Lolitopages

Sunday, May 10, 2009

Ορειβασί(αχχχ!)

Από www.tovima.gr, 28 Απριλίου 2009:
Οι γυμνιστές δεν μπορούν να κάνουν ορειβασία στην Ελβετία. Την απαγόρευση στους γυμνιστές να κάνουν ορειβασία επικύρωσε με δημοψήφισμα η τακτική ετήσια υπαίθρια λαϊκή συνέλευση των κατοίκων στο ελβετικό καντόνι του Απεντσελ, προς μεγάλη απογοήτευση εκατοντάδων, κυρίως γερμανών, φυσιολατρών, οι οποίοι απολάμβαναν το αιώνια παγωμένο αλπικό τοπίο κάνοντας βόλτες όπως τους γέννησε η μητέρα τους, με μοναδικό αξεσουάρ τις ορειβατικές τους αρβύλες. Στο εξής όποιος συλλαμβάνεται γυμνός στα ορεινά μονοπάτια θα πληρώνει πρόστιμο 200 ελβετικών φράγκων που ισοδυναμούν με 132,85 ευρώ. Κρίθηκε τελικώς απαραίτητη η νομοθετική ρύθμιση, την οποία ετοιμάζονται να εφαρμόσουν και τα γειτονικά καντόνια των Αλπεων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ανοχή των ντόπιων κατοίκων στο φαινόμενο των ορειβατών που απολάμβαναν τη μαγεία του αλπικού τοπίου, φορώντας μόνο την κολόνια τους, εξαντλήθηκε, όταν μεγάλη εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών, θέλησε να εκμεταλλευτεί εμπορικά το φαινόμενο και ζήτησε από τις τοπικές αρχές την άδεια για το γύρισμα, στην περιοχή, σειράς ταινιών αλπικής τσόντας, με άκρως σκανδαλιστικούς για την ηθική των Ελβετών τίτλους, όπως “Έλα πιάσε το μπατόν μου”, “Κορυφώσεις…”, “Kολασμένα μπωντριέ”, “Θέλω να πέφτει χιόνι όταν ξανάρθεις…” (στα δικαστήρια ήδη με Βοσκόπουλο), “Κάθε λιμάνι και καημός, κάθε Δρυμός και καύλα”, “Τολμηρές αναρι-χύσεις”, “Aσ’το Yalom, πιάσ’το slalom…”, “Deep into…the woods”, “Slippery trails…”, “My boot is…45″ κλπ.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η χειμαζόμενη, λόγω οικονομικής κρίσης, βιομηχανία πορνό δυστυχώς ούτε με το χιόνι θα δει άσπρη μέρα…

Μπάνκ Ρόμπερ