Lolitopages

Saturday, June 6, 2009

Ο «ηδονικός» θάνατος του Ντέιβιντ Καραντάιν

ΜΠΑΝΓΚΟΚ Σε ερωτικό παιχνίδι που πήρε άσχημη τροπή ενδέχεται να οφείλεται ο θάνατος του αμερικανού ηθοποιού Ντέιβιντ Καραντάιν στην Ταϊλάνδη.

Φαίνεται ότι ο 72χρονος σταρ του «Κουνγκ Φου» και του «Κill Βill», που βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Μπανγκόκ, έπαιζε ένα σεξουαλικό παιχνίδι αυτο-ερωτισμού. «Ενα σχοινί ήταν τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του, ένα άλλο γύρω από τα γεννητικά του όργανα, ενώ και τα δύο μαζί ήταν δεμένα στην ντουλάπα» δήλωσε στον Τύπο στρατηγός της αστυνομίας στην Μπανγκόκ. «Υπό τις παρούσες συνθήκεςδεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτοκτόνησε, μπορεί να πέθανε από πράξη αυτοϊκανοποίησης» πρόσθεσε. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η ομάδα παραγωγής της ταινίας που γύριζε ο Καραντάιν, ο ηθοποιός «έπινε μπίρες από το πρωί ως το βράδυ την προηγουμένη του θανάτου του». Αρχικώς οι αστυνομικές αρχές είχαν κάνει λόγο για αυτοκτονία, δεδομένου ότι ο Καραντάιν βρέθηκε κρεμασμένος. Το ενδεχόμενο αυτό καταρρίπτεται από την οικογένεια και τους συνεργάτες του, που είπαν ότι ήταν ενθουσιασμένος γιατί είχε κάνει «νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, παρά την ηλικία του».

Νέα στοιχεία για την υπόθεση δείχνουν ότι ενδεχομένως ήταν ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός επικίνδυνου παιχνιδιού αυτοϊκανοποίησης μέσω ασφυξίας. Η εκδοχή αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής βρέθηκε γυμνός. Πιστεύεται ότι αυτή η πρακτική ερωτικής διέγερσης κοστίζει τη ζωή σε εκατοντάδες Αμερικανούς κάθε χρόνο. Η οικογένεια και οι συνεργάτες του Καραντάιν είναι συγκλονισμένοι. «Εκτιμούσε ειλικρινά ό,τι είχε η ζωή να του προσφέρει, δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο στον εαυτό του» λένε, αρνούμενοι να πιστέψουν ότι ήταν αυτοκτονία. Ο ηθοποιός δήλωνε ενθουσιασμένος για τα γυρίσματα στα οποία συμμετείχε. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε πει ότι το μόνο που ήθελε να κάνει από τότε που αποσύρθηκε από την «ενεργό δράση», τη δεκαετία του ΄70, ήταν να επιστρέψει σε αυτήν.