Lolitopages

Monday, June 15, 2009

Τα κορίτσια του Σίλβιο τον φωνάζουν «μπαμπάκα»


Η Ελίζα Αλόρο, συγγραφέας του πονήματος «Εμείς, τα κορίτσια του Σίλβιο»

ΡΩΜΗ Παρουσιάστριες της τηλεόρασης, νεαρές ηθοποιοί και στάρλετ ήταν τακτικές επισκέπτριες στην έπαυλη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία και όλες τον αποκαλούσαν «μπαμπάκα», από τον φόβο των «κοριών» στις τηλεφωνικές τους συνδιαλέξεις. Οι πληροφορίες για το περιβόητο πρωτοχρονιάτικο πάρτι συμπληρώνονται κάθε ημέρα από μαρτυρίες των «κοριτσιών του Σίλβιο». Οι φωτογραφίες που τράβηξε τοπικός φωτογράφος έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία με εισαγγελική εντολή κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού, αλλά κάποιοι που τις είδαν περιγράφουν γυμνόστηθες καλλονές και εναγκαλισμούς κάτω από το ντους δίπλα στην πισίνα της Βίλα Τσερτόζα. Σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι συμπεριφερόταν πάντα «σαν τζέντλεμαν» και δεν υπάρχει κανείς και καμία που να τον έχει δει χωρίς τα ρούχα του. Για την πάντα αξιοπρεπή συμπεριφορά του γίνεται λόγος και σε ένα βιβλίο που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα. Τίτλος του «Εμείς,τα κορίτσια του Σίλβιο» και συγγραφέας η 32χρονη Ελίζα Αλόρο, πρώην παρουσιάστρια στα κανάλια της Μediaset, ιδιοκτησίας του πρωθυπουργού.

Η Ελίζα υποστηρίζει τον Σίλβιο με ένα κείμενο που έχει τη μορφή επιστολής προς τη Βερόνικα Λάριο, δεύτερη σύζυγο του Καβαλιέρε, η οποία πρόσφατα τον εγκατέλειψε, απαυδισμένη από τις ερωτοδουλειές του. Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν η παρουσία του πρωθυπουργού στο πάρτι των 18ων γενεθλίων της Νοέμι Λετίτσια στη Νάπολι, όπου η εορτάζουσα τον αποκάλεσε «μπαμπάκα»- αυτό δεν μπόρεσε να το ανεχθεί η αγανακτισμένη σύζυγος και ζήτησε διαζύγιο.

Η Ελίζα βεβαιώνει ενυπογράφως ότι δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο στη συμπεριφορά του Καβαλιέρε. «Ο Πρωθυπουργός είναι αστείρευτη πηγή σοφίας» γράφει στο βιβλίο της. «Κάθε στιγμή που έζησα κοντά τουτη θεωρώ θείο δώρο». Τη δεσποινίδα Λετίτσια πάντως τη θυμάται πολύ αόριστα στην εύθυμη ομήγυρη της Βίλα Τσερτόζα- καμιά τριανταριά κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά ήταν μαζεμένες εκεί.

Τα περί «βίλας των οργίων» που υπαινίσσονται οι κακές γλώσσες τα διαψεύδει και η 30χρονη ηθοποιός Ιμα Νίνι, παρουσιάστρια σε ριάλιτι της Μediaset. Διαβεβαίωσε με τον πιo κατηγορηματικό τρόπο ότι το πρωτοχρονιάτικο πάρτι κύλησε ομαλά «με μουσική, χορό και κουβεντούλα» και ότι η συμπεριφορά του οικοδεσπότη ήταν άψογη. «Μας έδειξε τον τεράστιο κήπο του.Είναι εξπέρ στη βοτανική» είπε στην εφημερίδα «Ιl Giornale», επίσης ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι.