Lolitopages

Wednesday, June 3, 2009

οι κλειδαριές ATRA

Αρχικό κείμενο:

'' Θα ήθελα απλά να μοιραστώ μαζί σας αυτό που όλα τα κλεφτρόνια της Ελλάδας, οι κλειδαράδες και η αστυνομία ξέρουν αλλά κανείς δε μπήκε στο κόπο να μας πει.Πρόσφατα έκλεισε μια Ελληνική εταιρία κατασκευής κλειδαριών ασφαλείας από την οποία, με κάποιο τρόπο διέρευσαν σε κλεφτρόνια, κλειδιά πασπαρτού που ανοίγουν τις πόρτες 'ασφαλείας' που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στα σπίτια μας προκειμένου να κοιμόμαστε ήσυχοι.Το σχέδιο λειτουργεί ως εξής: μπαίνουν ανοίγοντας με το αντικλείδι και χωρίς να αναστατώσουν το σπίτι πέρνουν επιλεκτικά ό,τι τους λείπει.Μετά φεύγουν αφού κλειδώσουν πίσω τους την πόρτα. Αυτό συμβαίνει αρκετές φορές μέχρι τελικά ο νοικοκύρης να αντιληφθεί την (επαναλαμβανόμενη)κλοπή. Οι κλειδαριές της εταιρίας αυτής, με δεδομένο ότι φτιάχνονταν στην Ελλάδα και ήταν φθηνές, είναι αρκετά διαδεδομένες και χρησιμοποιήθηκαν από αρκετούς εργολάβους και αλουμινάδες.
Η φίρμα της εταιρίας λέγεται "ATRA". Αν δείτε αυτό το όνομα στο κλειδί, την κλειδαριά ή την πόρτα σας, αλλάξτε κλειδαριά άμεσα! Γνωστοποιήστε το συγκεκριμένο μήνυμα σε όλους όσους νομίζετε ότι μπορεί να τη πατήσουν. Ακόμα και αν αυτό το μήνυμα δεν αφορά εσάς προσωπικά, θυμηθείτε ότι μπορεί να εiναι χρήσιμο σε άλλους. ''

Φανταστηκα οτι απλα προκειται για δυσφημιση της εταιρειας αυτης αλλα ειπα να ψαξω στο ιντερνετ μπας και βρω τπτ αλλο και βρηκα αυτο :

'' Προπαραμονή Χριστουγέννων ξημερώματα προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι μου και είμασταν μέσα. Προσπαθούσαν να ξεκλειδώσουν με κλειδιά την πόρτα ασφαλείας.

Έβαλα τις φωνές και εξαφανίστηκαν.

Πήγα στην ασφάλεια και μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξω την κλειδαριά (ATRA) αμέσως. Ρώτησα κάποιους γνωστούς και μου είπαν ότι έχουν ακούσει για πολλά τέτοια περιστατικά με κακή κατάλληξη.

Όταν τηλεφώνησα στην εταιρία που την είχα αγοράσει και τους είπα για το περιστατικό, μου είπαν εν ολίγοις ότι η ασφάλεια λέει ''τα δικάς της'' και ότι η κλειδαριά είναι αδιάρεικτη.

Από την έρευνα που έκανα στην αγορά μάλλον θα τοποθετήσω esety extra κλειδαριά. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτή? Κόστος περίπου 280ευρώ ''

http://www.kawasaki-bikers.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9484

αλλα και αυτο :

'' Αγαπητοί κύριοι,

Σχετικά με το μήνυμα που αφορά στις κλειδαριές ATRA και το οποίο έχετε αναρτήσει στο blog σας θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:

Η εταιρία στην οποία εργάζομαι είναι ο αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης μάρκας στην Ελλάδα.

Οι κλειδαριές ATRA και το σήμα τους αποτελούν ιδιοκτησία και είναι θυγατρική εταιρία του Ιταλικού Ομίλου Dierre του μεγαλύτερου οργανισμού συστημάτων ασφαλείας στην Ευρώπη.

Ποτέ δεν κατασκευάστηκαν οι συγκεκριμένες κλειδαριές στην Ελλάδα και ούτε καν τίθεται θέμα για κλοπή κωδικών ή για πασπαρτού το οποίο ανοίγει τις κλειδαριές αυτές.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν το συγκεκριμένο μήνυμα είναι εντελώς ανυπόστατο και συκοφαντικό με μόνο στόχο να πλήξει τη συγκεκριμένα μάρκα, να πανικοβάλλει τους καταναλωτές και να τους οδηγήσει στην αντικατάσταση της κλειδαριάς τους με κλειδαριά άλλης μάρκας (φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεστε πλέον το κίνητρο).

Έχουμε ήδη κινήσει όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες για την ανεύρεση του αρχικού αποστολέα του μηνύματος αυτού και θα εκτιμούσαμε τη βοήθειά σας σε αυτή την προσπάθεια καθώς και την άμεση απόσυρση του συγκεκριμένου μηνύματος από το blog σας.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφόρηση επί του θέματος.

Ευχαριστώ.

Γιάννης Λαβδιώτης
Marketing Manager ''

http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?p=100757