Lolitopages

Tuesday, May 5, 2009

Μπερλουσκόνι & Παντοφλιές... Δηλώνει στεναχωρημένος αλλά θέλει διαζύγιο!


Ολα δείχνουν ότι ο γάμος του Σίλβιο Μπερλουσκόν με τη Βερόνικα Λάριο βαδίζει προς το τέλος του

ΡΩΜΗ

Έλυσε τη σιωπή του και πέρασε στην αντεπίθεση ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος μόλις χθες δήλωνε «ανήσυχος και στεναχωρημένος» για τη δημόσια δήλωση της συζύγου του, Βερόνικα Λάριο, ότι θέλει διαζύγιο και διαβεβαίωνε ότι δεν θεωρούσε πρέπον να μιλήσει δημοσίως για τη σχέση τους.

Τώρα ο «Καβαλιέρε» δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να συμφιλιωθεί με τη σύζυγό του και απαιτεί δημόσια συγνώμη από την κυρία Λάριο για τα δηκτικά σχόλια στα οποία έχει προβεί τις τελευταίες μέρες. Η συζυγός του είχε καταφερθεί με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον της επιλογής του να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο πολλές καλλονές από το χώρο του θεάματος και χωρίς πολιτική πείρα. «Για να πω την αλήθεια, ίσως υπάρχει και βάση επί της οποίας να μηνύσω την κυρία Λάριο για συκοφαντική δυσφήμιση, καλύτερα όμως να αφήσω τα πράγματα ως έχουν», είπε.

Όσο για την πιθανότητα να σωθεί ο γάμος τους, ο κ. Μπερλουσκόνι μοιάζει να το θεωρεί μάλλον απίθανο. «Δεν νομίζω ότι γίνεται, δεν ξέρω αν θέλω αυτή τη φορά. Η Βερόνικα θα έπρεπε να μου ζητήσει δημοσίως συγνώμη και πάλι δεν ξέρω δεν ξέρω αν αυτό θα ήταν αρκετό. Είναι η τρίτη φορά που μου παίζει αυτό το παιχνίδι κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας. Πάει πολύ.», δήλωσε στην εφημερίδα Corriere della Sera, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι η σύζυγός του έχει πέσει θύμα «ανακριβειών» που γράφονται για εκείνον στον Τύπο.