Lolitopages

Tuesday, June 2, 2009

Χέστο-ry repeated.

Ήταν ό,τι καλύτερο διέθετε η Περσία εδώ και καιρό. Κυριαρχούσε αναμφισβήτητα στην εγχώρια αγορά. «Μεγάλο Βασιλιά» τον αποκαλούσαν (μόνο ο Elvis κατάφερε να χαρακτηριστεί επίσης “Τhe King”, πολλά χρόνια αργότερα) και πραγματικά ο Δαρείος ο Α΄ ανταποκρινόταν στη φήμη του. Αυτό όμως δεν έφτανε. Έπρεπε να καταξιωθεί o ίδιος και να αναδείξει τη χώρα του σε ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο. Και ήξερε πολύ καλά ότι η προσπάθεια αυτή περνούσε από τη σκηνή του “Marathon 490 b.c.”

Οι προετοιμασίες υπήρξαν εντατικές. Με χρήματα από το υστέρημα και του τελευταίου Πέρση φορολογούμενου, o οποίος συνεισέφερε αγόγγυστα, μπροστά στο κοινό Περσικό όραμα για ευρωπαϊκή γκλαμουριά, οργανώθηκε ένα ικανότατο team, με επικεφαλείς δύο από τα πιο hot ονόματα, τους γνωστούς στην εγχώρια αγορά και ως «χορογράφους του σπαθιού», Δάτη και Αρταφέρνη.

Τα Περσικά μέσα παπυρο-ενημέρωσης παραληρούσαν εκστασιασμένα και διαβεβαίωναν τον Πέρση (φορολογούμενο) “This is our Fight !!!”, πείθοντας ακόμα και τον πιο δύσπιστο (Πέρση φορολογούμενο) ότι η Ευρώπη ήταν έτοιμη να υποκλιθεί στην αύρα του Μεγάλου Βασιλιά, ή μονολεκτικά “Darios”, όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν οι ένθερμοι θαυμαστές του.

Λίγο πριν τη «μεγάλη μάχη», οργανώθηκε μάλιστα και “promo tour”, για την προώθηση του ευρωπαϊκού Περσικού οράματος, κατά το οποίο κάηκε το πελεκούδι. Για την ακρίβεια, κάηκαν από το Περσικό team, to the ground, η Νάξος, η Δήλος και η Ερέτρια και άνοιξε έτσι διάπλατα ο δρόμος για νίκη στο Marathon stage ή τουλάχιστον έτσι διαβεβαίωναν τον Πέρση (φορολογούμενο) τα εγχώρια μέσα παπαρο-ενημέρωσης, συγγνώμη, παπυρο-ενημέρωσης.

Η Μεγάλη Μέρα ήρθε, αλλά, δυστυχώς, ο Μεγάλος Βασιλιάς ή “Darios” για τους fun, παρότι έδωσε 100% των δυνάμεων του, επιδιδόμενος σε δύσκολες και εντυπωσιακές κινήσεις πολεμικής τακτικής στη σκηνή του “Marathon 490 b.c”, που θα έκαναν και την τελευταία Περσίδα (φορολογούμενη) να ριγήσει (από τη μαεστρία της κίνησης), βρέθηκε δυστυχώς απέναντι σε αντίπαλο who was in love with a fairy tale, το οποίο, την εποχή εκείνη μεταφραζόταν ως «10 εμείς-100 εσείς, ο χαμένος πληρώνει τις μπύρες και είναι και άδικο. Για σας.»

Φανερά απογοητευμένος, ο “Darios” μάζεψε τα κομμάτια από την πανοπλία που(επιτηδευμένα) είχε σκίσει κατά τις κινήσεις τακτικής στο Marathon stage και, προσπαθώντας να διατηρήσει λίγη από τη γοητεία του εκείνη που είχε πείσει και τον τελευταίο Πέρση (φορολογούμενο) να του εμπιστευτεί το ευρωπαϊκό του glamour όνειρο, αρκέστηκε να ψελλίσει «το υποστήριξα όσο πιο καλά μπορούσα…».

Το ίδιο διαβεβαίωσαν και τα Περσικά μέσα παπαρο-ενημέρωσης, όπως θα το έκαναν αργότερα και στα επόμενα events που θα ακολουθούσαν (Thermopyles stage-Plataies stage κλπ.) Για τον Πέρση φορολογούμενο….

Μπάνκ Ρόμπερ