Lolitopages

Saturday, June 13, 2009

Η πρώτη φυσιολογική ερωτική σχέση της κόρης του Φριτσλ


Η Ελίζαμπετ Φριτσλ γνώρισε τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο του Τόμας, του σωματοφύλακά της, και απέκτησε άδεια οδήγησης αυτοκινήτου

Η κόρη του Γιόζεφ Φριτσλ βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του σωματοφύλακά της. Σύμφωνα με πληροφορίες η 42χρονη Ελίζαμπετ έχει ερωτικό δεσμό με έναν από τους άνδρες της ασφάλειάς της. Θα είναι η πρώτη φυσιολογική σχέση της με έναν άνδρα από τότε που απελευθερώθηκε από το υπόγειο στο οποίο την κρατούσε φυλακισμένη και τη βίαζε ο πατέρας της επί ένα τέταρτο του αιώνα.

Η αυστριακής ηλεκτρονική εφημερίδα ΟΕ24 γράφει ότι η Ελίζαμπετ είναι ερωτευμένη με τον σωματοφύλακά της Τόμας (το επώνυμό του δεν είναι γνωστό), με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούν το τελευταίο διάστημα. Η σχέση της με τον κατά πολύ νεότερό της άνδρα φαίνεται ότι έχει αρχίσει ήδη να επιδρά θετικά στον ψυχισμό της. Φέρεται να έχει σταματήσει τις επισκέψεις στον ψυχίατρο, ενώ τα πρώτα σημάδια της αλλαγής φαίνονται και στην εξωτερική της εμφάνιση. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η γυναίκα βγαίνει καθημερινά με τον Τόμας που «δεν την αποχωρίζεται ποτέ από κοντά του». Εκείνη έχει αρχίσει να φροντίζει τον εαυτό της και λάμπει. Το πρόσωπό της, χλωμό επί χρόνια λόγω της έλλειψης ηλιακού φωτός, είναι ξανά λαμπερό.

Η Ελίζαμπετ πέρασε τις εξετάσεις οδήγησης και σε λίγο καιρό θα μπορεί να οδηγεί το δικό της αυτοκίνητο. Ενώ όμως όλα δείχνουν ότι η ζωή της κακοποιημένης γυναίκας επιστρέφει και πάλι σε φυσιολογικούς ρυθμούς, οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι θα χρειαστεί ακόμη πολύς καιρός έως ότου ξεπεράσει πλήρως τις «δυσκολίες συναναστροφής».

«Η ανάπτυξη μιας ερωτικής σχέσης είναι θετική σε τέτοιες περιπτώσεις και θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα αρκεί να παρακολουθείται και να υποστηρίζεται από κάποιον ειδικό επιστήμονα» λέει ο βρετανός ψυχολόγος Ρόντερικ Ορνερ.

Η Ελίζαμπετ Φριτσλ ζούσε από τα 18 της χρόνια κλεισμένη στο υπόγειο του σπιτιού όπου τη βίαζε συστηματικά ο πατέρας της. Γέννησε επτά παιδιά. Τα τρία ζούσαν στις ίδιες απάνθρωπες συνθήκες με τη μητέρα τους, χωρίς καμία επαφή με τον έξω κόσμο. Ενα πέθανε λίγο μετά τη γέννα.

Η μεγαλύτερη κόρη Κέρστιν αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει μεταφερθεί σε ειδικό ίδρυμα για νοσηλεία. Ο 74χρονος πατέρας-τέρας ομολόγησε τις ειδεχθείς πράξεις του κατά την εκδίκαση της υπόθεσης. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.