσομόλσκαγια Πράβδα» το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή Γιάροσλαβ που βρίσκεται στα βόρεια της Μόσχας.

Οι λεπτομέρειες του περιστατικού που δίνει η εφημερίδα είναι φρικιαστικές.

Όλα έγιναν σε ένα εξοχικό σπίτι. Σε αυτό οι δράστες παρέσυραν τα θύματά τους και αφού τα ανάγκασαν να καταναλώσουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ προχώρησαν στο συγκεκριμένο τελετουργικό, σφάζοντάς τα με 666 μαχαιριές και τεμαχίζοντάς τα. Στη συνέχεια άναψαν φωτιά και έψησαν τα άψυχα σώματα των θυμάτων τους κόβοντας κομμάτια τα οποία έφαγαν.

Στη διάρκεια των ανακρίσεων κάποιοι από τους σατανιστές προέβησαν σε δηλώσεις στις οποίες ανέφεραν πως «ο σατανάς θα τους βοηθήσει να γλιτώσουν από τα χέρια της αστυνομίας».