Lolitopages

Monday, September 22, 2008

Αν πιστεύετε πως στην Αθήνα μπορούν να διασκεδάσουν μόνο όσοι έχουν γεμάτο πορτοφόλι, το forfree.gr ήρθε για να σας αποδείξει το αντίθετο.

forfree
Οδηγός για τις δωρεάν εκδηλώσεις της Αθήνας
Online οδηγός για τα τζάμπα της πόλης
(www.forfree.gr και www.4free.gr)

Αν πιστεύετε πως στην Αθήνα μπορούν να διασκεδάσουν μόνο όσοι έχουν γεμάτο πορτοφόλι, το forfree.gr ήρθε για να σας αποδείξει το αντίθετο. Είναι το πρώτο ελληνικό website που εξειδικεύεται στο να συγκεντρώνει όλες τις δωρεάν εκδηλώσεις της πόλης και σας προτρέπει να την «δείτε» με άλλα μάτια και…τζάμπα!

Eκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, εξορμήσεις στη φύση, θεατρικές παραστάσεις, πάρτι, βιβλιοπαρουσιάσεις, διαλέξεις είναι μόνο ένα μικρό δείγμα όσων διοργανώνονται καθημερινά στην πόλη μας, εντελώς δωρεάν και πολύ συχνά χωρίς να τα παίρνουμε είδηση.

Εκτός από αυτά, στο forfree.gr προτείνουμε γνωστές και άγνωστες διαδρομές στις γειτονιές της Αθήνας, στην κατηγορία «Βόλτες», καθώς και ιδέες για το πώς μπορείτε να κινηθείτε πιο οικονομικά στην πόλη μας (πχ. εκπτωτικές κάρτες, stock μαγαζιά κ.τ.λ.), στην κατηγορία «for less».
Το forfree.gr είναι μία νέα πρόταση για μία εναλλακτική στάση, μία διαφορετική φιλοσοφία που αποδεικνύει ότι τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν!


Βγείτε στην Αθήνα και δείτε «πράματα, θάματα και…θεάματα»! Μοναδικό αντίτιμο η καλή σας διάθεση και ένα φωτεινό χαμόγελο!

Καλές βόλτες!
forfree.gr